- 16 Haziran 2011
- 14.712
- 60.698
Eşiniz hakkında annenize veya bir arkadaşınıza bir şeyler anlatmış ve eşiniz bunları duymuş olabilir mi? Mesela "daha ciddi bir adam olmasını isterdim vb" gibi.Kızlar selam
Eşim son zamanlarda bir değişti . Kök ailesine düşkündü biliyordum ama son zamanlarda iyice bi değişkenlik gösterdi . İki aileye de uzaktayız 1 yaşında bebeğim var . Görüntülü konuşuruz . Hiç bir zaman ailesi beni sorup durmadı konuşurken she nasıl yada aramazlar başta çok garipsiyordum ama bıraktım torununu görürler oğulları ile konuşurlar eşim bazen aaa bu da annemiz der selam veririm o kadar . Ama son zamanlarda eşim evde kendi işini kendi halletmeye başladı . Eskiden yemeğini ben koyardım mutfağa yakınım diye şimdi sofradan kalkıyo kendi alıyo hayatım vereyim diyorum ben koyarım diyo . Oğlum şekeri görmesin diye çayına şeker attım hayatım ben attım sen atma dedim benim çayıma karışma dedi . Ben alırım ben yaparım modunda her şeyi . Annem bizde oğlum için geldi 2 hafta sonra gidecek kadın ha onun için yapıyor desem gidecek yani belli .. yatarken hayatım hayırdır bir şey mi var dedim yoo diyor ama dedim böyle davranıyorsun bundan sonra ciddi takılacağım diyor neden dedim ne alaka kaç zamandır böyle bi garip davranıyorsun farkında değilim diyor .iyi dedim sen bilirsin nasıl istersen öyle olsun . Bende uzak yabancı davranmaya başladım . Hadi ailesi için böyle davranıyorum desem ailesi kendi beni sormaz merak etmez dış kapının dış mandalı gibi davranır bana ben de ona göre davranıyorum bu hep böyleydi .. bana bakacağına kendi ailesine baksın resmen sanki evde torunlarını kendi oluşları varmış gibi davranıyorlar . Bende torunlarıdır diye ses etmiyorum ama bu da canımı sıkmıyor değil .
Biz eşimle bir de devletin sunduğu aile sosyal danışmanlığına gittik baya seans aldık . Güzel geçti hatta ama değişen bir şey yok . Ben ailesine ve eşime nasıl davranacağımı şaşırdım ne yapayım kızlar ..