- 3 Nisan 2014
- 36.029
- 146.663
-
- Konu Sahibi isilaydmrc
Yok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz
Kesinlikle haklısın. Resmen kin kusmaya gelmişler, kıskanç buradaki kadınlar. Fırsat buldu mu hemen eksikliklerinden ötürü kin kusarlar. Kadın düşmanları sizi.Yok asla öyle gayem olmadı. Ama sizin yorumlar Özgüvensizlik kokuyor. Kociskom ya bendeki eksiklikleri görür de kendine başka birini bulursa ihtimalinden yola çıkarak şimdiden nefretinizi bana kusmussunuz
Tam ödüm kopacaktı da kocam olmadığı aklıma geldi puhbeddua okuyanların bir tarafına girsin beddualar. Ahirette beni siz mi yargılayacaksınız? Ahlak bekçileri doluşmuş. Anlattığım her şeyi sıfır kötülükle yazdım. Ödünüz patladı herhalde kocalarınız da metres bulacak diye. Hay allahım ya konu benim hamile olmama kadar gelmiş. Türk aklı işte yargılamak ne kadar kolay. Bir gün çocuğunuzun basınıza gelirse o zaman da bakalım bu kafat sövebilecek misiniz. Ben sizden ne yapmam gerektiğini söylememi istedim. Hakaret edin demedim
uzun zamandır sinuslerım burnumdan cıkmamıstı bu ne beBence çok haklısın bacım. Kadın kadının kurdu olmuş resmen. Kidinin dişmini yini kidin. Ben seni anlıyorum. Adamı konu açtığına pişman eder buradaki kıskanç kadınlar.
Eki Görüntüle 3037491
İyi yapmışsın bacım. Ben kocamı uyutunca açıyorum kk’yı. Telefonun ekranından kadın fırlar kocamın üstüne atlar falan.Konuyu okur okumaz kocişkomu odaya kilitledim hafazanallah
siz bazı değer duygularına ya hiç sahip olamamışsınız ya da kaybetmişsinizBen dalga geçin diye yazmadım buraya çok acımasız yorumlar geliyor öleyim de kına yakın arkamdan sanki sizin eşinizle birlikte olmuşum ki kin nefret her şeyi kusmuşsunuz. Ben yaptığımı meşrulaştırmıyorum buraya akıl danışmaya geldim. Ne yazsaydım yani Allah belamı versin o eş şimdi ne yapıyordur ne bencilim mi. Kendi iç sesimi söyledim tüm samimiyetimle. Beddualar küfürler yazık gerçekten ben neymişim be cidden güm Türkiye beni taşlamalı
GittiSoruma cevap verir misin
Benim koca iş için başka şehirde. Korkumu var sen düşün.Kocalarımızı çalar diye korktuk bir an. Ben çok kısa korktum ama konuyu farkedene kadar ban geldi
Senin kocan yok. Sen beni çıldırtmak mı istiyosun? Senin kocan yoookKocana sikayet et dicken, ama senin kocan yok, oldugunu sandigin adamda karisinin kollarinda Su an
En son vajinamın derdi size kalmadı diye bağırınıyordu
İnsanların sinir uçlarıyla oynamayın, ayrıca siz bir de, bize inen inmeleri görseniz. Siz her şeyi herkesi geçin de kendinize bu hayatı gerçekten layık görüyor musunuz onu sorgulayın. Olay nikah değil, seksi dibine kadar kendi denginiz bekar bir herifle yaşayın. Bu büyük yanlıştan dönme cesaretini gösterin. Bu da bir erdemdir.Vallahi bilseydim açmazdım
Metresindedir o, iş yalanı söylemiştir sana. İnanma kızkardeşimBenim koca iş için başka şehirde. Korkumu var sen düşün.
buldun kidin düşmanı kidin diyen doktoru sinusten giriyosunuzun zamandır sinuslerım burnumdan cıkmamıstı bu ne be
Ben kafese koymayı düşünüyorumKonuyu okur okumaz kocişkomu odaya kilitledim hafazanallah
Valla bu sefer ben yapmadımYa öf bi çişe gittim geldim banlatmışsınız. Kim raporladı? : (