Eşimin gereksiz bonkörlüğü beni sinir ediyor..

Ayni bonkor esten bende de var.Arkadaslarla bir yerde toplansak hesabi hep odemek icin ortaya atlar ve hesabi hep oder.Yegenlerine ,uvey kardeslerine yagdirir paralari.Hatta hepsi okusun diye hepsini universite kurslarina yazdirdi okumaya hevesi olup olmadiklarini anlamadan,hicbiri de universiteyi kazanamadi,emekler ve masraflar bosa gitti.Hepsini gizli gizli yapti ama sonradan hersey ortaya cikti. Maalesef degismezler,bunlar el iyisi.Boyle kabulleneceksin.

Eşime laf çarptım zaten formayida bı zahmet babası alsın falan diye ama eşim anlamamazliga vurdu resmen. Büyük ihtimal de doğum gününü bekliyor almak için. Ama görümcem benmkilere 100tl uzatıyor akıl işimi yani ben bin liraya forma alayım üstüne

Anlamıyorlarsa vermeyi kesiceksiniz canım

Çocukların tavrından belli ztn duruşları. Yapacak tek şeyiniz var çocukları kırıp uzaklaştırmak yoksa bu 18 yaşında dayı bana araba al işine bağlanır.
Ya onlarda anlamıyor ki arsizlar resmen sizin babanız yokmu ya gidin isteyin ondan bile dediğimiz oldu öyle gülüyorlar çok sinir bozucu. Arabadan önce telefon istedi büyük olan zaten eşimde yengenin iphonu sana verelim dedi ben kullanmiyordum kamerası çatlak diye bende bana sordunmu sen veremem telefon falan bu ne ya diye konuyu kapatmistim

Evet konuşmaya karar verdim akşam söyleyeceğim birdaha bu forma mevzusunu duymak istemiyorum geriliyorum diye uygun dille anlatacağım sonu tartışmaya bağlanır yüksek ihtimalde olan olsun valla

Ay ben laf sokmayı beceremiyorum işte bunlar aklıma gelmiyor ama çok yerinde bı laf olur cuk otururur yazdım aklıma

Evet evet o dönemde çok sinirlenmiştim zaten

Evet konuşmaya karar verdim akşam söyleyeceğim birdaha bu forma mevzusunu duymak istemiyorum geriliyorum diye uygun dille anlatacağım sonu tartışmaya bağlanır yüksek ihtimalde olan olsun valla

Ben bazı konularda baştan cinnete bağlamayı severim ben günlerce geçileceğime insanlar uzulebilir sorun yok. Saçma sapan bir durumda benim için çok önemli olan "zaman ayırma" konusunda ciddi fedakarlık beklenmisti sebep te kendi eksiklerini kapattırmakti. Yuzyuze bile yapmadım telefon ile bir olay çıkardım Hatta en son kendime şey demiştim yedin bir b.k arkasında dur neyse olan oldu. Yüzyuze geldiğimizde mum gibi insanla karşılaştım anladim demişti
Herkes yaptığının bedelini ödeyebilir bence sorun yok dik durmazsaniz olan size olacak

Ayy evet aynen işte el iyisi ne çok seviyor yaranmaya çalışmayı

Ya varya vallahi benim eşimi anlatmışsınız resmen maddiyat olarak normalin üzerindeyiz. 2 çocuğum var ve 3.hamileyim. Eşim asla benim harcamalarıma karışmaz. Hatta 6 ay önce çok yüksek limitli kredi kartı verdi. Ama kart ile harcama yapmaktan nefret ederim çok fazla harcamaktan korkarım. 4 ay öncede gorumcemin biri eşimden beyaz eşya aliver senin kartından çekelim demiş. Eşimde kabul etmiş. Eve geldi bana verdiği kartı aldı ondan çektirdi. Sonra görümcem ben sana taksitle odeyeyim dedi. Oysa ki gorumcemde taksitle ödeyebilir emekli maaşından ne diye eşimden alıyor ki (çünkü daha öncesinde de buna benzer alışverişlerinde görümcem eşimin kartindan alışverişler yaptı sana öderim diye diye ama Allah var görümcem ödemek istedim eşim almadı şimdi yine almayacağını bile bile istemeye başladı) ve bu son olayinda da parayı vermedi hiç borcum var diye söylemiyor bile öncekileri söylerdi. Bende diğer gorumcemin evinde toplandigimizda konuyu açtım bir kaç tane nevresim takımı alıcam doğuma kadar bir sürü eksiğim var zaten bana verdiği kredi kartını verdi sana sen bana öde borcunu ben ona söylerim o para harcamayı bilmiyor ve yine senden almayacak dedim. Bu durumları bilen diğer görümcelerimde bana hak verdiler. O da tamam sana veririm dedi. Bekliyorum verecek diye vermiyor bende geçen ay aradım ihtiyaçlarım var sen borcunu ödemeye baslamadiysan bana öder misin dedim ses tonundan anladım bozuldu ama belli etmemeye çalışarak tamam IBAN at dedi. Attım sonra ne oldu biliyor musun eşimi görüntülü aradı o gün akşam sonra eşime diyor ki "ben bir dost yanında diyor" bende kafamı uzattım burdayım dedim. Kocanın haberi var mı sana göndereceğimden dedi evet IBAN numarami o attı dedim ben bulamamıştım da eşim buluvermisti. Ayy çok sinir oldum sonra bana p.tesi atsam olur mu dedi. Bizde eşimle olur dedik. Ama eşim yine utandı sıkıldı sanki borcu olan eşim sonrasında artık attı parayı. Bir kaç gün sonra ikinci taksitini atacak inşallah zamanında atar da bende istemek zorunda kalmam çünkü bende isterken utanıyorum.

Diğer görümcemin biri de ev istiyor eşimden

Yaktım gemileri ya bu akşam konuşacağım. Önce sakin konuya gorecegim. Kadının arsizligi benim evde eşimle kavga etmeme sebep olacaksada olsun derim esimede yani. Eşime soyleceklerim arasında ablan bu durumda devam ederse onun yüzüne direk konuşacağım diyeceğim. Önce eşim kendini bı çeksin de gerisi kolay

Bu site beni baze sasirtiyo sebebi de dün sevgilimle bu konu üstünden kavga etmemiz aynısı nerdeyse. Benimde erkek arkadaşım kardes diyince sular durur. Henuz evlilik aşamasında değiliz aileler tanismadi ama ablasının durumu iyiyken sevgilimin kartını hediye alsın diye vermesi beni delirtiyo. İlerde de boyle mi olcak diye. Çok iyi anlıyorum sizi.

Ayyyy evet evet klonlanmış görümcem sizede gitmiş evet işte aynisiiii. Aynı durumu da yaşadım. Görümcem eşimin faturasinin üzerine telefon almış habersiz bundan 5yil önce falandı. Fatura bı geldi yüksek eşim o ay bana bahsetmedi ama ikinci ayda yüksek gelince hatun şuna bı bak neden böyle oldu anlamadım faln aradım müşteri hizmetlerini telefon alınmış fatura üzerine dendi. Snra gorumceminde olduğu ortamda anlattım dedim böyle olmuş ay sonu iptal ettiricez falan görümcem gülerek ayyy ben anlamaz sandım Hahahha anlamış ben aldım ya falan dedi salak salak. Ben ödeyeceğim zaten şaka yapalım dedim diyor.

Valla ben olsam sürekli laf sokarım görümceye bir yerden sonra yüzleri olmaz artık istemeye. Mesela forma olayı için bir toplulukla bu ay çeyrek alacaktık ama forma almamız gerekiyormuş o da yattı falan de .

Evet böyle olacak. Benim eşim sadece ablasına değil herkese böyle benmki kadar eli açık saf biri yoktur.

Valla ben olsam sürekli laf sokarım görümceye bir yerden sonra yüzleri olmaz artık istemeye. Mesela forma olayı için bir toplulukla bu ay çeyrek alacaktık ama forma almamız gerekiyormuş o da yattı falan de .
Görümcem arsız malesef çok laflar sokuyorum ama anlamamazliga vurmak işine geliyor. Benim işimi iki lafma sokma cozmeyecek önce eşimle konuşacağım ise yaramazsa direk gorumceme söyleyeceğim bizden bişey istemeyi kesin diye

Bende kıskanmıyorum canım benim eşimde öyle ben sizdeb kısmıyorum ama onlara da birşey diyemiyorum çocuklara kıyamıyorum diyor şuan beni anlattın desem yalan olmaz ama herşey bence karşılıklı olmalı siz alıyorsanız görümceniz de alması lazım küçük birşeyde olsa

Karşı taraf artık işi yüzsüzlüğe vurmuş, ben olsam ben de rahatszı olurdum ... bu nasıl çocuk yetiştirmek, dayından git onu iste bunu iste dersen çocuğuna yanlış şekilde davranmayı öğretirsin ... para harcamamak için çocuklarını kullanıyor görümce gerçekten çok yazık

Eşimle konusacaktim ama vazgeçtim. Kayınvalideme soylecegim kizinla konuş çocuklarina laf anlatsın isteyip durmasinlar hayır demiyoruz diye bı insan bukadarda somurulmez falan Allah ne verdiyse konuşacağım bunun ise yarayacağını düşünüyorum en son radde gorumcemle yüzyüze gelip sen ne laftan anlamayan arsız biseysin diye giriş yapıp ipleri koparmak olur heralde.

Olay çok uzarsa bence biraz geceleri cezalandırılmaya gidilebilir-ki aslında hiç onaylamadığım bişi ama belki bu yolla sizi nasıl rahatsız ettiğini soğuttugunu sinir ettiğini anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…