Eşimin gereksiz bonkörlüğü beni sinir ediyor..

Ne münasebet ya niye aliosunuz anlamadim. Ailecek arsızlar. Bana şunu ne zaman alcam desem annem onlar gidince agzima bi tane çarpardi heralde çok da iyi yapardi. Ben boyle yüzsüz bi aile görmedim. Üstelik de benciller. Kızın da bence farkindadir her seyin. Cocukken böyle şeyler insanin içine oturur. Ben de halamin bi çöpünü görmedim babam hep verirdi. Bi gün halam karpuz kesiodu bana göbek kısmından bi parça verir misin dedim. Azarlayarak kovaladi beni yürü git sen göbeğini yicen de biz neresini yicez diye. Her karpuz yememde aklıma gelir :) bunu bi arkadasima anlatiodum o da seninki gene iyiymis benimki ogluyla beni okuldan almaya geldi cocuguna simit aldi ben de hala ben de istiorum dedim baska param yok sen sonra yersin demis. Aldigini da bölüsturmemis kuzeni suratina baka baka yemis :) mesele para falan degil karsindakilerin bencilligi arsizligi. Ben böyle şeylere cok bilenirim ve icerlerim. Eşin saçmalıyor bana kalirsa. Benim eşim de yapio arada ama karsi taraf iyice şımarıo gereksiz bence anasi babasi olan cocuga böyle jestler yapmak. Tatile gidicez önümüzdeki ay eşim yegenine de bilet aldi ablasiyla enistesi ayrilar. Oglanin babasi benimle gelirsin gitme demis bu sefer. Bilet çöp. Aldirirken de bi seslerini cikarmiolar. Bilet parasindan fakirlesmem ama düşüncesiz salak insanlar tansiyonumu ziplatio. Bence azaltin yapmayin ne gerek var hem bu devirde birden cok cocugunuz var sizin birikim yapin ev araba alın. Elaleme sacacak kadar cok degildir paraniz heralde. Bisey aldir eşine borca sok. Gereksiz vericisiniz.

Aklıma kendi ailemle sorunlarım geldi. Yeğenime neredeyse böbreğimi çıkarıp verecektim ama abim bize gelince yaptığı alışverişin lafını yapmıştı. Kendilerine aldığım hediyeler de cabası. Yengem de onlara gittiğimizde “500 liralık erzak aldım” demiş falan. İnsanlar çok acayip. Yeğenime harcadığıma üzülmüyorum ama abimlerin bu yaklaşımı resmen canımı acıtıyor. Eşinize acilen dur deyin yoksa daha çok sinir harbi yaşarsınız.

Çok çok haklısınız kim olsa sinir olur. Net ve sinirli bir şekilde eşinize diyin artık alacaksan bana da danış ve pahalı şeyler alma diye söyleyin

Bir paket sakızı annesi de alır deseydiniz şakaya getirip sakız ne ya biz orta halliyiz ben çalışmıyorum ama sakızı kızimla makete her gittiğimizde alırız zaten. Ayrıca hediyelesme işini çok abartmıssinız bence. Bizde hediyelesme olur özel günler de ama sürekli sürekli birşey isteme beni de çok gerer ve çocuklarıma da müsaade etmem zaten öyle isteme huyları yok bizden yani anne babasından isterler. Dedesi ısrarla sorsa bile teşekkür eder yine şunu al demezler. Bu alışkanlığı biraz azaltın bence esinizle konusun bunda sinirlenecek birşey yok

Yoo sorun var gayette.

Eşiniz çok saf bu saflık sadece iyi niyet anlamında değil tabi ki. Böyle insanlar düzelmiyorlar.

Sizin konunuzu okuyunca görümce sünnet sarma içeren bir konu aklıma geldi sizmiydiniz o üye?
Haklısınız ztn çocukların sürekli surekli birsey istemesi normal mi bana mı tuhaf geldi?

Bu kadarıda çok abartı cidden. Kalem parasını bile sizden istemeleri sizin suçumuz. Kaldı ki maddi durumları da iyiymiş. Almayın. Sizden istediklerinde mesela bir bahane uydurun almayın.

Bence siz iyi bişey yazmışım gibi algilamissiniz. Bu durumdan şikayetciyim çünkü ciddi anlamda. Memnun değilim. Gorumceme formayı alamayiz oğlunla konuş demek için önce eşime alamazsın demem lazım. Benim kızdığım şeyde zaten biriktirmeyip fazlaca müsrif bisekilde yarını düşünmeden harcaması.

Evet resmen kullanıyor. Ve bunu eşim ne kadar anlattiysam anlamiyor

Arabamız var ama düşük marka ve model. Bende parayı boşa harcayacagina model yukseltsin istiyorum işte borca sokmak amacım çünkü aldıracak ev aleti kalmadı banyoları yeniletecegim onun için her ay ekstra 3/4bin kenara atıyorum fazla istiyorum

Ben en son 10tl mevzusu olunca kavga ettim eşimle zaten oda isteklerini almadı. Sürekli benden istemeyin rotayı şaşırdınız iyice babanızdan isteyin falan diyordu. Ama bu son zamanki forma muhabbeti canımı aşırı derece de sıktı. Çünkü müsade etsem olay başa sarabilir. Görümcem gerçekten benim çocuklarıma hediye almaz. 3.bebegim olduğunda çorap bile almadı kendisi 3. Çocuğu yok diye.

En sizin konuyu hatirliyorum bir pasta muhabbeti falan vardi . Esiniz sacma sapan seylere soz vermeyi birakacak.uigend edayiya hatirlattiginda ssn araya bir laf sok .sende hep dayindna istiyorsun falan gibi .bikac kere daha soyler susar .bosverin .
Onlar yüzsüz canm ne desem susmaz 9yilda emin ol kaç kez araya girmiş indir benim herkesten önce eşimi terbiye etmem lazım

İlk başta ne var bunda diyecektim hayatta tek kardeşim var çocuklarının çocuğumdan farkı olamaz,kardeşim de kırmızı çizgimdir.Ama bilirim ki o da yeğenlerine doğduğundan beri uyutur,yedirir,eğlendirir,hediye alır.
Sizdeki durum çok farklı,tek taraflı çıkar var resmen ve maddi sorunları da yok.

O yüzden kavga da çıksa bir cinnet geçiririm ki herkes ayağını denk alsın.
Bilerek bişey istediklerinde de yüzlerine vururum annelerinin.
Yeğenlere de sakız alabiliriz ancak çocuklar der geçerim.

Hala yüzsüz ve çıkarcı o yüzden direkt yüzüne vururum, kayınvalideniz ılımlı birine benziyor ona bu duruma artık katlanamayacağınımı söyler eşimi de gerekirse bir hafta evden yollarım ablasına gitsin lokmalarını saysınlar bak nasıl akıllanıyor.
Bu durumu siz kavga,bağrış çağrış olmadan çözemezsiniz gibi geldi umarım eşiniz de ailesine bağımlı değildir.

Bu sorunu daha da büyümeden çözmeye bakmalısın babamda yeğenlerine düşkündü bize çöp alınmadı.En son ben(12) yeğeni (16) yaşında kavga edince haksız olan yeğenini öyle savundu ki ben çocuğu değilmişim gibi, annem için ipler daha da gerilip kopmuştu,gidip şikayetçi olduk o günden sonra bizden uzak durdular.
Demem o ki pişkin ve yüzsüzler,bas kavgayı ama çocuklarının hakkını hiç yedirme.

Arabamız var ben model yükseltmek istedim kredi çıksaydı eşimde okeydi ama çıkmayınca da umursamadı harcamayı aşırı seviyor. Bende banyoları yenileyecegim ozaman her ay 3/4bin kenara atmaya para ver dedim olur dedi veriyor işte benim sorunum buda değil işte eşime dur demesini öğretmek

Sakızı alda sen çiğne deseydin Ayy sinirlerim bozuldu

Konu sahibi, çocuklar için bes hesabı açtırmak istiyorum diyin gelecekleri için fln diyin. Her ay otomatik üç bes kesintisi de biraz elini sıkar eşinizin harcayamaz.
Her ay 3 yada 4bin gibi kenara atıyorum bana verdiği paranın haricinde zaten elinde bırakmıyorum ama benzin parası için falan sonuçta yanında para kalıyor öle alcak Sanem formayida. Ya onun için para sorun değil ağzını bantlamam lazım hayır demesi lazim

Benim eşimi de arkadasları cok kullanırdı , bu sekilde biraz azalttık ama tamamen bittiğini sanmıyorum...zor bi durum bilirim. Cocugunun akulu arabasını bile eşime aldırırlardı
Yook artık arkadaşının çocuğuna mı. Ne diyerek aldırıyorlar valla çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…