Eşimin gereksiz bonkörlüğü beni sinir ediyor..

Eşimle konuşacağım gerilmeden hallederim umarım yazacağım buraya gelişmeyi

Sebep? Çocuklar sadece parayla mı seviniyor

Aboo daha neler direk olay çıkarırım siz yine iyi sabretmişsiniz. Durumları iyi görümcen de on lirayı bile kıskankyorken. Asla ama asla müsade etmem. Benim çocuğum komşu çocuğu mu

Çok sinir bozucu bir konu eminim herkes çok rahatsız olur ama sizin de ısrarla kızınıza sen de halandan iste demeniz çok rahatsız edici, halası 10 lirayı bile vermeyen bir insan çocuk bir kere üzülmüş tekrar tekrar vermeyecek insandan bir şeyler isteyip çocuğu üzmeye ne gerek var.
Çocukları araya sokmadan önce eşinizle konuşun ardından gorumcenizle dilediğiniz şekilde konuşun ve rahatsızlığınızı açık bir şekilde dile getirin. Zira ima ile anlamıyor bu kadın.

Katılıyorum sürekli siz alıyorsanız çok gıcık bir durum

Bin mi lira yani içimden bi forma ne kadar olabilir ki diyordum ama yok bu kadarı çok fazla. Forması da olmayıversin. Herkesin orjinal forması mı varmış

Ev mi istiyor hanımlar size neler yaşatıyorlar. Ayrıca o nedemek öyle kocanın haberi var mı sana yollayacağımdan diye. Habersiz para mı biriktiriyorsun demek istemiş heralde. Hayır olaki öyle haber etmek ne demek. Karısı yemesin de kendisi nekadar yese kâr

Tamamen haklısın. İnsanı keriz yerine koyuyor böyleleri. 10 liralık birşey bile almam ben olsam.
Yalnız anlatımın aşırı itici şunu demeyin bunu demeyin sakın bu konuda yorum yapmayın falan ne gerek var ki bizim yorumlarımızı şekillendirmeye

Yerinizde olsam esimle soyle konusurum (bunlar ayni zamanda genel bu konulardaki hissiyatim)

Iste yegenlerinin bu denli kolay dayilari bile olsa birinden maddi seyler istemeleri dogru degil. Kardesinin burada hatasi var. Ama sen de kabul ettikce bu yanlis davranisi tetikliyorsun, hataya sen de ortak oluyorsun. Onlar cocuk onlara bir sey diyemem, ama siz yetiskinsiniz. Bu cocuklari yanlis yetistiriyorsunuz. Dayi yegen iliskisi de maddi seyler uzerine insa edilmemeli. Elbette dogumgununde veya ozel bir anda hediyelesmek cok guzel, ama bu sekilde oldugunda adi hediyelesmek degil. Kendi cocuklarimi boyle yetistirmek istemem. Bir baskasinin cocugu icin de bunu dilemem. Bence hatalisiniz.

Hatta bu konusmayi kayinvalide falan varken ortaya da atabilirim. Yetiskinler yetiskinliklerini bilmeli. Cocuklara zarar veriyorlar. Azicik bilincten, yaptigini sorgulamaktan kimseye zarar gelmez.

Okurken görümcenizi ıslak odunla dövdüğümü hayal ettim

Sonra da bana msj atmış tatlım kusura bakmadın değil mi kocanı aradığım için ama yanlış anlama diye

Allah'tan da IBAN numarami bulamadım da eşime sordum o buluverdi ve o attı ablasına. Ya zaten ben eşimden hiçbir şey saklamam ki. Aylar önce ablasindan istediğimi eşime söylemiştim. Ama unutmuş olsaydım belki eşimde beni yanlış anlayabilirdi yani.

Bence burdaki sorun ortadaki çocukların sürekli bir şeyler istemesi. Benim çocuklarım kimseden bir şey istemezler ben ve eşim haricinde. Utanırlar yani. Çok tuhaf geldi bana.

Ayy yok bırakın milltin xocgunu,o yegenlere alınan seylerle cocugunuzu mutlu edin. İyimiş valla. Ha söyle olsa anlarım mesela benim esim yegenlerine zamanında bot mont almıs. Oda kış ayına göre almamıs hani ayını tutturamamıs. Hiç giyilmemiş gorumxem bana verdi al kendi cocuguna kullan ben giydiremedim kısa yasımız uymadı abim almıstı zamanında dedi. Aldım giydirdim. Sizde ygenlere alınam seyler sonradan size geciyorsa sorun degil diycektim ama yok durumuy olupta size cimrilik kendi cocuklarjna gelince bonkorlul bekliyorsa dursun hele kösede

Yok bizde öyle bir durum olmuyor malesef. Çocuklarının eskittigi kırık oyuncakları getirdi birkere bana bende aldım çocuklara farklı gelir oyalanirlar biraz hem diye. Yırtık ayıcıklar bebekler vardı diktim yıkadım pakladim. Odalarını süsledim bebekleri rafa dizdim falan görümcem görünce geri istedi benden part2 konu açtım zaten eşimle konuşup hallettik konuyu

Yemin ederim her paylaşımda şoka giriyorum. Siz getirin bizdekini yemeyin mi

güncelleme yapaydınız ya bu konunuza
şimdi konumu arayacağız ayolll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…