Eşimin gereksiz bonkörlüğü beni sinir ediyor..

Yani eğer bu kadar etkilemiyorsa maddiyati tek sorun sürekli alınmasıysa boşverin başınızin gözünüzün sadakası olsun.

Evet işte hakedilen cevap bu aslında. O anda ay hayır alamayiz diye atılmak. Ama eşimin o anda bakarız yiiaaa deme olasiligi yüksek olduğu için benim bu duruma tahammül edemediğim açıkça belli olur sonrası direk yüzleşme zaten ben evirip çevirmeyi beceremem direk gorumceme yönelip eşimin hayır diyemedigini bildiğiniz için baktım sizin duracaginiz yok ya sende al yada çocuklarına bı dur de olur sonrası neolur onu bilmiyorum yani küslük tartışma olmaz ama eşim yine bana diyeceği şey bosverseydin

Bende hayır diyemem ama eşiniz dozu baya arttırmış.
Birine hayır demek bana çok ayıp gelir hani derler ya isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki diye o hesap.
Bana yegenlerim ne derse alırım kaldı ki başkası bişey dese de alırım.
İçten içe de kendimi suçluyorum çünkü sonunda ben zararlı cikyorum hesap kitap uğraşıyorum.
Arkadaşlar borç demiş çok mantıklı bence de.
Birde ben para bulunduruyorum yanımda 1000 liram varsa 100 alıyorum yanıma kalani eve bırakıyorum.
Bişey alınacaksa eşime söylüyorum o hallediyor yoksa ben fazlasını alıyorum.
İpin ucu bence para idaresi hatta para bizde olmamalı.
Ayrıca gorumcenize çok sinir oldum bence sizde cevap verin farkına varsın.

Görümcem sürekli yapıyor zaten daha anlatmadiklarim var ama benim lafı evirip çevirme huyum yok yüzümden direk anlaşılir zaten dilime inmeden sertliğim

Görümcem sürekli yapıyor zaten daha anlatmadiklarim var ama benim lafı evirip çevirme huyum yok yüzümden direk anlaşılir zaten dilime inmeden sertliğim
Anlaşılsın daha iyi ya işte. Ha yenge bu alınanlara bozuluyor desinler.

10lira mevzusundan snra kayış koptu bende zaten. Evde tartıştım yani ben bağırdım eşim dinledi. Ogunden beri zaten isteklerine hayır diyordu sürekli. Babanız alsın hatlari karıştırdiniz iyice herşeyi bana söylüyorsunuz falanda dedi. Ama forma mevzusu tekrar canımı sıktı. 3.cocugum doğdu tanımadığım insanlar bile kıyafet getirdi komşulardan.. görümcem çorap bile almadı. Başkalarına asla takılmıyorum kimse kimseye bişey almak götürmek zorunda değil. Ama görümcemin bu haline isim bile koyamıyorum.

Açıkca belli olsun işte. Bu formadan sonrada bişey çıkar canım,senin her zaman canın sıkılacağına o an herkesin sıkılsın,görümcem anlasın,eşinde bi şaşırsın belkide ortamda laf diyemeyeceğini bildiğinden rahat, söyle sen koyma içinde, kadın on lirayı bi sakızı söylemekten çekinmiyor

Yani eğer bu kadar etkilemiyorsa maddiyati tek sorun sürekli alınmasıysa boşverin başınızin gözünüzün sadakası olsun.
Sadakami başka yere vermeyi tercih ederim. İhtiyacı olan okadar bebek ve insanlar var. Eşimde saf sanki buzamana kadar bı teşekkür ettiler madalya taktılar

Ben bu tarz olaylara sınır oluyorum. Kınamıyorum ama bunu kımse yapmamalı. Alanda suçlu. Çocuklar herkesten her şey isteyebılırler. Yani bu istemeden çocukta şunu beslıyor istedım aldı herkeste alır. Sakız neselesı çok cırkın. Ben olsam karsısına gecip konuşurdum.

Öyle bi ortamda eşim susucagimi düşünmez cunku arkadan iş ceviremedigimi bilir. Tamam derken bile gergindi zaten benim ne tepki vereceğime bakıyordu. Ama yapacağım hamleyi biliyorum. İlk gördüğünde yine soracak zaten formayı bende sen formayı unut anca bı paket sakız alırsın dayindan diyeceğim.

Herşey okadar biriktiki içimde bu konuyu tartışmadan konuşmayı beceremeyebilirim. Az çok kafamda kurdum konuşsam açacağım konular belli ama bu gidişle sadece eşime değil gorumcemde bı ayar vereceğim gibi gözüküyor

Haketmiş çoktan. Eşine de ayar ver. Görümcenede ayar ver. Çok büyük haketmıs hemde. Ne demek ya.Bızde maaşla gecınıyoruz çocuklarının ısteklerıbtuzunden evımde huzursuz oluyorum de. Bız yagıkızda kavruluyor uzun lutfen bir seybıstemesın çocukların bızden de.

Benim dikkatimi çeken şu : çocuklara bişiler soletılmesi. Bence bi cocuk durupdururken dayı bana şunu al demez , baba bana bu al anne bunu al. Der. Dayı bunu bana al demek ögretılmii bi cumle gibi geldi bana . Tıpkı babannesinin sizin kızınıza hala bana sakız alma dedirttiği gibi. Onun dısında hesap yonetımını siz ele alın, eşinize cüzi bi miktar hatclık vrın, dayıdan bişi istendipinde para işleri yengende desin ,sizden istedıgjnde de ay durumumuz cok kotu alamayız malesef sen babandan iste dersin

Mantıklı. Teşekkürler fikir icin. Tartışmaya dönmeden cirkinlesmeden halletmek istiyorum. Yani mağdur tarafı değilde bazı şeylerde karşılıklı yani alınıyor diye sürekli de istenmez senin cocuklarinin dayısı var bizimkilerin halası yokmu falan gibisinden onuda yuzlemek istiyorum yani

Eşimle konuşurken işime yarayacak bu fikir teşekkür ederim evet zaten banada öğretilmiş gibi geliyor bizim çocuklar kimseden bişey istemiyor çünku. Kızıma saat alcaz dedeleri parayı boluselim diyip hop çıkardılar parayı kızımda dedeler okadar büyük şey almasına gerek yok anneler babalar alır siz aburcubur alın dedi kayinpederimde dedi hatta kızım halanin çocukları olsaydı havada kapardi bu parayı falan diye bizimkilerimi saf yetiştiriyoruz milletimi uyanık anlamadım

Benim eşimi de arkadasları cok kullanırdı , bu sekilde biraz azalttık ama tamamen bittiğini sanmıyorum...zor bi durum bilirim. Cocugunun akulu arabasını bile eşime aldırırlardı

Benim eşimi de arkadasları cok kullanırdı , bu sekilde biraz azalttık ama tamamen bittiğini sanmıyorum...zor bi durum bilirim. Cocugunun akulu arabasını bile eşime aldırırlardı
Arkadaşlarıda kullanıyordu zaten son iki yıldır çektim içlerinden şükür bende. Gorumcemde de kurtulsam mük.olcakta baklm artık nasıl olacaksa. Eşim almazken iyiydi bir süredir sorun yaşamadık ama bu bir tekrar başlangic olabilir oyuzden göz yummak istemiyorum

Bencede canını sıkma. Ama kemdıjıde enayı yerıne koyma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…