Eşimin geçmişini nasıl aşabilirim?

Ben de şeyi anlamıyorum 3.5 yıllık evlilik 2.çocuk sıraya girmiş sonra yok heyecanımız bitmiş yok bilmem ne ee gezip tozmamışsınız ki siz ayrıca eşiniz bile olsa böyle kurcalanmaz bakınız kendine yapmışsınız 14 yıllık evliyiz eşimin osunu busunu kurcalamam bir elimin parmaklarını geçmez.

hani demissiniz ya esimin gozunde o heyecani gormuyorum diye. esinizle o kiz degil de siz 2 bucuk sene iliski yasayip sonra evlenseydiniz 2 cocuklu biri olarak yine heyrcanli olmayacakti esiniz emin olun. sevgililikteki heyecan evlilikte baska seylere evriliyor. o heyecanin yerini baska duygular aliyor. ara ara fotograflara bakma geregi duyuyorsaniz silin gecmisten fotograflari, kendinize zulmetmeyin yazik, enerjinizi cocuklariniza verin. boyle hayat gecmez.

Bunu unutmuş olman beni üzer abloşum :dondurma::KK200:
Eki Görüntüle 3433614
Bu sıralar nöroloji rotasyonundayım iş yüküm azaldı, ondan dolayı boş vaktim bolca mevcut, ben de otrinin eski günlerini yad etme vakti geldi diyip eski psikopat hallerime döndüm, EHE :KK53:
siz boyle sempatik usluba sahip miydiniz ya valla gozlerim yasardi. sizi "begenmedim" butonu ile eslestirmistim halbu ki:rolleyes:

siz boyle sempatik usluba sahip miydiniz ya valla gozlerim yasardi. sizi "begenmedim" butonu ile eslestirmistim halbu ki:rolleyes:
aşk olsun, ben kişi bazında ifade bırakmıyorum, yorumlara göre bırakıyorum, sizin bir sürü yorumunuzu da beğenmişimdir haksızlık etmeyin, hatırlıyorum çünkü. asıl siz bana hep beğenmedim atıyorsunuz :KK43:

aşk olsun, ben kişi bazında ifade bırakmıyorum, yorumlara göre bırakıyorum, sizin bir sürü yorumunuzu da beğenmişimdir haksızlık etmeyin, hatırlıyorum çünkü. asıl siz bana hep beğenmedim atıyorsunuz :KK43:
ozellikle secip atmiyorum ben de😁 yok sadece bana degil ya genel olarak konu acilinca begenmedim ifadesine ilk siz tiklamis oluyorsunuz onu kast etmistim😊

Geçmiş gitmiş mevzulardan nemalanıp üzülmekte ne olaki:KK43: hamilelikten o hep. Hormonlardan... Biz eşimle 2008de tanıştık 2013te evlendik. Ama tabiki o zamanlardaki gibi değiliz. Zaten doğal akışa aykırı olurdu aynı olsaydık. Zira yaşlandık çocuğumuz oldu öncelikler sorumluluklar değişti. İnsan o zamanları özlüyor ama özlüyorum diye hem kendime hem eşime hayatı zindan mı edeyim. O o zamanda kaldı şimdi farklı. Ama her an kendi içinde değerli. Çocuğunla eşinle mutlu olmaya bak. Hormonlardan esip coşuyorsun muhtemelen...

34 geç bir yaş değil ama insan daha gençken bir şeyleri doruklarda yaşıyorsa sonrasında ihtiyaç duymayabiliyor. Eşi zaten evleneyim çekileyim köşeme mantığıyla muhtemelen görücü usulü bir şekilde kendinden yaşça küçük, tırnak içinde daha gözü açılmamış birini bulup evlenmiş işte. Her şeyi de yaşadığı için o hevesi yok.
Katiliyorum ama burda adaminkimle nasil evlendigi durumu da onemli. Evde genc kadin olsun cocuk baksin, bana es olsun mantigi ile evlenmis bu konudaki adam. Yoksa herkes gencken biseler yasiyor ama herkes 20sindeki sevgilisi ile evlenmiyor, hatta cogu kisi evlenmiyor. Adam belli ki konu sahibi ile bu evlenmek icin evlenmis. Ne asklar yasaniyor yoksa ki kimler gelip gectikten sonra. 34 hersey yasandi bitti yaslari degil. Tamamen yanlis kisi ile yapilan evlilik sonucu bu durum.

3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
Hanımefendi takıntınızdan kurtulmazsanız eşiniz sizden kurtulacak. 25 yaşındayken ben de çok heyecanlıydım o dönemki erkek arkadaşımla yalımdan dolayı daha çok şey yaşıyorduk. Şimdi evliyim ve durulu bir hayatım var ben de eşiniz gibiyim. Hayat enerjim bitti ama eşimi gerçekten çok seviyorum. Bunu size bir kadın olarak söylüyorum. Silkelenin lütfen yoksa ileride pişman olursunuz sonuçta eşinizin sizden önceki hayatı o fotoğraflar videolar.

Ben evlendiğimde 26 eşim 29 yaşındaydı. Şimdi düşündüğümde bende 20-24 arası yaşadığım ilişkilerde daha deli dolu daha duygusaldım. O zaman yaptığım şeylerin çoğunu eşim için yapmadım. Bu belki yaş değiştiğinden belki tecrübe edindiğinden ya da kendini korumaya aldığından olabilir.
Ama eşimi önceki ilişkilerimin hepsinden daha çok sevdim ki evlendim. Aklıma bir kere bile eski sevgililerim düşmedi ki evliliğim hala devam ediyor.
O yüzden geçmişi geçmişteki insanları unutun o zaman siz yoktunuz ve o daha başka biriydi böyle düşünün. Yoksa bu takıntı sizi de evliliğinizi de bitirir.

3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
Kandır kendini he aynen eşin çok ayrılmak istemiş o yüzden her anı sapık gibi fotolamış

X