- 21 Ocak 2018
- 8.284
- 20.468
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çılgınsın otri nasıl buldun
34 geç bir yaş değil ama insan daha gençken bir şeyleri doruklarda yaşıyorsa sonrasında ihtiyaç duymayabiliyor. Eşi zaten evleneyim çekileyim köşeme mantığıyla muhtemelen görücü usulü bir şekilde kendinden yaşça küçük, tırnak içinde daha gözü açılmamış birini bulup evlenmiş işte. Her şeyi de yaşadığı için o hevesi yok.eşiniz için artık gençlik gibi olamaz, o halleri kalmaz yazan üyeler olmuş da, adam 34 yaşında kız 26. ikisiniz de gençliğinizin baharındasınız, çoğu çiftin ilk evlilik yaşları bunlar. 34 de 64 değil yani adam. sorun bence konu sahibinin aşırı erken evlenip cocuklu hayata cok erken atılması. eşinin sevgilisi olacağı yaşta evlenen kadınlar bu durumu yaşıyor maalesef. yoksa 26-27 yaşında bi kadınla 34 yaşında bi adam cok heyecanlı, tutkulu, eğlenceli yaşayabilir.
eşiniz sizinle eğlenceli yada o fotolarda gördüğünüz, diğer kadınla yaptıklarını yapmadığı için bozulmuşsunuz ve artık evli-cocuklu hayata geçilmiş. sorun adamın ilk sevgilisi değil yani, sizin içnizde kalanlar, cok genç yaşınızda 30 ortası hatta sonu gibi 2 cocuklu hayatta olmanız. devir gerçekten değişti, belli bi eğitim, şehir hayatı olan kadınlar erken evliliklerde zorlanıyor, sıkılıyor. (hayatın o yöne ittiği kadınlar apayrı bi konu tabiki, herkesin hayattan beklentisi farklı.)
çünkü çalışmıyorAşamadınız, boşanmak istediniz de ne diye ikinci bebeği patlattınız demezler mi insana
fotografı eşi çekmiş dediğine göre -bunu da nasıl biliyorsa?O degilde ben seye takildim, amcanin profil fotosundaki kiz kim? O kiz esinin eski sevgilisi mi? Bu detayin konuya katkisi ne? Kizla hem yegen hem amca mi takiliyormus?
Kızılcık şerbeti görkem sjjfjjsksmO degilde ben seye takildim, amcanin profil fotosundaki kiz kim? O kiz esinin eski sevgilisi mi? Bu detayin konuya katkisi ne? Kizla hem yegen hem amca mi takiliyormus?
Nasıl heyecan arıyorsun ki 3 sene 2 çocuk heyecana vakit var mı yorgunluk ele geçirir insanı3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
fotografı eşi çekmiş dediğine göre -bunu da nasıl biliyorsa?
ortada sevgili paylaşımı (!) -Allah'ım evlerden ırak neler konuşuyoruz - gibi bir şey değil de, serbest (!), sevgiliyle evlerde kalan otellere giden vs. bir kızın aile içine bile sokulmuş olması, amcanın bilip kabul etmesi (etmese neden fotograf çekilmiş olsun, gözüm görmesin benle muhatap etme diyebilir) gibi bir mevzu var sanıyorum.
yani biraz şey gibi geldi bana konu:
ben tertemiz (!) bakire genç yaşta evlendim, ama ben bu kadar eğlenip, gezmedim, bu üstün (!) meziyetlerim sebebiyle benim akrabalara filan 237069087976 kat daha evla olmam, müstesna görülmem lazımdı, görülmedim, gibi.
Çok özür dilerim ama hoşt ya. Ne biçim laflar bunlar? Siz çok değerlisiniz sizinle evleniyor baska kadinlarla egleniyorlar di mi? Bence kadın kocanizla eğlenmiştir. Siz bile heyecanı olmadığını söylüyorsunuz, zihniyeti bozukmuş eşinizin insan 2.5 yıl biriyle böyle bi iliski yaşayıp aşık olmadım diye ayrılıp sonra baska biriyle yeterince tanımadan evleniyorsa sadece toplum kalıplarına uymuş ailesinin uygun gordugu kızı bulup evlenmiş zamanla severim demiştir. Allah kurtarmış kadını çok şükür. İnşallah o kadın eşiyle hala heyecanlı mutlu huzurlu bi evlilik yaşıyordur.ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi.
3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
Ay ölsün ya. Sanki herkes gencligini ya bi gün baskasiyla evlenirsem diye gecirmek zorunda. Terkedilen erkekleri de biliyoruz acikcasi yalan bile olabilir ben sevmiyodum, ben terkettim laflariYav he he adam kesin sevmemiştir kızı. Yanındakiyle yaşayıp aklındakiyle ölmesin de.