• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin geçmişini nasıl aşabilirim?

Öncelikle kabullenin. Küçük yaşta evlenmişsiniz aranızdaki yaş farkı da az değil. Eşiniz toy aptal aşık olamaz. Eşinizde gençliğin heyecanını görmüyormuşsunuz ya hani, görmeyeceksiniz zira ortada bir gençlik kalmamış. Eşiniz yaşı itibariyle artık o gençlik heyecanını yaşayamaz, eğer hayalinizde gezip tozmak vardıysa da hemen çocuk yapmayacaktınız. 3 buçuk senedir evlisiniz aşamadığınız sorunlar var, ikinci çocuğa hamilesiniz. İki tane küçük bebekle hayal ettiğiniz evlilik hayatı mümkün değil.

Bu kadar takıntılı bir eşim olsa boşanır ikinci çocuğu yapmazdım eşinizdeki de iyi cesaret. Önceki sevgilinin ahi mi tuttu size nasıl dayanıyor

Ben bu konuyu daha önce okudum. Yeni üyelikle gelip aynı konuyu niye tekrar açtınız?
Evet bende okumuştum hatırladım. O zaman insanlar diceklerini demişler neden aynı konuyu başka hesapla açmak gereği duydunuz . Bu hareketiniz bile normal değil .Tamam ilk çocuğu yaptiniz , biraz evliliğini yaşa . Kendi kendini mutsuz ediyorsun . O kadar süre geçmiş hicbirsey ilerlememiş hayatınızda .cocuklarla evde oldukça daha çok kuruyor konu sahibi.

Yok fake değil, daha önce de açmıştı aynı konuyu başka üyelikle. Sonra yanıtları beğenmedi gitti. Bu üyelikte de eski üyeliği hatırlatıldığı için ölü taklidi yapıyor şu an.
Keşke fake olsa da 2 kişinin geçmişine ilişkin dosyaları didik didik arayan, her mesajı okuyup, fotoğrafı inceleyen böyle bir insan olmasa.

3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
1 yıl önceki aklinizla bugünkü aklınız bir mi ? Buna benzer çok yakın bir hikaye vardı aylar önce o da mi size ait. Bilgiler aynı. Adı üstünde geçmiş. Adam sana hoduk olsa neyse de sana da aşkla sevgiyle bagli. Adı üstünde geçmiş. Sizin derdiniz acaba beni o kadar sevmiyor mu diye kıyas yapmak heralde.

Nasıl resimler yok opusurken yok çeşit çeşit derken burayı anlamadım.O sevgili olduğu kişiler evli barkli çocuklu olabilir bence silinse iyi olur o resimler.Eski sevgili ile ilgili söylediği onu sevmedim onun yüzünden ilişki devam etti ben ayrıldım sözleri sizi yatistirmak amaçlı bile söylediyse iyi değil Sonuçta Sizin ve esinizinde kızı var .Yani kısacası şu an eşiniz size sadık önem veren ilgili bir adamsa silin resimleri hem kafanızdan hemde nerde gorduyseniz oradan.Onun dışında çalma kapımı çalarlar kapını misali ne siz bence tanimadiginiz kadınlar gıyabında konuşun nede konuşturun.Esinizin kimsenin aklında kalmadığına çok da unutulmaz olup animsanmadigina eminim.Sizde böyle düşünün.Herkes bakıyor yaşamına hayat bir anda heleki geçmişte donup kalmaz.Hicbir eski sevgilide aptal değilse coluklu çocuklu üstelik hakkında nda böyle düşünen erkeği animsamaz bile.Kimbilir belki öyle insanlarla karşılaşmışlar sirki eşinizden ayrıldıklarına şükür ediyorlardır.Rahat olun kısaca

Eğlenemediğiniz insanla evlenmeyin. Evlendiğiniz insanla eğlenmeden çocuk yapmayın kamu spotu tadında okudum.
Herkesin geçmişi var. Bunları düşünmek çok manasız onunla ilişkisi yürüseydi onunla evlenirdi zaten. Eşinize de bu durumu belli ederseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsınız.

esiniz o kisiyle daha cok eglenmis olabilir ama sizi daha az sevdigi icin vs degil . o yasin o ortamin geregi oydu ama simdi evde cocuk yolda cocuk . ikizlerden once esimle cok eglenirdim ben de mesela simdi ikizlerle ayni anda yemek yersek yarabbi sukur diyoruz

Kimsenin yüzüne bile bakmadığı, abazan kalmış bir sünepeyle evlenmiş olsalar daha mutlu olacaklar sanki.hem ayranın dökülmesin hem bir taraflarım s..mesin bunlarınki de.ben asıl adam gibi bir ilişki yaşamamış olsa bu adam ne iş derim.
İşi yok iş arıyor ya istiyor ki 30una gelsin yine de ilki ben olayım peh

Eşimin de benim de uzun ilişkilerimiz oldu, dolayısıyla benim de onun da karşısına çıkan ayrıntılar oldu bir süre; çok doğal, geçmişinde herkesin birileri oluyor, yaşanmışlıklar, anılar kalıyor. İnsan neden bunları bu denli hasta olacak kadar kafaya takar hiç anlamış değilim.

Ben eşim başka şehirde üniversitede aynı evde kalıyorlarken o sevgilisiyle saçma fakat sevimli bir poz vermişler, onu buldum. İki saat o zamanki tipiyle dalga geçtim saçları jölelemiş falan, ilk gençlik heyecanları, iki tipitip tatlı ergeni kafaya takacak değilim. Aklım da kesiyor o evde bir şeyler yaşamışlar, ama bunlar kocama kinlenmeme sebep olmuyor. Belki bakış açınızı değiştirmelisiniz, burada defalarca konu açacak kadar büyük bir olay değil; siz büyütüyorsunuz.

İlk iş olarak görüntülerden kurtulmalısın. Daha önce hiç sevgilin olmadı diye tahmin ediyorum. Aslında senin tek derdin eşinin o heyecanlı hallerine sahip olmak anladığım kadarıyla ama bunun o kızla alakası yok, yani en heyecanlı günlerini o kızla geçirmiş değil ki zaten fotoğraflarda insanlar her zaman mutlu görünür buna aldanma. Ben şu anki problemin sadece aranızdaki yaş farkından kaynaklandığını düşünüyorum, 8 yaş az değil. İnsanlar belli yaştan sonra duruluyor çünkü iş aile sorumluluklar insanı değiştiriyor. Gençlikteki o heyecan kalmıyor ki bence böyle olması daha iyi yoksa evlilikte gözü olmazdı bence (eşin için konuşuyorum). Eşinle o yaşta tanışmış olsan belki evlenmeyecektiniz bile. İlgisini eksik etmiyorsa şu anda eskiye özlemi yoksa ne eşine ne de kendine hayatı boşuna dar etme derim.

Son düzenleme:
3.5 yıllık evliyim. Dünyalar tatlısı bir kızım var ve ikinciye hamileyim. Benim sorunum biraz farklı, ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim gün eşimin bilgisayarının google fotoğraflarında mailine bağlı olaraktan seneler öncesine kadar olan resimleri kayıtlıydı, eşimde teknolojiden pek anlamaz oranın yedekleme yaptığını bilmiyormuş bile. Ben orada eşimin benden önceki sevgilisiyle her türlü fotoğrafını gördüm. Öpüşürlerken, otel odasındalarken, neler neler yani. Aklınıza ne geliyorsa diyim. Sonra ilk başta çok takmadım hatta öyle ki eşimin telefonunu bile kurcalayan bir tip değildim. 6. aya gelmiştim hamileliğimde haliyle eşimin akrabaları da bende ekli, sonra amcasının profilinde bir gördüm o kızla amcası poz vermiş resmi çeken de eşim. Bu durum gittikçe bende takıntı olmaya başladı, araştırdıkça karşıma hep bir yerlerden fotoğraflar videolar çıktı. Eşimin banka dökümlerine kadar baktım merak ettim neler yapmışlar diye. Eşim onunla 2.5 sene sevgili olmuş, bu kadar uzun sürede bunları ayıran ayrılan neydi kimdi diye hep kuruntu yaptım araştırdım buldum. Kız burda lojmanda kalıyor bunlar kano yaparken tanışıyorlar, eşimin de ailesi yok bekar evi zaten, işte kızı iki kere otele götürmüş, gezmişler tozmuşlar. Kız çok sevmiş eşimi, ama ayrılan eşimmiş bunu bana kendi çevresi de söyledi. Eşim hep ayrılmak istiyormuş aşık olamamış hiç, kız ayakta tutuyormuş ilişkiyi kısaca bu zaten bariz belli. Neyse ben manyak gibi kıza taktım eşimin nasıl biriyle uzun süre birlikte olupta o kadar romantiklik yaptığı insanı inanın merak ettim sürekli kıza bakıp durdum artık bu olay bende aşılamaz boyuta geldi. Psikyatriye gittim, zihnimden o fotoğrafları videoları asla ama asla atamıyorum. Her türlü terapiyi denedim doktor bile bana artık bu senin kafanda bitiyor dedi. Bize gelicek olursak eşim gerçekten aşık bana belki benden çok seviyordur, çocuğuna çok iyi bir baba bana çok yardımcı bir eş ama onda gençliğin heyecanını görmüyorum. Biz kısa sürede evlendik çok sevgililik hayatımız olmadı, hemen çocuğumuz oldu iyi ki de oldu ama sürekli kendimi onunla kıyas halinde buldum defalarca boşanmak istedim ama bu yüzden yuvamı yıkmaya cesaret edemedim.. Eşim bir dediğimi iki etmiyor ama sürekli karşıma o fotoğrafların çıkıpta psikolijimi bozması onun suçu benim değil bu yüzden beni linçlemeyin ben sadece merakıma yenik düştüm. Artık kıza hiç bakmıyorum bile o da evlenmiş çoluğu çocuğu var. sadece mesela gün içinde ansızın kafama o gördüklerim geliyor eşimden buz gibi oluyorum kavga çıkarıyorum istemsiz. andan keyif alamamaya başladım bir şey yapsak sanki benle yaparken hiç mutlu değil gibi aramızda 8 yaş var o kızla yaşıtmış zaten. ben 26 yaşındayım şu an, o benim yaşlarımdayken onunla eğlenmiş gençlik heyecanını yaşamış şimdide emeklliye ayrılmış gibi. yüz bin kere konuştum yok ya para sorun oluyor ya geçim ama adamın gözünde heyecan yok bunu görebiliyorum inanın bu sorun hallolsa bizim başka problemimiz yok sanki onunla yaşadığı hayat çok eğlenceli de benimkinin hiç eğlencesi yok gibi ki 2018 in ekim ayrında ayrılmışlar bunu da not geçeyim, bana akıl verin nolur ben artık mutlu olmak bakış açımı değiştirmek unutmak istiyorum her şeyi beynimde sanki ikisi hala sevgili sanki aldatılmışım öyle iğrenç bir his bu
Cevap yazdıklarınızda gizli aslında. Kızı sevmemışmış yalan. Kendınızı kandırıyorsunuz

Eşinizin geçmişi geçmişte kaldı. Size yalanlarla gelmediyse bence daha fazla düşünüp huzurunuzu kaçırmayın. Heyecana gelince çocuklu hayatta özellikle küçük çocuklu hayatta yeni anne olarak düşüncem çok beklentiye girmemek üzerine, çünkü onların bir düzeni oluyo ve bunu uygulaması gereken biz ebeveynler. Sizin çocuğunuz biraz büyümüş belki anneanne ya da babanneye 1 gün bırakıp farklı bi şeyler yapabilirsiniz

Back