12 aylık bebek neleri yapabilir , neleri yapamaz zaten hepsi yazıyor kitaplarda internette . 1 yaşla 18 ay arasında dünya kadar fark var benim bebeğimde 18 aylık. Otur dersin kalkar kalk dersin oturur. Tüm bebek ve çocuklar aynı olmak zorunda değil . Bazı bebekler 10 aylık yürür bazısı 2 yaşında. Komşumun bebeği 2 yaşına kadar yerde süründü , yürüyemedi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz . Her bebek aynı değildir , olamaz! . Anne gösterebilir anlatır buna katılıyorum ama bebek bunu anlamakla mükellef değil, olamaz . Konu sahibinin abarttığını düşünüyorum eşi bile hak vermemiş kendisine . Ben bebek bana vurdu saçımı çekti köpeğime bunu yaptı şikayetlerine istinaden yorum yaptım. Bunu yazdıpı bebek 1 yaşında sadece. 1 yaşında ki bebekten 6 Yaşındaki kızım bile şikayet edemeyeceğini bilir. Geçenlerde 5 yaşında ki çocuğa argo konuştu diye tokat attım diyen üye vardı . Biz bebeklere ve çocuklara ne kadar tahammülsüz olduk böyle . Ufacık çocuğu linç edeceklerdi bazısı sözleriyle. Şimdi konu 1 yaşında ki Bebek ! Bebek!