- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
1 yaş egitimden anlayabilecek bir yaş kurallar baslaYaw ne çocuğu 1 yaşında bebek diyor. 1 yaşında ağzında dişi yoktu bebeğimin . Daha ne anlar konuştuğumuzdan da eğitim verelim. Çok abartılmış buldum konuyu açıkcası
Kirli Ayakkabı ve havlu konusunda uyarabilirsiniz . Sinir krizi geçirmenize gerek kalmaz dikkat ederler diye düşünüyorum
Cok guzel yazmissiniz ..Her seye musade ederek ozgur cocuk yetistirdigini iddia eden anneler var..Baskasinin cantasini karistirtmak ozgurluk degil..Minicikken bile her lokmada agiz sildim cocuklarim temizligi seviyor cunku boyle gorduler..1 yas kucuk falan degil..Musade edilemeyecek cok sey var..1 yaşındaki bebek neden bazı şeyleri öğrenemesin ya?
arkadaşım da böyle çoook rahat bi anneydi
daha yeni yürüyen bebeğini alıp restoranda masanın ortasına oturtup hepimizin yemeğini avuçlamasına müsaade ediyordu
porselen çay tabağı ve çay kaşığını eline verip birbirine çarptırarak kırmasına teşvik etmişti de restorandaki garsonlar biz kalkarken arkadan şükür hareketi yaptılar
benim çantamı vermiş çocuğun önüne
içindekileri boşalttırıyor
bebek kendinden büyük başka bi bebeği kaşla göz arasında ittirip düşürdü
anası bi kusura bakmayın diyip çocuğu almıyor yanına
en son çocuk bana şap diye yapıştırınca eşim müdahale etti beni kendine doğru çekerek
arkadaşım da bozuldu benim çocuğumdan mı kaçıyosun diye
hayırdan belli bi ölçüde anlar yani çocuk
3 aylık kedi yavrusu bile anlıyor
insan bu yani, iq seviyesi kediden kat kat fazladır
bu insanlar hem görgüsüz hem düşüncesizmiş
bi daha yatılı çağırmayın kabul de etmeyin