• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin garip arkadaşı ve eşinin misafirlik enkazı !!

Şuan elimese bunlardandır bahsettim bana diyor ki bizim orda başkasının yanında çocuk emzirmek normal, diyorum ki arkadaşın önümde edepsizce oturuyor diyor ki sen kendi giyimine bak sonra milleti eleştir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Siz de başkasının yanında üstünüzü açsanız emzirseniz normal görecek demek ki. Bana çok saçma geliyor. Eski sevgilim çalışırken bir kadın yanında bebek emzirmişti. Araları 1 metre yoktu ve eşi de yanındaydı. Bazı insanlar çok geniş. Ne biliyim adam orasını burasını kaşıyor, el yüz havluları vücutlarına sürüyorlar.. Görgüsüz insanlar yani ortada. Eşinize hala neyini savunuyor? En iyisi konuyu kapatıp bir daha gelmelerini istemiyorum deyin. Bana inatlaşıyor gibi geldi sizle.

Hiç bu şekilde çetele tutmadım ben,hoşlanmadıysam bi daha kabul etmedim konu da kapandı,size de tavsiye ederim yeri geldiğinde hayır deyin ve konusahibinin düştüğü duruma düşmeyin
Ben çetele tutmadım burda konuşmak için yazdım hayret birşey.

Herkese merhaba

Umarım Harika bir pazar geçiriyorsunuzdur...
Birkaç gün önce açmıştım konuyu... Hepiniz sükunetle yaklaşmamı söylediniz bende öyle yaptım ama birdaha onları misafir etmek istemeyeceğimi hiç sanmıyorum.

Çocukları inanılmaz hırçın. Allah için kadında elinden geldiğince peşinde dolanıyor ama mesela köpeğimi korkutuyor elindeki oyuncağı ile kadında Gülerek izliyor resmen. Benim oğlumda havlıyor korkusundan.

Çocuğa çikolata vermiş çocuk elin-ağzı çikolatalı bir biçimde evde dört dönüyor.

Sevmek istiyorum çocuğu yüzüme tokat atıyor,ısırmaya çalışıyor ve saçımı var gücüyle çekiyor çocuğu sevmek imkansız. Dün taksime gittik Caferilik kadının çocuğunu ısırdı. Annesi ne kusura bakmayın dedi nede başka birşey sadece gülüyor.
Çocuk 1 yaşında ama bilemedim bütün bebekler böyle saldırgan mı? Ben ilk defa bu kadar saldırgan bir bebiş gördüm.

Neyse geldikleri zaman banyo için havluları olup olmadığını sordum kadın var dedi ama bugün banyoya bir girdim bütün el-yüz havlularını kendilerini kurulamak için kullanıp ıslak ıslak oraya Bırakmışlar. En çok buna sinir oldum sanırım.

Çocuğun dışarda giydiği ayakkabıları babası altını temizlemeden evde giydirip,gezdirdi.
El yıkama lavabosunun yanında banyo var abdest almak için orayı kullanmak yerine ayaklarını lavaboya kaldırıp bütün banyoyu göle çevirmeleri çabası zaten.

Eşime ayrı sinir oldum. Bana hiçbir şekilde kullanma izni vermediği kredi kartı ile şuan arkadaşına bilet alıyor.
Sofraya bıçak koymuşum bal’ ekmek kırıntısı ile dolmasın diye ama sağolsunlar inatla bal’ı ve tahini ekmek kuruntusu ile doldurdular.

Kadın tesettürlü ama eşimin yanında başı açık gezdi ve çocuğu eşimin yanında arkası dönük emzirmeye çalıştı falan. Bunlar benim için sorun olmadı tabi ama tesettürlü ise niye böyle davranıyor anlam veremedim. Taksimde de sıcak olduğu için başını açtı gezdi. Ama kadın da haklı bir yandan kocası çocuğu bir kere kucağına alıp taşımadı kadın yoruldum al diyor başım ağrıyıp diyor yada sen doğurdun falan diyor...
Malesef var böyle acayip tipler. Gittilerse eğer unutun gitsin kafaya takmaya gerek yok. Malesef herkes düşünceli değil bazı konularda:anneadayı:

Bende bana garip gelen şeyleri yazdım Buraya ama burda dedikodu yapıyor olduk. Ben tanımadığım birinin evinde böyle davranmam
arkadaşım biz ne seni ne de misafirlerini tanırız, haliyle o şahsa karşı içimizde bi yargı veya suizan oluşmuycağı için bu dedikodu olmuyo zaten. He seni tanıyanlar varsa burda onu bilemem..

Kirli ayakkabıyla evde gezmesine nasıl izin verdiniz? Evde evcil hayvan var diye akıllarınca özensiz davranmışlar. Ben duramaz uyarırdım şahsen. Havlu mevzusu falan da aynı şekilde rahatsız edici.. Eşinize söyleyin davet etmesin bidaha veya bshane bulsun kabul etmesin..

Gec anne olması daha dikatli olamazı lazım cocuk eğitimi sıfır ne demek cikotalı agzla gezmek evin içinde yada ayakabıyla çocuk da şuc yok annede babada suc çocuk eğitimi anne karnındayken başlar ve her ayın bir egitimi vardır malesef bu konudan bir haberler kapalı diyorsunuz bayanı ben yazdıklarınıza karışılık kapalı göremiyorum bayanı kapalalık cok ayrı birşey sadece baş kapamayla kapalı oldu anlama gelmez uzak durun bence

1 yaşındaki bebek neden bazı şeyleri öğrenemesin ya?
arkadaşım da böyle çoook rahat bi anneydi
daha yeni yürüyen bebeğini alıp restoranda masanın ortasına oturtup hepimizin yemeğini avuçlamasına müsaade ediyordu
porselen çay tabağı ve çay kaşığını eline verip birbirine çarptırarak kırmasına teşvik etmişti de restorandaki garsonlar biz kalkarken arkadan şükür hareketi yaptılar
benim çantamı vermiş çocuğun önüne
içindekileri boşalttırıyor
bebek kendinden büyük başka bi bebeği kaşla göz arasında ittirip düşürdü
anası bi kusura bakmayın diyip çocuğu almıyor yanına
en son çocuk bana şap diye yapıştırınca eşim müdahale etti beni kendine doğru çekerek
arkadaşım da bozuldu benim çocuğumdan mı kaçıyosun diye

hayırdan belli bi ölçüde anlar yani çocuk
3 aylık kedi yavrusu bile anlıyor
insan bu yani, iq seviyesi kediden kat kat fazladır

bu insanlar hem görgüsüz hem düşüncesizmiş
bi daha yatılı çağırmayın kabul de etmeyin

Oha tesettürlü olup sıcak diye basını açıp gezmesi ve eşinizin yanında aynı hareketi sergileyip emzirmek için uğraşması!!! Dengesiz mi ki nasıl ruh halleri filan uzak durun bence bana normal gelmedi hiç

Emzirmek cocugunu doyurmaktir. O gögüsler erkek tatmin olsun diye degil kadin evladini doyursun diye var. Kimse sakliyarak yemegini yemesigine göre bebekte saklanmasina gerek yok. Bu benim görüsüm :) diger konulara gelince ... bence güzel dille ikaz ede bilirsiniz .... canim ayaklarinizi burada daha rahat yikarsiniz belin agrimasin falan :p cocuguda sevmeyin bosverin :))

Bir daha davet etmeyin.
Tamam bebek anlamayabilir,yaramazlik yapabilir ama annesi ilgilenmeli. Eline çikolata verip salamaz ortaya. Gezsin peşinde yada vermesin eline.
Köpek konusunda da müdahale etmeliydi.
Emzirme konusunda da hak veriyorum. 22 ay emzirdim kızımı ama evde müsait oda varsa gider orada emzirirdim,dışarda zaten örtü kullanıyordum. Kapali bir insanin memesini ortaya çıkarıp elin adamının yanında o şekilde emzirmesine haklı bir sebep bulamam,sonuçta müsait oda gösterilmiş onlara.(Ben kapali değilim,askılı da mini de giyerim ama bu konuya dikkat ederim,elin adamı mememi niye görsün ki) Gitsin emzirsin. Ayrıca eşiniz babasının oğlu değil,kapaliysa eşinizin yanında başı acık gezmesi de abeste iştigal.

Ben sevabına misafir etmedim eşim kabul etmiş gelmelerini bende el mahkum misafir ettim elimden geldiğince. Ayrıca benim anlatacak kimsem yok ablam,annem bende buraya yazıyorum. O zaman herkes dedikodu yapıyor burda lütfen sizde okuyup,yorum yapıp ortak olmayın günahıma.
Esin sana sormadan eve yatili misafir kabul ediyorsa iliskinizde bir sorun var bence

Neyse olan olmus
Esine de ki; bir daha asla yatili misafir istemiyorum hele ki benden habersiz kabul etmeni asla istemiyorum bir daha yaparsan kendin iptal etmek zorunda kalirsin...de

Bence rahatsız olacaksanız misafir etmeyin. Başını nerede açtığı sizi ilgilendirmez, onun konusunu bile açmanız hoş değil. 1 yaşındaki bebek köpeği korkutmaktan anlamaz, annenin uyarması gerekir. Havlu konusunda da haklısınız. Evde başka oda varken herkesin içinde emzirmesi saçma olmuş bence de.

Ama bir kamu spotu vereyim, memeler bebeklerin hakkıdır hanımlar. Uygun yer yok diye emzirmemezlik yapmayın, bebe ve meme varsa uygundur emzirin gitsin :)

Valla bu devirde kimse kimsenin evine yatiya gitmesin.

Kimse de kabul etmesin.

Kimse misafir agirlayacak psikolojide degil artik.

Ayrica bana degisiklik olsun diye kimsenin evinde de kalmam yani ben.
Rahatsiz olurum sahsen

Bazi insanlar cok rahat bir sekilde samimi olmadiklari insanlara bile coluk cocuk gidip kalabiliyorlar.
Pess diyorum

Yanında emzirmek nedir, tövbestafurullah ! Ben olsam direk başka odada emzir derdim böyle şey olur mu ya! Bir daha kabul etmeyin. Mahremiyet diye bir şey var bu onlarda olmasa bile karşı tarafta olmasına saygı duymalılar.

Bu ne yaa .Bence yasam tarzlari birbirine uymayan insanlar birlikte zaman gecirmemeli kaldi ki ayni evi bir kaç gun paylasmak .

Çocuğun yoksa hiç uğraşma boşan. Kocan sana sormadan eve misafir çağırıyor, sana izin vermediği kredi kartıyla millete harcama yapıyor falan çirkin şeyler.

Bir de burada bir ekip var konu sahiplerini suçlamaya geliyor. Sizin evinize de bir çocuk gelip çikolatalı ellerini her yere sürsün, havlularınızı garip şekilde yerlere atsın, evinizde ayakkabı ile gezilsin bu kadar sakin kalabilecek misiniz...

Benim cocuklarim 2 yaşında birak tirmalamayi vurmayi yabancılara misafirlige de gitsek yanasmazlar ben izin vermedikce sevmek isteyene de oyle hircin davranmazlar bu cocuk yetistirme ile alakali.. kadının tesettürlü olup o denli davranmasi da tamamen sacma kapanmak adap gerektirir es baba cocuklar disinda bas açmak ne demek yani bana cok abes geldi heralde zorla kapanmis
El havlularini kullanma evde disari ayakkabisiyla gezdirme annenin ilgisizliği cocuklarin davranisi her sey falso bence mesafe koyun cok gerekmedikce gorusmeyin

İşin hakikatini bilerek örtünen hiçbir bayan hava sıcak diye başını açmaz.hele emzirme konusu okadar garipki başka oda mi yok yani bu ne yoklukta elin adamının yanında bebek emziriyorsun.bence aşırı görgüsüz ve kaba bir aile.adamin karısına hiç yardım etmemesi filan çık kaba,o havluları islatmalari ve çocuğun karşısında tepkileri görgüsüzce.ne denirki..siz biraz yardımcı olsaydınız bence üzüldüm ben kadina

Kadinin basini acmasi vs haric diger konularda haklisiniz,sadece o acilma konusu sizi alakadar etmez,zarar gormuyorsunuz,sizlik bir sey yok.

Yok çocukta hata bulmuyorum zaten ama annesi biraz geç çocuk sahibi olmuş o yüzden hiç tepki göstermiyor.
Normal degil hayir..Benim cocuklarim kardes der sever..Cicegi oper..kus kedi gorse tatli tatli der koşar..Bazi ortamlarda mesela parklar avm parklari restoran parklari vb ..cocuklar goruyorum cocuk degil canavar ..vur kır al..Anneler marifet saniyor boyle yetistirmeyi cevremde de var ..gelecegin tacizcisi tecavuzcusu boyle yetisiyor..Hayvan taşlar
yaşitlarina vurur
eşya firlatir..

Bir kere benim kocam sen doğurdun sen taşı diyemez ağzının ortasına vururum ne demek sen doğurdun sende yatmasaydin olmazdı. Ne saçma birşey bence bir daha misafir etmeyin gerçekten kapalı bir insan o şekilde arkasını dönüp bebek emzirmez tanımadığı adamın yanında o ne öyle ayıp.

Back