- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
Şuan elimese bunlardandır bahsettim bana diyor ki bizim orda başkasının yanında çocuk emzirmek normal, diyorum ki arkadaşın önümde edepsizce oturuyor diyor ki sen kendi giyimine bak sonra milleti eleştir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Ben çetele tutmadım burda konuşmak için yazdım hayret birşey.Hiç bu şekilde çetele tutmadım ben,hoşlanmadıysam bi daha kabul etmedim konu da kapandı,size de tavsiye ederim yeri geldiğinde hayır deyin ve konusahibinin düştüğü duruma düşmeyin
Malesef var böyle acayip tipler. Gittilerse eğer unutun gitsin kafaya takmaya gerek yok. Malesef herkes düşünceli değil bazı konulardaHerkese merhaba
Umarım Harika bir pazar geçiriyorsunuzdur...
Birkaç gün önce açmıştım konuyu... Hepiniz sükunetle yaklaşmamı söylediniz bende öyle yaptım ama birdaha onları misafir etmek istemeyeceğimi hiç sanmıyorum.
Çocukları inanılmaz hırçın. Allah için kadında elinden geldiğince peşinde dolanıyor ama mesela köpeğimi korkutuyor elindeki oyuncağı ile kadında Gülerek izliyor resmen. Benim oğlumda havlıyor korkusundan.
Çocuğa çikolata vermiş çocuk elin-ağzı çikolatalı bir biçimde evde dört dönüyor.
Sevmek istiyorum çocuğu yüzüme tokat atıyor,ısırmaya çalışıyor ve saçımı var gücüyle çekiyor çocuğu sevmek imkansız. Dün taksime gittik Caferilik kadının çocuğunu ısırdı. Annesi ne kusura bakmayın dedi nede başka birşey sadece gülüyor.
Çocuk 1 yaşında ama bilemedim bütün bebekler böyle saldırgan mı? Ben ilk defa bu kadar saldırgan bir bebiş gördüm.
Neyse geldikleri zaman banyo için havluları olup olmadığını sordum kadın var dedi ama bugün banyoya bir girdim bütün el-yüz havlularını kendilerini kurulamak için kullanıp ıslak ıslak oraya Bırakmışlar. En çok buna sinir oldum sanırım.
Çocuğun dışarda giydiği ayakkabıları babası altını temizlemeden evde giydirip,gezdirdi.
El yıkama lavabosunun yanında banyo var abdest almak için orayı kullanmak yerine ayaklarını lavaboya kaldırıp bütün banyoyu göle çevirmeleri çabası zaten.
Eşime ayrı sinir oldum. Bana hiçbir şekilde kullanma izni vermediği kredi kartı ile şuan arkadaşına bilet alıyor.
Sofraya bıçak koymuşum bal’ ekmek kırıntısı ile dolmasın diye ama sağolsunlar inatla bal’ı ve tahini ekmek kuruntusu ile doldurdular.
Kadın tesettürlü ama eşimin yanında başı açık gezdi ve çocuğu eşimin yanında arkası dönük emzirmeye çalıştı falan. Bunlar benim için sorun olmadı tabi ama tesettürlü ise niye böyle davranıyor anlam veremedim. Taksimde de sıcak olduğu için başını açtı gezdi. Ama kadın da haklı bir yandan kocası çocuğu bir kere kucağına alıp taşımadı kadın yoruldum al diyor başım ağrıyıp diyor yada sen doğurdun falan diyor...
arkadaşım biz ne seni ne de misafirlerini tanırız, haliyle o şahsa karşı içimizde bi yargı veya suizan oluşmuycağı için bu dedikodu olmuyo zaten. He seni tanıyanlar varsa burda onu bilemem..Bende bana garip gelen şeyleri yazdım Buraya ama burda dedikodu yapıyor olduk. Ben tanımadığım birinin evinde böyle davranmam
Esin sana sormadan eve yatili misafir kabul ediyorsa iliskinizde bir sorun var benceBen sevabına misafir etmedim eşim kabul etmiş gelmelerini bende el mahkum misafir ettim elimden geldiğince. Ayrıca benim anlatacak kimsem yok ablam,annem bende buraya yazıyorum. O zaman herkes dedikodu yapıyor burda lütfen sizde okuyup,yorum yapıp ortak olmayın günahıma.
Normal degil hayir..Benim cocuklarim kardes der sever..Cicegi oper..kus kedi gorse tatli tatli der koşar..Bazi ortamlarda mesela parklar avm parklari restoran parklari vb ..cocuklar goruyorum cocuk degil canavar ..vur kır al..Anneler marifet saniyor boyle yetistirmeyi cevremde de var ..gelecegin tacizcisi tecavuzcusu boyle yetisiyor..Hayvan taşlarYok çocukta hata bulmuyorum zaten ama annesi biraz geç çocuk sahibi olmuş o yüzden hiç tepki göstermiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?