- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
1.5 yasinda bebegim var sanirim yorum yapabilirim
10 ayliktan beri hayir kelimesinin anlamini biliyor , super zeka degil , cisini de beze yapiyor ancak hayir dendigi anda yaptigi seyi birakir , bu egitimle olur
Bebeklerden dogduklari andan itibaren egitilebilirler bunun icin bilincli anne baba lazim
Elleri kirlenibce de silmem icin bana gelir yaklasik 1 yasindan beri boyle
Kimseye vurmamasi gerektigini de bilir cunku daha bebekken bile vurma yada atma eylemi yaptiginda kendisine hayir dedik
Konu bebek değil anne ve babası. Benim kızım geç konuştu ama 11 aylık civarı iken hayırı biliyordu. Hatta benim hayır dediğim şeyleri yapacakken bana dönüp hayır diyordu.12 aylık bebek neleri yapabilir , neleri yapamaz zaten hepsi yazıyor kitaplarda internette . 1 yaşla 18 ay arasında dünya kadar fark var benim bebeğimde 18 aylık. Otur dersin kalkar kalk dersin oturur. Tüm bebek ve çocuklar aynı olmak zorunda değil . Bazı bebekler 10 aylık yürür bazısı 2 yaşında. Komşumun bebeği 2 yaşına kadar yerde süründü , yürüyemedi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz . Her bebek aynı değildir , olamaz! . Anne gösterebilir anlatır buna katılıyorum ama bebek bunu anlamakla mükellef değil, olamaz . Konu sahibinin abarttığını düşünüyorum eşi bile hak vermemiş kendisine . Ben bebek bana vurdu saçımı çekti köpeğime bunu yaptı şikayetlerine istinaden yorum yaptım. Bunu yazdıpı bebek 1 yaşında sadece. 1 yaşında ki bebekten 6 Yaşındaki kızım bile şikayet edemeyeceğini bilir. Geçenlerde 5 yaşında ki çocuğa argo konuştu diye tokat attım diyen üye vardı . Biz bebeklere ve çocuklara ne kadar tahammülsüz olduk böyle . Ufacık çocuğu linç edeceklerdi bazısı sözleriyle. Şimdi konu 1 yaşında ki Bebek ! Bebek!
12 aylık bebek neleri yapabilir , neleri yapamaz zaten hepsi yazıyor kitaplarda internette . 1 yaşla 18 ay arasında dünya kadar fark var benim bebeğimde 18 aylık. Otur dersin kalkar kalk dersin oturur. Tüm bebek ve çocuklar aynı olmak zorunda değil . Bazı bebekler 10 aylık yürür bazısı 2 yaşında. Komşumun bebeği 2 yaşına kadar yerde süründü , yürüyemedi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz . Her bebek aynı değildir , olamaz! . Anne gösterebilir anlatır buna katılıyorum ama bebek bunu anlamakla mükellef değil, olamaz . Konu sahibinin abarttığını düşünüyorum eşi bile hak vermemiş kendisine . Ben bebek bana vurdu saçımı çekti köpeğime bunu yaptı şikayetlerine istinaden yorum yaptım. Bunu yazdıpı bebek 1 yaşında sadece. 1 yaşında ki bebekten 6 Yaşındaki kızım bile şikayet edemeyeceğini bilir. Geçenlerde 5 yaşında ki çocuğa argo konuştu diye tokat attım diyen üye vardı . Biz bebeklere ve çocuklara ne kadar tahammülsüz olduk böyle . Ufacık çocuğu linç edeceklerdi bazısı sözleriyle. Şimdi konu 1 yaşında ki Bebek ! Bebek!
Eşiniz çok terbiyesiz bir adammış o yüzden hiç tartışmaya girmeyin kusura onun karakterinde olan bir adamın arkadaşı da kendi gibi olur.Şuan elimese bunlardandır bahsettim bana diyor ki bizim orda başkasının yanında çocuk emzirmek normal, diyorum ki arkadaşın önümde edepsizce oturuyor diyor ki sen kendi giyimine bak sonra milleti eleştir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Evet memeler sütler bebeklerin hakkı ama özellikle bu devirde bu kadar sapık pislik mahluk varken o memeyi açıp süt vermek iyi cesaret. Biz iyi niyetli olalım ama maalesef ona bile hallenen şerefsiz çok maalesef.Bence rahatsız olacaksanız misafir etmeyin. Başını nerede açtığı sizi ilgilendirmez, onun konusunu bile açmanız hoş değil. 1 yaşındaki bebek köpeği korkutmaktan anlamaz, annenin uyarması gerekir. Havlu konusunda da haklısınız. Evde başka oda varken herkesin içinde emzirmesi saçma olmuş bence de.
Ama bir kamu spotu vereyim, memeler bebeklerin hakkıdır hanımlar. Uygun yer yok diye emzirmemezlik yapmayın, bebe ve meme varsa uygundur emzirin gitsin :)
1 yaş egitilmez diye diye ortalik ana babasini sokakta avm de döven bebelerle dolu..Biz kucukken annemizin bir bakisi yeterdi ...1 yasinda bebegi annesi nasil eğitecek. Mizac neselesi biraz. Basibos birakmadiktan sonra cok da yapacak birsey yok.
Emzirmek kadar dogal birsey yok. Kadin arkasini donmus ben cok dogal buldum. Memesini ortaya atmadi ya.
Havlu ayakkabi ve ayak yikama konusunda uyarabilirdiniz.
Nasıl bir emzirmeden bahsediyorsunuz sevgilinizin yanında olan göğsü görünecek şekilde mi yoksa emzirme örtüsüyle miSiz de başkasının yanında üstünüzü açsanız emzirseniz normal görecek demek ki. Bana çok saçma geliyor. Eski sevgilim çalışırken bir kadın yanında bebek emzirmişti. Araları 1 metre yoktu ve eşi de yanındaydı. Bazı insanlar çok geniş. Ne biliyim adam orasını burasını kaşıyor, el yüz havluları vücutlarına sürüyorlar.. Görgüsüz insanlar yani ortada. Eşinize hala neyini savunuyor? En iyisi konuyu kapatıp bir daha gelmelerini istemiyorum deyin. Bana inatlaşıyor gibi geldi sizle.
Tam 12 aylık değildir belki benim oğlum 14 aylık 8 dişi var arada sadece beni ısırır cok nadiren tokat atma vurma sac çekme bilemedim henüz öyle şeyler girmedik ama asla hayvanlara zarar vermesine izin verilmemeli hatırdan anlar ama çoğu zaman bildiğini yaparBenm büyük çocuğumda ellerini yıkamadan asla rahat etmez evet böyle alıştı benden gördü . Gözünün içine baktığımda anlar kızmam bile başkalarının yanında. Şuan 6 yaşında.
Ama 12 aylık öğrenmiş olmaz. Madem öyle neden bez bağlıyoruz herkesin süper zekalı bebekleri var anlaşılan 9 aylıkken eğitime başlıyorlar 1 yaşında tuvaletini söylüyor . Duy da inanma. Şuan 1 yaşlarında bebeği olanlar dışında yorumlamasın eğitim konusunu komik oluyorlar çünkü.
Yahu 1 yaşındaki bebek bu... Ben de ısırılıyorum valla küçük canavarım tarafından1 yaş egitilmez diye diye ortalik ana babasini sokakta avm de döven bebelerle dolu..Biz kucukken annemizin bir bakisi yeterdi ...
Memesini baska bir oda varsa gitsin orda acsin..Oda yoksa neyse..Hicbir arkadasim geldiginde oturdugumuz ortamda emzirmedi..Arkadaslarim garip demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?