- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Kazuletbagyan
-
1 yaşında olup çok uslu olan bebeklerde var annesinin sözünü dinleyen söylediklerini anlayan falan. Benim yiğenimin eli kirlinince ellerini bize gösterip dudaklarını büzüyordu mesela. Bizde yıkıyorduk. Yani anne gerekli eğitimi verse çocuk yapabilir diye düşünüyorum. Anne de hata var,ben zaten çocuk hatalı demedim.Alıntıladım çünkü 1 yaşında ki bebek böyle davranır davranmaz diye bir kaide yoktur. Yerde sinek karınca bulsa yer, yükseklik nedir bilmez atlar. Tehlikeyi bilmez. Dişi çıkacağı için damakları kaşınır vs vs.. tüm Bebekler böyledir . Anne eğitmemiş lafınız çok garip . Çocuk değil bebekten bahsediliyor konuda .
Ya istese orada da emzirebilir evet deGelir gelmez duş alın,bende havlu çıkarayım dedim var dediler. Küçük bir odamız var onları onlara gösterdik buraya Bırakın eşyaları diye. Orda giyinip,soyunuyorlar isterse ordada emzirebilir yani.
Bence bakış açınız çok yanlış. Bir çocuk nasıl anne baba demeyi öğrenebiliyorsa evet’i hayırı da pekala öğrenebilir keza çocuk annesi güldüğü zaman anlıyor mesela ben hayır dedim onu da anladı. Yüz ifadelerini kavramaya zaten bu yaşlarda başlıyorlar. Ben bağırsın demedim zatenAlıntıladım çünkü 1 yaşında ki bebek böyle davranır davranmaz diye bir kaide yoktur. Yerde sinek karınca bulsa yer, yükseklik nedir bilmez atlar. Tehlikeyi bilmez. Dişi çıkacağı için damakları kaşınır vs vs.. tüm Bebekler böyledir . Anne eğitmemiş lafınız çok garip . Çocuk değil bebekten bahsediliyor konuda .
Benim eşim bu konularda müsama gösterecek biri değil. Bak havluları öyle görünce o kadar havluyla n’aptınız diye sordum eşim köşeye çekip anlamışsın zaten niye soruyorsun dedi? Artı kadın 38 yaşında benim annemle yaşıt ben 23 yaşındayım ben mi öğreteceğim ona bunu.Ya istese orada da emzirebilir evet de
Herşeyi onun isteğine bırakıp sonra söylenmek olmuyor.
Işte cani istemiş eşinin yanında emzirmiş.
Neyse ki cani istememiş de senin yatağında yatmamış.
Anlamadim ki olaylar olurken bi köşeye çekilip her şeye müsaade ediyorsunuz. Sonra da suna çıldırdım buna çıldırdım.
Kahvaltıda balın içinde ekmek kırıntısı bırakmayın demek evet misafire ayıp olur ama ablacım gel diğer tarafta emzir burası müsait değil demek normal bence. Beğenmeyen de bidaha gelmesin
Daha yeni başlar anlamaya. Şuan bebeğim 18 aylık merdivenli bir evdeyiz yazları. Merdivenden balkondan düşecek diye sürekli teyakkuzdayım . Dişleri daha çıkmadı sürekli kaşıyor damaklarını. Ona tehlikeli olan şeyleri öğretiyorum öncelikle. Ufacık bebekten beklentinizi büyük tutmayın . Annesi ilgilenmesi lazım ama ısırdı saçımı cekti falan bunlar lafını yapacağınız şeyler değil. Bebekten bahsediyorız sonuçta . Bilinçli yapamaz ki.Bence bakış açınız çok yanlış. Bir çocuk nasıl anne baba demeyi öğrenebiliyorsa evet’i hayırı da pekala öğrenebilir keza çocuk annesi güldüğü zaman anlıyor mesela ben hayır dedim onu da anladı. Yüz ifadelerini kavramaya zaten bu yaşlarda başlıyorlar. Ben bağırsın demedim zaten
Hiç bu şekilde çetele tutmadım ben,hoşlanmadıysam bi daha kabul etmedim konu da kapandı,size de tavsiye ederim yeri geldiğinde hayır deyin ve konusahibinin düştüğü duruma düşmeyinSiz sadece sevap için mi misafir edersiniz?
Canı sevap isteyen insan dışarda da pekala sevabını yapabilir.
Sırf sevabına evime aldığım insan da insani bıktırmasın daha da günaha sokmasın o zaman.
1 yaşında ki bebek daha yeni yeni yuruyordur o da evin içind e, ayakkabıları da pis filan değildir gerçkten haklısınız abartılmış .Yaw ne çocuğu 1 yaşında bebek diyor. 1 yaşında ağzında dişi yoktu bebeğimin . Daha ne anlar konuştuğumuzdan da eğitim verelim. Çok abartılmış buldum konuyu açıkcası
Kirli Ayakkabı ve havlu konusunda uyarabilirsiniz . Sinir krizi geçirmenize gerek kalmaz dikkat ederler diye düşünüyorum
Eşiniz nereli merak ettim. Birinin yanında emzirmenin başı açık yada kapalı olmakla ilgisi yok. Ben açığım kendi babamın yanında bile arkamı dönüp emzirmedim. Normal karşılanan yeri de daha önce duymadım hiçŞuan elimese bunlardandır bahsettim bana diyor ki bizim orda başkasının yanında çocuk emzirmek normal, diyorum ki arkadaşın önümde edepsizce oturuyor diyor ki sen kendi giyimine bak sonra milleti eleştir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Dışarda gezdirdik o ayakkabılarla ne alakası var çocuk gayette yürüyor1 yaşında ki bebek daha yeni yeni yuruyordur o da evin içind e, ayakkabıları da pis filan değildir gerçkten haklısınız abartılmış .
Bebek dışında zaten haklısınız ben olsam irtibatımı keserim ama gerçekten 1 yaşında ki bebe için saç çekme, vurma filan biraz abartı geldi .Dışarda gezdirdik o ayakkabılarla ne alakası var çocuk gayette yürüyor
Benim hayvanım 1 yaşındaki çocuktan daha küçük,üstelik dilsiz. Çocuk elindeki oyuncakla kafasına vurmaya çalışıyor napsın hayvan havlamayıp? Ben bu arada Bebek diye düzelteyim. Evet bebekler birşey bilmiyor ama her Bebek bu kadar saldırgan davranmıyordur bence yada davrandığı zaman annesi mimikleri ile müdahale etmesi gerekmez mi? O Bebek eğleniyor diye 2 kilo bile olmayan hayvanın kafasına istediği gibi vuracak bizde gülecek miyiz? Aşırı duyarlı olmak sizin gibi duyardan yoksun olmaktan iyidir. Ayrıca da ben ne Güleryüz’ümü nede aşımı eksik etmedim burda rahatsızlıklarımı dile getiriyor olamam misafir perver olmadığımı göstermez. Emin’im sizin evinize gelen her Bebek eli ağzı çikolata ikeadan etrafta rahatça geziyordur sizde sorun değil ben koltukları silerim diyorsunuzdurÖzelden gerçekte kim olduğunuzu yazar mısınız?
milyonda milyarda bir ihtimal olsada olaki tanıdık falan çıkarız, bırakın bir daha evinize adım atmayı sizinle aynı gezegende dahi bulunmak istemiyorum... Bu ne misafirperverliktir be
Ayrıca bizzat bir hayvansever olarak hayvan dostlarımıza sevgide bu derece aşırı uçlarda gezmeyide hiç sağlıklı bulmuyorum. 1 yaşında çocuk yahu! Bir yaşındaki bir çocuk ne yapıpta, nasıl bir korkunç görüntüye bürünüp "oğlunuz" köpeği korkutabilirki??
Oğlu korkudan havluyormuş muş muş da... bu ne demek yahu!
Sadece kadının senin eşinin önünde açılıp çocuğu emzirmesi konusunda haklısın.
Bizim burada da normalEşiniz nereli merak ettim. Birinin yanında emzirmenin başı açık yada kapalı olmakla ilgisi yok. Ben açığım kendi babamın yanında bile arkamı dönüp emzirmedim. Normal karşılanan yeri de daha önce duymadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?