Eşimin garip arkadaşı ve eşinin misafirlik enkazı !!

1 yaşında olup çok uslu olan bebeklerde var annesinin sözünü dinleyen söylediklerini anlayan falan. Benim yiğenimin eli kirlinince ellerini bize gösterip dudaklarını büzüyordu mesela. Bizde yıkıyorduk. Yani anne gerekli eğitimi verse çocuk yapabilir diye düşünüyorum. Anne de hata var,ben zaten çocuk hatalı demedim.

Gelir gelmez duş alın,bende havlu çıkarayım dedim var dediler. Küçük bir odamız var onları onlara gösterdik buraya Bırakın eşyaları diye. Orda giyinip,soyunuyorlar isterse ordada emzirebilir yani.
Ya istese orada da emzirebilir evet de
Herşeyi onun isteğine bırakıp sonra söylenmek olmuyor.
Işte cani istemiş eşinin yanında emzirmiş.
Neyse ki cani istememiş de senin yatağında yatmamış.

Anlamadim ki olaylar olurken bi köşeye çekilip her şeye müsaade ediyorsunuz. Sonra da suna çıldırdım buna çıldırdım.

Kahvaltıda balın içinde ekmek kırıntısı bırakmayın demek evet misafire ayıp olur ama ablacım gel diğer tarafta emzir burası müsait değil demek normal bence. Beğenmeyen de bidaha gelmesin

Merhaba
1 yaşındaki bebekler, birde yürümeye başlıyorsa bunları beyini önce "hazetmeli"diyelim.

Oğlumdan biliyorum, gece uyumak istemezdi, dünyayı keşfedeyim heryeri elleyeyim havasındaydı. O zaman bu kadar bilinçli degildim kendimi bunaltirdim.

Bir ebeveyn olarak 1 yasinda bile olsa cocuga sinir cizmeli. Cocuklar öyle öyle egitiliyor oyle alisiyorlar.
Cikolata vermezdim o yasta ama verdiysem hep tetikte olurdum. Misafir anne pek bilincsizmis. Bebek arabasi neden getirmemis o da ayri eziyet.
Tesettür konusuna gelirsek, ki bende kapaliyim...bu benim en gicik oldugum şeydir...yani kapaliyken rasgele cani istedikce acilmak. Yillarca hor görülmüs mucadele vermis biri olarak(avrupada yasiyorum), bazen trdr bu tarz yasayan hanimları görünce fena halde geriliyorum.
Hadi onun akilsizligi. Ama elin adaminin yaninda emzirmek..pes yani...

Bence bakış açınız çok yanlış. Bir çocuk nasıl anne baba demeyi öğrenebiliyorsa evet’i hayırı da pekala öğrenebilir keza çocuk annesi güldüğü zaman anlıyor mesela ben hayır dedim onu da anladı. Yüz ifadelerini kavramaya zaten bu yaşlarda başlıyorlar. Ben bağırsın demedim zaten

Benim eşim bu konularda müsama gösterecek biri değil. Bak havluları öyle görünce o kadar havluyla n’aptınız diye sordum eşim köşeye çekip anlamışsın zaten niye soruyorsun dedi? Artı kadın 38 yaşında benim annemle yaşıt ben 23 yaşındayım ben mi öğreteceğim ona bunu.

Daha yeni başlar anlamaya. Şuan bebeğim 18 aylık merdivenli bir evdeyiz yazları. Merdivenden balkondan düşecek diye sürekli teyakkuzdayım . Dişleri daha çıkmadı sürekli kaşıyor damaklarını. Ona tehlikeli olan şeyleri öğretiyorum öncelikle. Ufacık bebekten beklentinizi büyük tutmayın . Annesi ilgilenmesi lazım ama ısırdı saçımı cekti falan bunlar lafını yapacağınız şeyler değil. Bebekten bahsediyorız sonuçta . Bilinçli yapamaz ki.

Eşiniz de anladıysa bu işin saçmalığını bosverin olan olmuş artık bi daha tekrarı olmayacak birde iyi tarafından bakın.

Şuan elimese bunlardandır bahsettim bana diyor ki bizim orda başkasının yanında çocuk emzirmek normal, diyorum ki arkadaşın önümde edepsizce oturuyor diyor ki sen kendi giyimine bak sonra milleti eleştir. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Siz sadece sevap için mi misafir edersiniz?
Canı sevap isteyen insan dışarda da pekala sevabını yapabilir.
Sırf sevabına evime aldığım insan da insani bıktırmasın daha da günaha sokmasın o zaman.
Hiç bu şekilde çetele tutmadım ben,hoşlanmadıysam bi daha kabul etmedim konu da kapandı,size de tavsiye ederim yeri geldiğinde hayır deyin ve konusahibinin düştüğü duruma düşmeyin

Kadin tuhaf...tesettürluysen canin istediğinde açılıp canın istediğinde kapanamazsin ya açıksın ya kapali ben olsam bunu sorardim eşi ne diyor..eşi de ayri tuhaf ne demek sen doğurdun diyip çocuğu almamasi...yani tuhaf bir aile..geçmiş olsun..

1 yaşında ki bebek daha yeni yeni yuruyordur o da evin içind e, ayakkabıları da pis filan değildir gerçkten haklısınız abartılmış .

Özelden gerçekte kim olduğunuzu yazar mısınız?
milyonda milyarda bir ihtimal olsada olaki tanıdık falan çıkarız, bırakın bir daha evinize adım atmayı sizinle aynı gezegende dahi bulunmak istemiyorum... Bu ne misafirperverliktir be

Ayrıca bizzat bir hayvansever olarak hayvan dostlarımıza sevgide bu derece aşırı uçlarda gezmeyide hiç sağlıklı bulmuyorum. 1 yaşında çocuk yahu! Bir yaşındaki bir çocuk ne yapıpta, nasıl bir korkunç görüntüye bürünüp "oğlunuz" köpeği korkutabilirki??
Oğlu korkudan havluyormuş muş muş da... bu ne demek yahu!
Sadece kadının senin eşinin önünde açılıp çocuğu emzirmesi konusunda haklısın.

ay öyle tipleri ben olsam evime sokmam. ne demek kocamın önünde açılacak, emzirecek?kocası karşımda kasığını kaşıyacak falan höst yani. ayrıca kirli sokak ayakkabısı ile evde gezdirmek nedir ya..

Eşiniz nereli merak ettim. Birinin yanında emzirmenin başı açık yada kapalı olmakla ilgisi yok. Ben açığım kendi babamın yanında bile arkamı dönüp emzirmedim. Normal karşılanan yeri de daha önce duymadım hiç

1 yaşında ki bebe için herşey oyun.
ama erkegin yanında emzirmek
eve sokak ayakkabısı ile girmek
misafir oldugu evde ev sahibi gibi davranması bir daha evim girmeyecek kadar yeterli.
arkadaş kalmaya bile çalışmam

Benim hayvanım 1 yaşındaki çocuktan daha küçük,üstelik dilsiz. Çocuk elindeki oyuncakla kafasına vurmaya çalışıyor napsın hayvan havlamayıp? Ben bu arada Bebek diye düzelteyim. Evet bebekler birşey bilmiyor ama her Bebek bu kadar saldırgan davranmıyordur bence yada davrandığı zaman annesi mimikleri ile müdahale etmesi gerekmez mi? O Bebek eğleniyor diye 2 kilo bile olmayan hayvanın kafasına istediği gibi vuracak bizde gülecek miyiz? Aşırı duyarlı olmak sizin gibi duyardan yoksun olmaktan iyidir. Ayrıca da ben ne Güleryüz’ümü nede aşımı eksik etmedim burda rahatsızlıklarımı dile getiriyor olamam misafir perver olmadığımı göstermez. Emin’im sizin evinize gelen her Bebek eli ağzı çikolata ikeadan etrafta rahatça geziyordur sizde sorun değil ben koltukları silerim diyorsunuzdur

Bizim burada da normal
Bende emziririm herkesin yaninda ve heryerde
Bunun icin emzirme ortuleri var , ortuyorsunuz emziriyorsunuz kimse de garip karsilamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…