Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi benim oğlum kuzenimin kızıyla milyon sene önce lisede sevgili olacak, ilişki bitecek. Kuzenimle de yakın iliskim olacak . Sonra oğlum evlenecek. Baska bir akrabanın düğününe giderken bizim kızı da al diyecek kuzenim. E alırım yani. Lise sonucta cocuklarmis

Adamin kendi babasinin arabasi yalniz :) Baba kisisi supriz bir sekilde kizi almaya gidiyor. Kiz o arabada kimler var bilmiyor mu? Biliyor :) Ben baska sekilde gelicem diyebilir.
Adam da bunu bilerek biniyorsa evet, taksiye binseymis. Ama o kiz da cok geriliyorsa taksiye binebilirdi.

Halasının torunu dediğiniz kişinin aynı yaşta bile olsalar amcası veya dayısıı oluyor. Konuda tek takıldığınız yer kızın varlığı mı gerçekten?

Onu diyorum işte babasının arabası. Kendisinin değil. Bi insan arabasına dilediğini bindirir.

Kızı emanet etmişler belli ki, yoksa taksiyle gelmeyi biliyordur da bu aileler işte.

Eğer bilerek yapıldıysa ki konu sahibi öyle olduğunu düşünüyor, eş ailesiyle arama büyük bir mesafe koyardım o zaman. Bu küçük iki günde unutulacak bir hata değil.
Bilerek yapıldığını düşünüyorsa görüşmesin. Ben bilerek yapıldığını düşünürsem görüşmem. Öyle aile olduğumuzu sanıyordum falan oralara hiç girmem. Direkt keserim. Erkekler öyle yapıyor çünkü. Bayramda bile gitmiyorlar eşlerinin ailelerine.

Onu diyorum işte babasının arabası. Kendisinin değil. Bi insan arabasına dilediğini bindirir.

Kızı emanet etmişler belli ki, yoksa taksiyle gelmeyi biliyordur da bu aileler işte.
Siz de beni anladiniz bence ama neyse. Ana konudan cok uzaklastik.
Bana kalp okuyorsunuz dediniz de siz de okudunuz sanki birazcik, varsayimlarla ilerliyorsunuz. Emanettir sudur budur. Ayni seyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. Iyi gunler diliyorum size :)

Kalp okumak değil ki o. Konu sahibinin muhatap olduğu aile yapısına uzak şeyler değil pekala ihtimal dahilinde. Neyse. Tenk yu.

Eşiniz niye babasına söylemiyor hesap sormuyor? Ya da durduk yere huzursuzluk çıkmasın deyip düğüne gitmemezlik yapmıyor da önden koşuyor? O da gitmese olurmuş hem -size göre- bahanesi de hazır. Eşim kırılır rahatsız olur üzmeyeyim durduk yere dememiş, halay çekmeye koşmuş. Ee akrabası, niye gitmesin düğüne derseniz o kızın da akrabası, o niye gitmesin? Sizin kayınpederiniz o kızın da büyük dayısı. Arabası yoksa evden alması anormal bir şey mi? Düğünde tişört değil abiye topuklu giyiliyor. Dayısının arabası müsaitse tabi ki yeğenini alacak arabaya. Başka şehre gitse hadi neyse söylenmekte haklısınız.

Sizi sayması gerektiği halde saymayan etmeyen kişi kayınpederden önce kocanız. Niye hala berabersiniz mesela? Bu kız zorla sevgili olmamıştır herhalde kocanız da yapmıştır bir şeyler. Niye hesap kıza kesiliyor? İstemeyen en baştan istemesin. Eş ailesiyle kökten iletişimi kesmezseniz bu sorun da bitmez ama siz de onu yapamazsınız. Kocanız müsade etmiyor çünkü. Anam babam deyip esip gürlüyor. Ya o kız ya ben veya ya ailen ya ben dediğiniz an sizi seçse keşke de rest çekebilseniz. Ama zaten bundan emin olsanız yapardınız. Kimse eşinin eski sevgilisiyle aynı ortamda olmak istemez ama eş de gidip halasının torunuyla takılmasın. Dün yediğin hurmalar bugün tırmalar işte böyle. Hayatınızı zindan etmeye kararlısınız anlaşılan. Kendiniz eder kendiniz bulursunuz. Siz sadece eşinizle aile kurdunuz, onunla evlenip çocuk yaptınız. Eş ailesine de bayramda seyranda gidip hal hatır sorun geçiştirin olsun bitsin. O kız da o kız diye hırslanmaya devam ederseniz yaranız hiç kapanmaz. Kayınpederi kayınvalideyi sinirlendirirseniz eşinizi de sinirlendirmiş olursunuz. Bırakın kayınpederin aile ilişkilerine karışmayı da eşinize kesin hesabı.

Madem cok geriliyor, bi zahmet girmesin o ortamlara. Mesela ayni arabaya binmesin falan.

Suslu olma kisminda haklisiniz. Bu biraz yanlis yorumlama olabilir. Ona bir sey diyemem.

Konu sahibine selam vermiyor diye niye akraba ortama girmesin ki. X kişiyi sevmiyorum diye insanlarin dugunune, özel günlerine gitmemezlik neden yapilsin o kişilerin sucu ne ve neden her ortamdan kendini sıyırsın?

Konu sahibinin babası kızın öz dayısı mı? Değil bence.

Konu sahibine selam vermiyor diye niye akraba ortama girmesin ki. X kişiyi sevmiyorum diye insanlarin dugunune, özel günlerine gitmemezlik neden yapilsin o kişilerin sucu ne ve neden her ortamdan kendini sıyırsın?
Tabi ki kendini ortamlardan sakinmasin, onun akrabalari onun akrabasinin dugunu. Ama adamin babasinin arabasina binmesine gerek yok karisi ile orda oldugunu bilerek.

Umarım ortamda moralinizin bozulduğunu belli etmemişsinizdir.

Konu sahibinin kayınbabası yazmak istedim pardon
Kayınpederinin ablasının torunu. Yani adam büyük dayısı oluyor. Konu sahibinin kocası, kuzeninin kızıyla takılmış. Yaş farkı var mı orasını ben de bilmiyorum. Bir tarafta baban diğer tarafta halan var, ne demeye bu konumda kızla takılırsın. Şimdi de karısını huzursuz ediyor beyin fukarası. Mesela o düğüne hoplaya zıplaya gitmeseydi karısı da bu kadar dertlenmezdi ama niye keyfinden eğlencesinden ödün versin ki? Ailem onlar benim diye susturmuş kadını o da burada dert yanıyor teselli arıyor.

Kuzeniyle sevgili olmuş bir adamla evlisini tarzın ne derece farklı olabilir ki ?

Kudurmuşsun diye yorumladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…