Yorumlari hayretle okudum. Burda ahkam kesenler kendileri ayni durumda kalsalar ne yaparlar acaba?
Sizin sikintiniz kiskanclik degil ki. Es ailesi tarafindan saygi gormemek. Baya size inat gitmisler kizi evinden almislar.
Kiskanilacak bir durum da yok zaten. Yillar once olmus bitmis bir mevzu, adam ustune yuva kurmus, ustune cocuk yapmis. Zamaninda deli divane oldugum exlerim karsima cikiyor bir sey hissetmiyorum, sizin esiniz mi hissedecek. Karsi tarafin hayatinda hicbir sey yok belli ki, ozellikle ekstra suslenerek nispet yaparak size ve esinize gorunuyor. Cok acikli cidden.
Acaba o evlense surekli esinizle esini ayni ortama sokar miydi?
Bir de akraba tabi goruscek falan demisler de, ben tanimiyorum kuzenlerimin torunlarini falan, burda herkes yedi sulalesi ile gorusuyor galiba. Hadi diyelim gorusuyorlar, araba ile evine gidip almak ne mana?
Bu arada bi yorumunuzda o kizi da istememisler demissiniz. Bu insanlar kim olsa istemeyecek. Esiniz sizle evlendi diye o kiz kiymete bindi, size giciklik yapmak tek dertleri.
Bence sizin yapmaniz gereken bu kizla denk geldiginizde hicbir sekilde bozuldugunuzu belli etmemek ve normal halinizde muhabbete devam etmek. Es kisisinin ailesi ile de araniza mesafe koyun. Size deger vermeyen insanlara siz de deger vermeyin.