Eşimin eski sevgilisi ve yine ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yorum beni sinirlendirmiyor demek ki böyle de görünüyor olabilirim. Ama şu var ben neden durup dururken görüşmeme kararı alayım ki yalnız ömür geçer mi ? Bana böyle yanlışlar yapmasalar sevdiğim insanlar geliyorduk gidiyorduk ama sahiplenilmediğimi hissediyorum işte beni de bu hırçınlaştırıyor

Mantıklıymış bir daha kine bunu yapıcam

Öyle demeyin tabi de yani dedigim gibi akraba sonuçta rica etmiş olabilirler olabilecek bişey eşiniz önceden düşünmeli bu benim akrabam olacak mı olmayacak mı olmazsa hep yüz yüze bakicaz diye kadının bir suçu da yok bu durumda

Bunu eşinizle konuşacaksınız. Her yere kolunuzdan tutup sürüklemesine gerek yok. Onlar benimsemedi diye sizin nikah da düşmüyor. Bir aileye girmediniz kendi ailenizi kurdunuz. Bu kafadan çıkabilirseniz rahat edeceksiniz zaten bunları düşünmenize gerek kalmayacak.

Kan bağını toplum olarak çok abartıyoruz bence. Kırmızı çizgiler geçilince kan bağı da biter.

Kan bağını toplum olarak çok abartıyoruz bence. Kırmızı çizgiler geçilince kan bağı da biter.
Ben abartmıyorum. İstemiyorsan görüşme, eşini o ortama sokma olsun bitsin. Kayınbabaya diyemezsin kardeşinin torunu ile alakanı kes diye. Sen kocanla salınacaksın diye kızcaz sizi gördüğü yerde kaçmak zorunda değil.

Evet rica etmişlerse hayır diyememişlerdir büyük ihtimalle. Konu sahibi eşinin ailesini daha iyi tanıyordur. Bilerek mi yapıldı, yoksa hayır mı diyemediler ?

Hay ağzınıza yüreğinize sağlık tamda bu işte bana saygısızlık olarak algılıyorum ve babasının karakterini bildiğim için bilerek beni rahatsız etmek için yaptığına eminim neredeyse. Ki öyle çok da akraba canlısı insanlar değil. Birde ben bu saygısızlığı hak edecek bir şey yapmadım ki onu anlamıyorum kimseyi kırmadım bu zamana kadar. Teşekkür ederim

Ahahah guzel bakarim kalplere :) Soyle bu didisinin didisi akraba ex kisisinin madem hissiyati yok neden girdigi ortamlarda konu sahibinin selamini almiyor, konusmuyor? Garezi ne? Ben aslinda bir hissi oldugundan degil de tamamen egosal bir davranis gosterdigini dusunuyorum. Kendi egosunu boyle tatmin ediyor. Suslenme kismina gelince, konu sahibi ekstra suslu oldugunu soyluyor ona istinaden yazdim.

Cocugu baskasina guvenerek yapamazsiniz ama ve mesele bu kadar basitse ne diye o akrabanin gozunuze sokuldugunu dusundunuz? Kaynananiz o kizdan rahatsiz olduğunuzu biliyor mu? Yoksa eski sevgili diye otomatik olarak rahatsiz oldugunuzu bilmesi gerekiyor diye mi dusundunuz?

Herkes rahat olmak zorunda mi?

Degil.

Ama ust mesajimda da yazdim, iki kisi birbirini sevmiyorsa, ya da biri digerini, onlari biraraya getirmek icin cabalamazsin. Cok basit ve temiz.

Bu nasıl bir hayal dünyası ya ben şok oluyorum. Lisede birazcık flört ettiler diye resmen araya kan davası olacak kadar nefret tohumları ekip ailelerin ebediyete kadar kus olmasını istiyorsunuz. Pes sizin derdiniz kızi kıskanmaniz sadece

Evet rica etmişlerse hayır diyememişlerdir büyük ihtimalle. Konu sahibi eşinin ailesini daha iyi tanıyordur. Bilerek mi yapıldı, yoksa hayır mı diyemediler ?
Ailesi yoktu kızın programda aman aman bir şey değildi düğün olsa yine anlarım bekâr genç bir kız gelmese kimse küsmezdi arabamızda yer yok diyebilirdi konu kapanırdı birde alacak bir süre kişi de vardı sanki tek araba eşimin babasında değil ki

Alakalarını kesmelerini bekleyemezsin ama sınır koymalarını bekleyebilirsin bence. Ben kıza hiçbir şey demiyorum, onun bir suçu yok ama eş ailesine de bazı görevler düşüyor çocuklar evlenince.

Aynen aynen ben sanıyordum ki aile olduk beni sayarlar severler e öyle olmuyormuş onu kabul edip yoluma bakıcam gereksiz sevgi saygı bekleme moduna girmiycem sorun da kalmaz

Yalan yok alttan alttan kıskanırım da çokta dert değil. Eşime o an daha çok sokulurdunim herhalde

Gerim gerim gerilmiştir ortamın buzundan, benim de ağzımı açasım gelmez öyle yerde o yüzden anlayabildim orayı. İnsan hoşlaşılmadığı yeri hissediyor alıyor o negatifi.

Ekstra süslü nasıl olunuyor? Kime göre neye göre mesela? Orayı cidden merak ettim.

Aynen aynen ben sanıyordum ki aile olduk beni sayarlar severler e öyle olmuyormuş onu kabul edip yoluma bakıcam gereksiz sevgi saygı bekleme moduna girmiycem sorun da kalmaz
Anlamanız iyi olmuş. İyiyken canım cicim, işine gelmedi gevur uşaa. Kayın ailenin aileliği bu kadar olur ki. Hoşgeldiniz.

Madem cok geriliyor, bi zahmet girmesin o ortamlara. Mesela ayni arabaya binmesin falan.

Suslu olma kisminda haklisiniz. Bu biraz yanlis yorumlama olabilir. Ona bir sey diyemem.

Alakalarını kesmelerini bekleyemezsin ama sınır koymalarını bekleyebilirsin bence. Ben kıza hiçbir şey demiyorum, onun bir suçu yok ama eş ailesine de bazı görevler düşüyor çocuklar evlenince.
Bahsedilen kişi kayınbabasının 1.derece yakını. Bunu beklemek ütopik olur. Boşuna şişirip durmasın kendini konu sahibi bence.

Madem cok geriliyor, bi zahmet girmesin o ortamlara. Mesela ayni arabaya binmesin falan.

Suslu olma kisminda haklisiniz. Bu biraz yanlis yorumlama olabilir. Ona bir sey diyemem.
Adam hiç çekinmeden yayıla yayıla binmiş ya, kız da binebilir bence. Adam ne yapıyorsa o da onu yapabilir. Paşa evladının rahatı bozulmuyor hiçbir yerde, kız fellik fellik oraya kaç buraya kaç. Belki buna kızmıştır onu da bilemeyiz. Alıp karısını taksiye bineymiş madem babasına laf edemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…