Süsten ziyade fazlaca derin dekolteli giyiniyor :)
Kocanızla evlenseydi giyemeyecekti. İyi ki bunla evlenmemişim diye içinden geçirdiğine şu an emin oldum. O da ergenlik flörtünü sorun etmeyen bir eş bulur artık. Her yere akarlar beraber.Süsten ziyade fazlaca derin dekolteli giyiniyor :)
Ya bi gider misin konumdan artık yeter anladık tamamKocanızla evlenseydi giyemeyecekti. İyi ki bunla evlenmemişim diye içinden geçirdiğine şu an emin oldum. O da ergenlik flörtünü sorun etmeyen bir eş bulur artık. Her yere akarlar beraber.
Sanane arkadaşım benim fikrim Allah Allah siz çok modernsiniz Cool sunuz anladık. Kıçı başı dağıtıp ortalık gezmenin de bir üslubu varNasıl giyindiği sizi ilgilendirmez ki?
Ne oldu ki, kocanızda gözü olamayacağı anlaşıldı, sevinmeniz lazımdı halbuki.Ya bi gider misin konumdan artık yeter anladık tamam
Sen istesen de dağıtamazsın kocan izin vermez.Sanane arkadaşım benim fikrim Allah Allah siz çok modernsiniz Cool sunuz anladık. Kıçı başı dağıtıp ortalık gezmenin de bir üslubu var
Kes ya işin gücün yok mu hadiNe oldu ki, kocanızda gözü olamayacağı anlaşıldı, sevinmeniz lazımdı halbuki.
Ahahhah. Ağla.Kes ya işin gücün yok mu hadi
Sabahtan beri kaos yaratmak için uğraşıyor vermiyorum malzeme he vermez sanane koca benim evlilik benim sananeSen istesen de dağıtamazsın kocan izin vermez.
He ağlıyorum hadi ne kuyruk acısı varsa sabahtan beri yazıyorda yazıyor yeter yaAhahhah. Ağla.
Seni savunanlar gelsin de şimdi görsün. Ne zaman asıl zihniyetini ortaya dökeceğini merak ediyordum. Döktüğüne göre senle işim bitti. Kocanın gözünü bantla bakmasın milletin bi yerine. Yallah.Sabahtan beri kaos yaratmak için uğraşıyor vermiyorum malzeme he vermez sanane koca benim evlilik benim sanane
Yav okumuyorum bile yazma arkadaşım iyi rahatladın mı hasta yaSeni savunanlar gelsin de şimdi görsün. Ne zaman asıl zihniyetini ortaya dökeceğini merak ediyordum. Döktüğüne göre senle işim bitti. Kocanın gözünü bantla bakmasın milletin bi yerine. Yallah.
Kız artık giydiğini ne kadar güzel taşıyorsa, sizin deyiminizle k*çı b*şı süsü püsü size dert olmuş. Bayılıyorum hemcinslerine bu şekilde giydirerek hazımsızlıklarını gizleyemeyenlere, beni kahkahalara boğuyor bu durum; merak etmeyin eşinize bakmaz o kız, size de acıyarak bakar bu gidiş.Sanane arkadaşım benim fikrim Allah Allah siz çok modernsiniz Cool sunuz anladık. Kıçı başı dağıtıp ortalık gezmenin de bir üslubu var
Kız bu hayatı yaşıyor abi, napsın elalemin anakuzusu ataerkil kocasını. Kocasının gözü mözü kayar diye gerilmiş işte, yok kız unutamamıştır nispet yapıyordur bilmem ne sabahtan beri höef. Kocasına laf geçiremeyen sağa sola sarıyor böyle.Kız artık giydiğini ne kadar güzel taşıyorsa, sizin deyiminizle k*çı b*şı süsü püsü size dert olmuş. Bayılıyorum hemcinslerine bu şekilde giydirerek hazımsızlıklarını gizleyemeyenlere, beni kahkahalara boğuyor bu durum; merak etmeyin eşinize bakmaz o kız, size de acıyarak bakar bu gidiş.
Sanane arkadaşım benim fikrim Allah Allah siz çok modernsiniz Cool sunuz anladık. Kıçı başı dağıtıp ortalık gezmenin de bir üslubu var
Üslubunuz aşırı berbat.Sanane arkadaşım benim fikrim Allah Allah siz çok modernsiniz Cool sunuz anladık. Kıçı başı dağıtıp ortalık gezmenin de bir üslubu var
Ay anlamıştımAhlak bekçisi mi? Alırım bir dal.
Eki Görüntüle 3416085