- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 323
- Konu Sahibi galtunceva
-
Ben olsaydım yuvamı yıkmayı bırak tazminat davası da açar donuna kadar almaya çalışırdım. Benim yatağımda, benim mis kokulu sabunlarla kurutup sakladığım çarşaflarımda başka bir kadının teninin pisliği kalacak ve ben bunu bile bile "kadın basit, değmez" diyerek kocamın ve ailesinin yüzüne bakacağım... Asla. Allah o günleri bana göstermesin.
evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim
Bunların hepsi doğru mu acaba? Gerçi biri bile yeter ama atmasyon da olabilir.
Kocanın beraber oldugu kadın atmasın bu maili?
Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..
Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..
ailem bu konuda bana destek olmaz konuyu biliyorlar ama arkamda bile durmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?