- Konu Sahibi galtunceva
-
ben gizlilik olayını hiç düşünmedim isimleri silebilirmiyim i
internetten nasıl alabilirim telefon kayıtlarını ?
evdeki eşyaların renkleri turmuyor
en büyük suçlu eşim kadın da onun kadar suçlu çünkü telefonda konuştuğumda evli olduğunu eşimin beni sevdiğini söyledi yani çok karışık şeyler yaşadım yazamayacağım iğrençlikler anlattı.......
evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim
kadın evli değil boşanmış 14 yaşında bir oğlu var
oldukça şirret beni üzmek için herşeyi yaptı
eşim şuan çok pişman sürekli ezik bir hali var
hiç bir zaman şüphelenmedim hergün işten çıkınca evine gelir telefonlarına bakarım haftasonu benle geçirir nasıl oldu anlamadım .....
bu maili atanla teli açan kişinin uydurduğu bir tezgah olmasın:26:
ya buyuk bir oyun donuyor ama esınız ıtıraf etmıs aldattım dıye eger demeseydı o zaman bırılerı oyun oynuyor sıze bırısı dıyebılırdık.
pekı esınızden ayrılsanız aılenız sıze destek olurmu yanı arkanızda sırtınızı yaslıyacagınız bırılerı varmı ? ıyı dusunun bu hatanın donusu yok nasıl olsa affedıyor der tekrar yapar.esınız dolgal olarak benı affet hata yaptım bırdaha olmıyacak hatta dogmamıs cocugunuzun ustune yemınler edecek cunku kurulu bır duzenı var ve bunu bozmak ıstemıyor.sızın ona karsı olan zaafınızı kullanıyor sızın onu cok sevdıgınızı ve onsuz yapamıyacagınızı bılıyor.siz dıkkatlı olun yasamadıgımız ıcın konusması oğutler vermesı kolay gelıyor aman en ıyısını esınızı en ıyı tanıyan sızsınız.ıyı dusunun atacagınız bır adım belkıde sıze kosmayı ve yenıden bır hayat kurmaya tesvık edıyor olacaktır.
evdeki eşyaların renkleri turmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?