• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

gelen mailde takınılan üslup, gönderen kişinin sizden pek de hazetmediği izlenimi uyandırdı bende... anlatılanlar abartılıyor da olabilir, eşiniz size söylemiş aldattığını.ama bundan ötesi iftira olabilir... kayınvalideniz nasıl bir insan? konuda bahsedilen kişileri tanıyan sizsiniz, derin bir muhasebe yaparak karar verin... size kötülük yapmak istiyor da olabilir mailin sahibi....

allah yardımcın olsun.gücünü topla ayağa kalk ve hayatından defet bu adamı.asla değmez tekrar denemeye...

ben gizlilik olayını hiç düşünmedim isimleri silebilirmiyim i
internetten nasıl alabilirim telefon kayıtlarını ?

Yazdığınız mesajı düzenleyebiliyorsanız, silebilirsiniz "mesaj düzenleme"den.. Düzenleme seçeneği pasifse mod.lardan rica etmeniz gerekiyor..

Tel. kayıtlarını da bağlı olduğu opearatörün sitesinden indirebiliyorsunuz..

belki de maili kadın kendi gönderdi sana.eşinden ev ile ilgili bazı detayları öğrenmiştir inandırıcılığını ispat etmek icin de mobilyalarını tarif etmiş olabilir.

evdeki eşyaların renkleri turmuyor

en büyük suçlu eşim kadın da onun kadar suçlu çünkü telefonda konuştuğumda evli olduğunu eşimin beni sevdiğini söyledi yani çok karışık şeyler yaşadım yazamayacağım iğrençlikler anlattı.......

evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim

kadın evli değil boşanmış 14 yaşında bir oğlu var
oldukça şirret beni üzmek için herşeyi yaptı
eşim şuan çok pişman sürekli ezik bir hali var
hiç bir zaman şüphelenmedim hergün işten çıkınca evine gelir telefonlarına bakarım haftasonu benle geçirir nasıl oldu anlamadım .....

Bu mesajların hepsinde eşinize inanmak için bir sebep arıyorsunuz diye düşünüyorum.Tutunacak bir dal belkide bilemiyorum.Ama eşinizin yaptığı sindirilebilir birşey değil.

Maili yazan kişinin detayları bilip,bilmemesi falan önemli değil bence.Sonuçta eşiniz aldattığını kabul etmiş.Bahaneside ayrı komedi''Fantazilerim vardı''

Bekara karı boşamak kolay gelir derler ya hani bende büyük konuşurdum böyle birşeyle karşılaşsam bir saniye durmam boşanırım derdim bekar olsam.Ama benim yatağımda başka bir kadına dokunan,seven,sevişen bir adamı evlilik kurumuda kurtaramazdı benim elimden.Maddi,manevi tazminatlı bir boşanma davası açardım.Hem koca denilen o kişiliksize,hemde metresine:47:Ki ben evliyim bırak birisine dokunmasını,aklından bile geçirmesi ipleri koparır bende.

Ne kadar üzücü ki hamileymişsin.Bebeğinin babasıyla tanışmasıda sıkıntıyla,üzüntüyle olmuş.Ama sindiremezsin arkadaşım,unutamazsın.Aranızda hep bir şüpheyle yaşayamazsın.O sana her dokunduğunda miden bulanacak,tiksineceksin belkide.

Ayrıl ve kendine yeni bir düzen kur.Umarım hakkında herşeyin en hayırlısı olur

Azerinin eğer aldatılmıyorsan ve burada söyleyecek bişeyin yoksa lütfen topiğine dön:9:

ya buyuk bir oyun donuyor ama esınız ıtıraf etmıs aldattım dıye eger demeseydı o zaman bırılerı oyun oynuyor sıze bırısı dıyebılırdık.

pekı esınızden ayrılsanız aılenız sıze destek olurmu yanı arkanızda sırtınızı yaslıyacagınız bırılerı varmı ? ıyı dusunun bu hatanın donusu yok nasıl olsa affedıyor der tekrar yapar.esınız dolgal olarak benı affet hata yaptım bırdaha olmıyacak hatta dogmamıs cocugunuzun ustune yemınler edecek cunku kurulu bır duzenı var ve bunu bozmak ıstemıyor.sızın ona karsı olan zaafınızı kullanıyor sızın onu cok sevdıgınızı ve onsuz yapamıyacagınızı bılıyor.siz dıkkatlı olun yasamadıgımız ıcın konusması oğutler vermesı kolay gelıyor aman en ıyısını esınızı en ıyı tanıyan sızsınız.ıyı dusunun atacagınız bır adım belkıde sıze kosmayı ve yenıden bır hayat kurmaya tesvık edıyor olacaktır.

aman allahım şoktayım..rabbim bu nasıl bir sınaw??

arkadaşım mail atan kadında senin canını yakmaya çalışırmış gibi yazmış;bunu bir köşede tutalım..eşin kabul etmiş seni aldattığını artık kayınwaliden bilse nolur bilmese nolur...adam bildiğnii okumuş ewinde yatağında aldatmış seni.bi b.... yiceksin bari yatağını kirletme yaa...bence artık eşini aklamaya çalışma canım;boşanmak yakışır erdemli kadına böyle bir durumda...allah yardımcın olsun:14::14:

Öncelikle yazılanların doğruluğunu ispatlayın derdim ama ispat edecek birşey yok zaten eşiniz itiraf etmiş. Hem de 1 kere 2 kere değil.
Birincisi eşinin cinsel sorunları var bence hani sapık dediğimiz tiplerden. Yoksa bir insan eşi varken neden başkalar ile bu kadar süre birlikte olmak istesin ki. Demekki farklı şeyler yaşadılar ki bu da onun ne kadar sağlıksız olduğunu gösterir. İkincisi diyelim ki bu yazılanlar yalan biri iftira atıyor ama adam zaten itiraf etmiş daha neyin ispatı olacak ve siz nasıl affedebileceksiniz bu kişiyi. Üçüncüsü de bu karakterdeki bir adam inanın sizi yine aldatır. Çünkü ruhu hiç bir zaman tatmin olmayacak. Üzgünüm ama eşini defalarca aldatan bir adamın ahlakı konusunda pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim. Aldatmak AHLAKSIZLIKTIR. Ben ahlaksız bir koca ile beraber olamazdım. Benden başka bir kadına ilgi duyan bir erkeği de sevemezdim.

Büyük konuşmak istemiyorum. Allahım kimseye bunu yaşatmasın. Hiç kimseyi böyle şeylerle sınamasın.

bu okuduklarıma inanamıyorum. eğer ki bunlar doğruysa bu evlilik kesinlikle bitmeli bence hayatta hiç kimse bu kadarını hakketmez. inanılır gibi değil kendi evinde senin yatağında ve kayınvaliden de işin içinde ne ş.....z bir aileye düşmüşsün çok üzüldüm canım. ve sen hala ben kocamı seviyorum diyorsan ileride olacaklara hazırla kendini bunları yapmış etmiş çok çaresiz pişmanmış yazıklar olsun öyle bir eşe. Allah düşmanımın başına vermesin. bunları hakketmediğini düşünüp kesinlikle sineye çekme. hazmetme bu yapılanları. koca bulunur da karakter zedelendi mi bir daha toparlanamazsın. burada çok aldatma hikayeleri okudum ama bu en kötüsüydü bence çünkü kendi evinde ve yatağında nerde kaldı bu evliliğin kutsallığı??

ya buyuk bir oyun donuyor ama esınız ıtıraf etmıs aldattım dıye eger demeseydı o zaman bırılerı oyun oynuyor sıze bırısı dıyebılırdık.

pekı esınızden ayrılsanız aılenız sıze destek olurmu yanı arkanızda sırtınızı yaslıyacagınız bırılerı varmı ? ıyı dusunun bu hatanın donusu yok nasıl olsa affedıyor der tekrar yapar.esınız dolgal olarak benı affet hata yaptım bırdaha olmıyacak hatta dogmamıs cocugunuzun ustune yemınler edecek cunku kurulu bır duzenı var ve bunu bozmak ıstemıyor.sızın ona karsı olan zaafınızı kullanıyor sızın onu cok sevdıgınızı ve onsuz yapamıyacagınızı bılıyor.siz dıkkatlı olun yasamadıgımız ıcın konusması oğutler vermesı kolay gelıyor aman en ıyısını esınızı en ıyı tanıyan sızsınız.ıyı dusunun atacagınız bır adım belkıde sıze kosmayı ve yenıden bır hayat kurmaya tesvık edıyor olacaktır.

ailem bu konuda bana destek olmaz konuyu biliyorlar ama arkamda bile durmadılar

bence eşiniz yalan söylüyor ilişkinin 5 i 25 i olmaz. çocuğu aldırın daha yeni öğrenmişsiniz. ve direk boşanın...

herkes gibi bende şoklardayım bu ne rezillik yahuu
öncelikle gelen mailin içeriği falan çok önemli değil
bana göre kocanız itiraf etmiş zaten olay bitmiş
şimdi ker kadın aynı değil ben asla aldatılmayı affetmem
cinsellik olmasa bile aldatma aldatmadır bana göre
affedilirse hiç bir zaman unutulmayacağını düşünüyorum hiç bir şeyinde eskisi
gibi olmayacağına inanırın hep
siz affetmeye meili gibi geldiniz bana tabi bu kararda ailenizinde etkisi var nasıl
sahip çıkmazlar size anlamıyorum siz tavrınızı koyun boşanıcam kesin deyin o zamnda
sizi sahipsiz bırakmazlar diye düşünüyorum hem bende diğer arkadaşlar gibi bunun
beş altı kez olduğuna inanmıyorum

Çok onur kırıcı çok aşağlayıcı bir durum.Karnındaki bebeğede yazık ama bu evliliği bitirmen lazım.Eşinin rahatılığına inanamıyorum sen bir kere kabul edersen devamı kesinlikle gelecek.Bence onurlu bir kadın gibi bitirmen lazım.Ayrıca maili yazan kişininde üslubu hiç hoş değil.Çok iyi niyetli olsayadı bu tarzda anlatmazdı olanları belkide o canan denilen kadındır mailin sahibi.Çünkü hamileliğini öğrendiğinin ertesi günü bu mail geliyor.Tesadüf olamaz.

Benim çok çok yakın akrabamda böyle aldattı eşini.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi.

Annesine yollardı karısını.

Diğer kadınla odasında yatardı.

Kilotlarını bile ortada bırakırdı.

En yakın arkadaşının karısıydı hemde !!!!

Şimdi ne oldu?

O kadınla kaçtılar.

1 tane de çocukları var 3 yaşında.

4 tane kızını ortada bıraktı.

Değmez bunlar için.

Boşa gitsin.

Çocugu da aldır.

Ondan hiçbişi kalmasın sende.

Lanet olsun.

Sinirlendim yine.

O kadar çok şey var ki anlatacak daha ne örnekler veririm.Ağzınız açık kalır.

bunlar hemde çok çok yakınlarım.

Utanıyorum onlardan.

Lanet olsun.

İnsan diye dolaşıyorlar.:47:

Kadınla her sefer birlikte olduğunda midesi bulanmış efendinin hatta o kadar bulanmış ki sayısını 6-7'ye kadar çıkmış, ya birde bulanmasaydı acaba ne kadar birlikte olacaktı...Karaktersiz !

Back
X