• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

Ben olsaydım yuvamı yıkmayı bırak tazminat davası da açar donuna kadar almaya çalışırdım. Benim yatağımda, benim mis kokulu sabunlarla kurutup sakladığım çarşaflarımda başka bir kadının teninin pisliği kalacak ve ben bunu bile bile "kadın basit, değmez" diyerek kocamın ve ailesinin yüzüne bakacağım... Asla. Allah o günleri bana göstermesin.

öncelikle çok ama çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin...arkadaşıma katılıyorum o kadın senin ailenin içine yuvana bile sızmış sen affetmeyi düşünüyorsun galiba saygı duyarım ama ailesi bile bu işin içindeyse herkes herşeyi biliyorsa, basit bi aldatma deyip geçmemelisin bence ki aldatmanın zaten basiti de olmaz ya... iftira olduğunu düşünsek bile eşin de kabul etmiş. o adama her bakışta miden kaldıracak mı? oyatağa her yatışta o olayı o kadını hatırlamayacak mısın? bence yol yakınken kaç kurtar kendini.. Öyle bir aile de çocuğunu nasıl büyüteceksin bir düşün...

5 6 kere ''sadece'' cinsel birliktelik demiş daha ne olacaksa sanki başka ? buna kimse karar veremez sen karar verırsın öncelikle bir iki gün bu konuyu düşün evliliğini devam ettirmek istiyormusun yoksa istemiyor musun?burada kadını suçlayıp adamı aklamaya çalışmamalısın kocanın sana yaptığı çok büyük bir suç önce bunu kabullenmelisin ve affedeceksende adama bunu söyleyemelisin bu yaptığın beni çok yaraladı böyle böyle ama ben evliliğimizi devam ettireceğim. o zaman bu defterı sonsuza kadar kapatıp adamın önüne temcit pilavı gibi sürmeden her kavgada zaten sen beni aldattın demeden durabıleceksen evliliğini devam ettireceksin...bence boşanma hamileymişsin.

evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim

eşyaların rengini boşver anlaşılan aldatma olayını bilen kişi seni inandırabilmek için desteksiz atmış. peki kaynananın bilmediğinden nasıl emin oldun??

Bunların hepsi doğru mu acaba? Gerçi biri bile yeter ama atmasyon da olabilir.

Kocanın beraber oldugu kadın atmasın bu maili?

forumda sürekli boyle olaylar okuyoruz benim erkeklere güvenim kalmadı artık ya nasıl evlencez bilmiyorum ,:( Allah yardımcın olsun , kendiside kabul ettiğine göre boşan dicem ama ortada bi bebek var olmasa ...

konu sahıbı arkadasım ,
esyaların rengıne o maılde yazılan bazı seylere takılmayı bırak lutfen esın kendı agzıyla ıtıraf etmıs herseyı
aılem arkamda durmaz demıssın calısıyordun sanırım kendıne yenı bır hayat kuramazmısın ?
emın ol boyle guvensızlıkler ıcınde surdurulen evlılıkten kendı basına olmak ıyıdır
hem hamıle oldugunu yenı ogrenmıssın haddım degıl ama o adamın cocugunu dogurma bana kalırsa

Bunların hepsi doğru mu acaba? Gerçi biri bile yeter ama atmasyon da olabilir.

Kocanın beraber oldugu kadın atmasın bu maili?

Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..:19:

Son düzenleme:
Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..:19:

harbiden ya nasıl bi fantaziymiş o karısına kıyamayacak kadar, bu kız boşanmazsa hamileliği süresince daha çoooooook aldatılır, adamın aileside arkasında nasıl olsa

eğer sen bunları gerçektende yaşadıysan nasıl bu kadar rahat olabiliyosun?
cnm kendine gel hemen ya şuan psikoljik bunalımdasın ve ne yapacağını bilemiyosun yada bunlar gerçek değil..
bi an önce bırak bu adamı ne demek bu ya 5-6 kere birlikte oldum sadece ve senn yatağında nasıl kabullenebiliyosun allah aşkına nerde kaldı senn kadınlığın fantezi uğruna aldatılmakta ne demekmiş daha kaç yıllık evlsnzde sıklmş senden böyle saçmalıklar nasıl olur bak daha çocuğunda yok bırak bu adamı kendi hayatını kur bi ekz yapan gene yapar ayarı olmaz böyle insanların ..üstelik nasıl güvenecksn sen hiç mi düşnmysn bunları

Bazı yorumcuları anlamıyorum..Hanımlar ortada bir bebek olması rezaleti kendine hak görmesini mi farz kılıyor ? bu konuya dair gökten biz bilmeden ayet mi indi de haberimiz yok ?

Yapmayın lütfen, doğacak olan yavrunun bu olayda zerre-i miskal suçu yokken ''aldır, doğurma bence !'' deyip sonra haddime değil ama ibaresini de önüne eklemeyin..

canım ne sölesem bilemiorum .... basta güçlü ol ,kendini kaybetme ortadaki suçlular belli eşin senden aff diler ,çiçek le gelir ,tatlı sözle gelir , gözyaşı bile döker belki .... ağırlığını koy , ailene haber ver onlar bilsinler niye dersen ben böle bi olay yasamadım benimki cok farklı ama aileme söylememenin zorluğunu cok çektim ... çocuğun kaç aylık bosanmayı dşünürsen onu aldırırmısın ? bu soruları kendine sor herseye hazırla kendini .... dik dur mantıklı harekette bulun ... ama herseyi yıkmadan önce iyice arastır iğneden ipliye herseyi... ALLAH yardımcın olsun canımmmmm :((

yuh ya Allah bildiği gibi yapsın onların hepsini iğrendim resmen vallahi sinrlerim bozuldu canım sen sıkma canını serinkalı davran lütfen gerçekleri öğrenene kadar ailesinin durumu biip bilmediğinid ebilmiyorus ama eşin kabul etmiş ilk okuduğnda kim bilirneler yaşamamışsındır rabbim yar ve yardımcın olsun gerçekten çok zor durumun

çok iğrenç allah sabır versin sana. daha 1.5 yıllık evlisin hamilesin adam seni bu durumda aldatmış bence hemen çek git böylesinden hayır gelmez.

şoklar içindeyim eşiniz itiraf ediyor siz hala eşimi bu kadar kötü yıkılmış görmemiştim diyosunuz yahu aldatılan sizsiniz onurlu gururlu kadının yapacağı tek şey ayrılmaktır.eşim diyeceğiniz adamla nasıl aynı yataga gireceksin güya her kısla buluşup beraber olunca midesi bulanıyomus sizde yedinizmi bu denileni.bugün affedersin yarın başka kıslarla macera başlar unutmayın yol verin gitsin kımse bulunmaz hint kumaşı değildir bebeğiniz böyle mutsuz aile ortamında büyüyeceğine ayrılın.

çok zor bir durum ama eşin de kabul ettiyse herşey ortada demektir düşünmeden dava aç telefon kayıtlarını mesaj ve arama kayıtlarını da istetirsin gsm operatöründen çok da güzel kanıtlamış olursun neyi var neyi yoksa da alırsın yazık günah sana da canım bi seferlik bi kaçamak olsa belki dersin çocuk için ama ipin ucu kaçmış çoktan
affetme sakın affedersen meşrulaştırmış olursun adamın yaptığını hayatı boyunca böyle çarpık ilişkileri sürdürür durur nasılsa affediyorsun diye
olaki sürdürmese bile sen hep bu şüpheyle bu güvensizlikle yaşayamazsın zindan olur hayat sana da
boşan kurtul kendi hayatına bak yeni evliymişsin gençsin illa ki çok daha mutlu olursun ilerleyen zamanlarda
çocuğu aldırmayı da düşünme bence günahsız herşeyden habersiz bebek
1 aydan sonra bütün organları oluşmuş oluyor o bebeğin kalbi atıyor düşünsenize minicik kalbi..
bebeğinle sağlıklı mutlu bi hayat kurarsın kendine kurtul böyle iğrenç bir aileden..

Hahaha,çok doğru yazmışsınız..ha 6-7 kere ha 67 ya da 6767 kere..ayrıca adam onu mu saymış,sayıcı mı kullanmışş.. :52::52::52::52::52:
İşte böyle seviyorum demeler yüzünden,seni seviyorum cümlesinden soğudum..sevmekten değil ama..sevmek dilde değil kalpte olur..

Son düzenleme:
zor bir durum canım okurken eşine sinir oldum:47:eşin haddini çok aşmış kadını evine yatağına bile almış:23:bence bu adamı affetsen bile tekrar aldatır eşin bana hiç güven vermedi:50:hamileymişsin seni üzmek istemem ama iyi düşün canım

ailem bu konuda bana destek olmaz konuyu biliyorlar ama arkamda bile durmadılar

bidikleri halde bile arkanda durmuyolar mı:53::53::53::53::53::53:
şaşırdım doğrusu ne diyolar yani erkektir gönlü kaymıştır
bak bi de hamilesin affet bi kereliğine mi diyorlar:52::52::52:

ailenizin bildiği halde arkanızda duymadığını söylemişiniz yahu ben temizliğe giderim olmadı hamılesin devletin kadın sığınma evlerinde kalırım yıne beni aldatan kocanın evinde kalmam.ailenize gelince onlarla aranız nasıl veya ailenizin sizi koruma iç güdüleride fazla gelişmemiş allah yardımcınız olsun.

bütün bu yaşananlardan sonra,sen hiçbirşey yokmuş gibi işten çıkınca o eve mi gideceksin? evet diyorsan sana diyecek sözüm ;

......................KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ...............

Back
X