• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Kocası aldattı diye işten atılacak değil heralde, bişeyler çevirmiş iki kafadar, deştikçe patlamış, konu sahibi kaç aydır diyor açıklayamayacağım şeyler var ondan dolayı diyor. Yoksa bi aldatma veya basit taciz vakası en fazla sürgün cezası ile sonuçlanır, bizim burda bir saatlik şehre sürülen var, ödül gibi. 😂
Evet konu yargıda diye anlatamıyorum. Haklıyken, haksız konuma düşmemek için. Bu vakayla ben dişe dokunacak ceza bile beklemiyordum.

Kocası aldattı diye işten atılacak değil heralde, bişeyler çevirmiş iki kafadar, deştikçe patlamış, konu sahibi kaç aydır diyor açıklayamayacağım şeyler var ondan dolayı diyor. Yoksa bi aldatma veya basit taciz vakası en fazla sürgün cezası ile sonuçlanır, bizim burda bir saatlik şehre sürülen var, ödül gibi. 😂
E kendisi yazmış, o mesajını okumadınız mı?

"Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var."

E kendisi yazmış, o mesajını okumadınız mı?

"Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var."
Hah işte onu diyorum, başka işler çıkmış ortaya, konu sahibi hala kadının kocasını korumasına şaşırıyor, işini gücünü düşünen kadın kendini aldatan adamın önüne atmaz kendini, kendi derdiyle uğraşır. Koca daha ağır basmış işte.

Çirkin olan şeylerin açığa çıkmak gibi bir huyu vardır. Çöp suyu gibi umulmayan yerden sızabilirler ve poşeti delen siz değilsiniz.
Seçimlerimizin bir şekilde bize geri döneceğini yeterince kavrayabilseydik; dikkatli hareket eder, bu kadar sasımış bir topluma dönüşmezdik.
Usulün ve üslubun dışına çıkan başına gelecekleri göze almıştır.
Karar onlar hakkında da hayırlı olsun.
Adımlarını daha hesaplı atarlar bundan sonra.

Zaren korkmuyor musun başıma musallat olurlar, bana zarar verirler diye. Bu kadar kötüler madem. Senin yerine ben tırstım.

Zaren korkmuyor musun başıma musallat olurlar, bana zarar verirler diye. Bu kadar kötüler madem. Senin yerine ben tırstım.
Korktukça, sustukça bunlar arsızlaşır. Dünya kötülerin dünyası olmasın. Bugün ben susarsam, bunlardan doğanlar yarın benim çocuğumu susturur.

Back