- Konu Sahibi galtunceva
-
eşim sürekli bir hata yaptım diyip özür diliyor ama kaldıramıyorum
Valla ne yalan söyliyim bana da öyle geldi.
28 aralık çarşamba günü hamile olduğunu öğrendim demesi en başta, maili isim isim tüm detaylarla vermesi.
Ama dedim belki olay gerçektir de, yeni üyelik alması, ya da detaylar kullanması, farklılaştırmaya çalışmıştır tanınmamak için.
Elbette öyle diyecek, ne diyebilir ki?
Eğer ortaya çıkmadan evvel kendi kendine hata yaptığını fark edip o işleri bıraksaydı derdik ki evet, bu adam cidden pişman olmuş, samimiyetine inanabiliriz. Ama bu şekilde nasıl inandırıcı olabilir ki. İstediği kadar özür dilesin, diğer kadına çamur atsın, bu sadece karaktersizliğini katmerlendirir. Madem çamur atılacak kadındı, ne halt yemeye karını bırakıp ona gittin demezler mi?
eşim kadına birdaha aramamasını söylemiş görüşmek istemediğini oda karına seni söyliycem diye tehdit etmiş ki söyledide keşke hiç öğrenmeseydim
eşim kadına birdaha aramamasını söylemiş görüşmek istemediğini oda karına seni söyliycem diye tehdit etmiş ki söyledide keşke hiç öğrenmeseydim
bogazım düğümlenerek okudum yazdıklarını bende 7 aylıkkken aldatıldıgımı ögrendim açtıgım konulara bakabilirsin eşim bir çok inkardan sonra bir kaç defa yattıgını ama her defasında pişman oldugunu söylemişti şimdi 8 ay geçmesine ragmen unutamıyorum kaldıramıyorum senin şuanki acını çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin..
eşim saf birisi değil olsaydı bukadar güzel idare edemezdiBen olacakları yazayım, konu sahibinin eşi bir süre sonra "gariban, saf, kandırılan erkek" olacak, diğer kadın da konu sahibinin eşini ayartan, kötü, cadı, yuva yıkan kadın olacak.
böyle birşeye ihtiyacım yokki neden tanınmak istiyim ki etrafımdaki kimseye bunları anlatamıyorum çünkü utanıyorum hazmedemiyorum burda sizinle paylaştım inanmak istemiyorasnızda inanmayın .........
Yani olay şöyle mi olmuş:
Eşiniz sizi aldatmaya bir son vermek istemiş.
Kadına durumu anlatmış.
Kadın dellenmiş ve eşinizi olanları size anlatmakla tehdit etmiş.
Ve sizin haberiniz olmuş.
Sıralamanın bu şekilde olduğundan emin misiniz?
evet ama bana kadının arkadaşı mail attı olanları öğrenmem için
böyle birşeye ihtiyacım yokki neden tanınmak istiyim ki etrafımdaki kimseye bunları anlatamıyorum çünkü utanıyorum hazmedemiyorum burda sizinle paylaştım inanmak istemiyorasnızda inanmayın .........
evet ama bana kadının arkadaşı mail attı olanları öğrenmem için
ben öğrendiiğimden beri geçeleri uyuyamıyorum iştahım yok hamile olduğum halde kilo kaybı yaşıyorum sanki dünya yok oldu çalışamıyorum ben önceden böyle birşey olursa dayanamam boşanırım diyodum ama öyle olmuyormuş ama kendimi dünyanın en aşağılık insanı gibi görüyorum aynaya bakamıyorum bile....
Kendi adınızı, eşinizin adını, eşinin ailesindekilerin tümünün adını vermişsiniz. kk büyük bir platform.. Bir tanıdığınız vs denk gelir okuyabilir.. Kimseye anlatamıyorsanız, bu noktaya dikkat edin, biraz gizlilik seviyesini yükseltin derim ben..
Önce eşinizin tel. kayıtlarının dökümünü alın internetten, bakalım ne sıklıkta görüşmüşler..
Eşinizin "Sadece 7-8 kere yattık" palavrasına inanmadım.. Bence gerçekten 2 yıldır ilişkileri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?