- Konu Sahibi galtunceva
-
Hanımefendi kocası zaten inkâr etmiyormuş ki, 6-7 kere sadece... ama birde sadece birlikte olmuş efendimiz aşık meşk yok kıyamamış hatununa adamceyiz, kıyamayınca fantazilerini başka bir kadında denemeyi makul görmüş, hani duyanda elinde kırbaçla geziyordu da hanımına vurmaya kıyamadı gitti başkasına kıydı diye düşünüyor....Yani 10 olsaydı oturup düşünürdük ..ama ALLAH'tan 6-7 ..(!) ..Ya Rab ! birde yalan söylerken ''seni çok seviyorum '' demeleri yok mu ? öldürür insanı..
evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim
aklıma takılan bikaç sey oldu.iki yıldır beraberler beş altı olmus o sakın yırmı otuz olmasın.bunun yanında size kıyamıyor pekala siz nasıl hamıle kaldınız kıyamıyor ya size
Konu sahibesinin ve affet eşini diyenlerin şunu kendine sorması lazım?
Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın AMA;
Sizler eşlerinizi aldatsanız hemde kocanızla yattığınız yatakta,eşinizle yaşamadığınız fantezileri yaşamak adına..Olayın devamı ne olurdu?
a) Eşiniz sizi ve sevgilinizi öldürebilirdi.
b) Eşiniz sizi kapının önüne koyardı.Bütün çevrenizde adınız afedersiniz O.... ya çıkardı.
c) İyi ihtimalle dayak ve hakaretle kurtulabilirdiniz.
d) Kocanız gelen mailde evinizin eşyalarının renginin yanlış olduğuna takılırdı.Sizde defalarca özür diler sadece 5-6 seferdi dersiniz.Oda karımı seviyorum ayrılmak çok zor olur affetsem mi acaba diye düşünmeye başlar..
Bakın hanımlar Türkiyede bu sorunun cevabı hep aynı şıklar A,B,C..Türkiye'de hiç D şıkkı olmaz.
Ama kadınlar bu durumla karşı karşıya kaldıklarında çevrelerindeki,ailelerindeki herkes hep D şıkkını yapmasını bekler.Ve onu kimse anlamaz.
Karar tabiki sizin..Ama benim midem bunu asla kaldıramazdı
kızlar yormayın kendinizi konu sahibi saat 12:00 den beri bişey yazmıyor . O kararını vermiş yandaş arıyor midesi kaldırmış demek üzülmenize deymez bırakın bence.
Doğumdan sonra yeni başlık açarsa şaşmam kocam eski sevgilisi ile kaçtı nasıl geri döndürebilirim diye
İsterseniz bana vicdansız deyin ama olması gereken "bence" budur.
Öyle bir adama o bebek fazla..Bu benim nacizane fikrim ben olsam o bebeği aldırmak zorunda kalabilirdim..Bi de ben babasıyım diye ortalıklarda dolaşacak öyle mi...
Bu nasıl bir insanlıktır yaa,nasıl bir vicdandır bu erkeklerde ki..Canım çok geçmiş olsun ama adam itiraf ta etmiş bir de senin yatağında Allahım kabullenilebilir bişey değil...
Senin yapacağın tek şey karşısında dimdik durup kendinden ödün vermemek...Allah yardımcın olsun...
aklıma takılan bikaç sey oldu.iki yıldır beraberler beş altı olmus o sakın yırmı otuz olmasın.bunun yanında size kıyamıyor pekala siz nasıl hamıle kaldınız kıyamıyor ya size
Hani büyüklerimizdir, eski topraktır derizya ..Bizim toplumumuz maalesef ''kocasız kalma '' durumunu ölmekle aynı sanıyor.
Başlıca söylenecek olanlar aynen şunlardan ibarettir zira her aile için geçerli değildir;
*erkektir yapar, hangi erkek yapmıyor ki ?
*erkektir kızım, elinin kiridir.
*Görmezden geleceksin, susacaksın eğer susmazsan gözünün içine baka baka aldatır !
*dul kalmak kolay mı sanıyorsun ? (sanki aldatılmayı sineye çekmek kolay )
*çocukların var nereye gideceksin?
*çocuklarını babasız mı bırakacaksın ? (çocukları babasız bırakan anneymiş gibi yuhalanırcasına !)
*kocana kadınlık yapsaydın gözü dışarıda olmazdı ( en can alıcı laf )
*Bizim kocalarımızda vakti zamanında yaptı ama bak biz kazandık eşlerimiz yanımızda (sorsan adamın yaşı gelmiş 70'e yaş yetmiş iş bitmiş misali istesede aldatamaz )
*Tilkinin (koca) dönüp dolaşacapı yer kürkçü dükkanıdır ..(hani diyorum yüzsen derisini boynuna dolarsın, belirli bir hava katar en azından )
*Sabret kızım, dua et kızım, namaz kıl kızım, abdestsiz gezme kızım ..(eh dogru bunların hepsi zor anımızda yapmamız gereken dini vecibeler iki dua edeceğiz herif şaaaap kapımızda )
*sakın kocanı o kıza kaptırma, savaş ve kazan...Elalem der ki ; dul kadın, sahipsiz, kadın ...(e hani namaz kıl, dua et diyen aile büyükleri kimsesizlerin kimsesizi ALLAH niye diyemiyor peki o vakit? )
Aslında yazılacak çok şey var zira aklıma geleni bu kadar..
Eşin 6-7 kere yapmış kesinlikle affetmelisin
Hatasını anlamış zaten senide seviyormuş..
Adamın bi günahı yok fantazi aramış...
Bence akşam git ve eşine teşekkür et 9-10 kere yapmadığın için sağol aşkım de..
Boşanmakta istemiyorsun...Peki ne istiyorsun?
Kendi yatağında eşin bi başkasıyla sevişmiş,ama sen mobilyaların rengine takılmışsın.
Adam ağzıyla itiraf etmiş zaten...
Kusura bakmayın ama sen ve senin gibi zihniyetler bi kere değil sürekli aldatılmaya mahkumsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?