Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

Arkadaşım mailde evine girildiğinden, yatağında sevişildiğinden falan bahsediyor, eşin sadece bir kaç kez görüştük diyor.

Biraz toparlasan, herkes biliyorken seni nasıl uyutmuş? Evine nasıl sokar nasıl olur ben anlamadım :S

ufff. tüm ailenin haberi var. eşinin seni aldattığını. sen eşini seviyorsun hala haa. ve kadına basit diyorsun. kadın mı suçlu sadece?? eşin olacak adam suçsuz mu?.

en büyük suçlu eşim kadın da onun kadar suçlu çünkü telefonda konuştuğumda evli olduğunu eşimin beni sevdiğini söyledi yani çok karışık şeyler yaşadım yazamayacağım iğrençlikler anlattı.......

evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim

hayır tanımıyorum sadece telefonda konuştum ama çok basit konuşmalar yaptı onunla konuşunca midem daha çok bulandı

maili atan kişiyle , eşinin ilişkisi olduğu iki aynımı .. Ayy benim beynim bulandı resmennn.
kimin kim olduğunun önemide yok zaten, önemli olan eşinin yaptığı pisliği kabul etmiş olmasıı. Bide pişmiş pişmiş 5-6 defa birlikte olduklarını sölemişşş
İine atıp çocuğuna zarar vermee, kimler suçluysa bir bir ver ağzının paylarınıı

Seven erkek eşini aldatmaz. Bu aldatılan kadınların evliliğini yıkmaya cesareti olmadığı için uydurduğu bir yalandır. Seven, aşık olan erkek sevdiği kadının dışındaki bir kadına yan gözle bile bakmaz. Seven erkek eşini aldatmaz. Eşini aldatan erkek karısını bırak sevmeyi, ona değer bile vermiyordur.

hala affedeyım mı dıyorsun ? basitlik bence onda değil bu sefer senın miden nasıl alacak yaşananları bence sana hiç gerek yok öyle bır eş olmaz olsun bu yaşadıgını allah kımseye yasatmasın sana da gçmiş olsun dicem ama bundanda emınımkı sen ayrılamazsın koca bosamak bekara degıl herkese basıttır bu sekılde bıreyle karsılasan herkese ben olsam arkadasın dedıgı gıbı donuna kadar olsa alırdım cebınde para bıle olmasa hayatını mahvederdim . benım düğünüme eski sevgılısı (akrabası) eşiyle geldi diye dünyayı ayaklandırdım ailesini ayaklandırdım be . . bence tek yapman gereken onu bırakman eşyalar tutsa nolur tutmasa nolur eşin kabullenmiş bir kere kayınvalidenın yuzune nasl bakıcaksın merak edıyrum sana soylım bır kere yapan kabullendıren tekrarını yapar madem midesi bulanmıs ser...sızın neden 5 - 6 kre yapmıs
?? en sonunda mı karar vermıs mıdesının bulandıgına bence kadından dolayı mıdenız bulanmasın olaydan ve olay yerınden dolayı mıdenız bulansın !!!

evime girdiği yalan eşyaların renkleri tutmuyor kayınvalidem de ,ilişkilerini bilmiyor yani çok karışık bir durum içindeyim

Peki eşinle nerde görüşmüşler, bu kadını nerden bulmuş, ne kadar zamandır birliktelermiş, 1-2 kez yattım ayağını gececek bir kere, baya baya ilişkisi var. Önce bunları çözmemiz lazım.

Kadın evli mi?

Şirret mi?

Eşinin şimdiki davranışları nasıl?

Hiç süphelenmedin mi?

Offf daha cok şey yazarım ama hamilesin Bi şey olur bebeğe diye korkuyorum

mailde çok ayrıntı var
yeni üyelik saçma geldi.
inanamadım

Eşiniz kabul etmeseydi iftiraydı falan derdik ama o da kabul etmiş. Daha neyi düşünüyorsunuz ki? Ortada yuva falan kalmamış ki zaten, kıyamadığınız nedir? Siz de biliyorsunuz ki bunlar ortaya çıkmasaydı her şey devam ediyor olacaktı.

Akli melekeleri yerinde olan bir kadının böyle bir durumu hazmedebileceğine hiç inanmıyorum açıkçası. Organize bir iğrençlik söz konusu.

kadın evli değil boşanmış 14 yaşında bir oğlu var
oldukça şirret beni üzmek için herşeyi yaptı
eşim şuan çok pişman sürekli ezik bir hali var
hiç bir zaman şüphelenmedim hergün işten çıkınca evine gelir telefonlarına bakarım haftasonu benle geçirir nasıl oldu anlamadım .....

Maili atan, eşyanın rengi falan dert değilki.
Eşiniz "evet seni aldattım, 5-6 kez o kadınla yattım" demiş.
Daha ne?
Evet yuva kolay kurulmuyor evet evlilik kutsal evet anne olacaksınız.
Ama bir kere bile değil, defalarca başka kadının koynuna giren, onu öpen, onun vücuduna sizle evliyken bile bile dokunan bir adama nasıl inanacaksınız? Nasıl güveneceksiniz? Onunla tekrar nasıl karı-koca olacaksınız?

Maili de, anlattıklarını da her şeyi delil olarak kullanır, donuna kadar alır, bu karda kışta sokağa atardım.
O zaman ne zıkkımın köküne giderse gitsin.

Son düzenleme:
mailde çok ayrıntı var
yeni üyelik saçma geldi.
inanamadım

Valla ne yalan söyliyim bana da öyle geldi.
28 aralık çarşamba günü hamile olduğunu öğrendim demesi en başta, maili isim isim tüm detaylarla vermesi.
Ama dedim belki olay gerçektir de, yeni üyelik alması, ya da detaylar kullanması, farklılaştırmaya çalışmıştır tanınmamak için.

eşim sürekli bir hata yaptım diyip özür diliyor ama kaldıramıyorum

bu kadar aşağılık biriyle olmaz bundan sonra hele ailesinin yüzüne bile bakma.bu iş burda bitmeli daha fazla rezilleşmeden diye düşünüyorum.hamileymiş sin üstelik bu konudada karar senin bebeği istimiyorsan eğer bir an önce aldır.yok herşeyi göze alıyorsan tek başımada bakarım diyosan çocuğun için dikkat et kendine.

Çok enteresan yaa, her boş anını seninle gecirdiyse onunla ne zaman bluştu? Demek ki sen işte biliyorken onunla beraberdi.

Senin mail adresini nerden bulmuş peki

hala soruyorsun ya ne yapacağını pes...

yol ver gitsin bu iğrenliklere...

hem de senin yatağında ve kayınvalide aracılık ediyor.

sabah sabah midem kalktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…