• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni aldattığını yazan bir mail aldım..

Hani büyüklerimizdir, eski topraktır derizya ..Bizim toplumumuz maalesef ''kocasız kalma '' durumunu ölmekle aynı sanıyor.

Başlıca söylenecek olanlar aynen şunlardan ibarettir zira her aile için geçerli değildir;

*erkektir yapar, hangi erkek yapmıyor ki ?
*erkektir kızım, elinin kiridir.
*Görmezden geleceksin, susacaksın eğer susmazsan gözünün içine baka baka aldatır !
*dul kalmak kolay mı sanıyorsun ? (sanki aldatılmayı sineye çekmek kolay )
*çocukların var nereye gideceksin?
*çocuklarını babasız mı bırakacaksın ? (çocukları babasız bırakan anneymiş gibi yuhalanırcasına !)
*kocana kadınlık yapsaydın gözü dışarıda olmazdı ( en can alıcı laf )
*Bizim kocalarımızda vakti zamanında yaptı ama bak biz kazandık eşlerimiz yanımızda (sorsan adamın yaşı gelmiş 70'e yaş yetmiş iş bitmiş misali istesede aldatamaz )
*Tilkinin (koca) dönüp dolaşacapı yer kürkçü dükkanıdır ..(hani diyorum yüzsen derisini boynuna dolarsın, belirli bir hava katar en azından )
*Sabret kızım, dua et kızım, namaz kıl kızım, abdestsiz gezme kızım ..(eh dogru bunların hepsi zor anımızda yapmamız gereken dini vecibeler iki dua edeceğiz herif şaaaap kapımızda )
*sakın kocanı o kıza kaptırma, savaş ve kazan...Elalem der ki ; dul kadın, sahipsiz, kadın ...(e hani namaz kıl, dua et diyen aile büyükleri kimsesizlerin kimsesizi ALLAH niye diyemiyor peki o vakit? )

Aslında yazılacak çok şey var zira aklıma geleni bu kadar..

"erkektir yapar" sözünün doğruluk zeminini yine biz kadınlar oluşturuyoruz malesef :19: eşimi seviyorum ama ;deyip bu tür rezilliklere rağmen evliliklerini devam ettiren kadınları gören erkekler ,cesaret alıyorlar....:20:
valla benim kocam yapıcak;keserim önündekini ,koyarım kapının önüne...ne bana yar olur ne başkasına....kadın yapınca namus meselesi deyip herhaltı yapıyorlar ama :47:

:53::53::53::53::53::53::53:
millet iyice midesiz oldu çikti :53:
bu ne rahatlik ? Bu ne terbiyesizlik ya şoklardayim resmen :53:
Topla eşyalarini çik git derim ben o evden bu ne yaa

dünyanın çivisi çıkmış!

Hani büyüklerimizdir, eski topraktır derizya ..Bizim toplumumuz maalesef ''kocasız kalma '' durumunu ölmekle aynı sanıyor.

Başlıca söylenecek olanlar aynen şunlardan ibarettir zira her aile için geçerli değildir;

*erkektir yapar, hangi erkek yapmıyor ki ?
*erkektir kızım, elinin kiridir.
*Görmezden geleceksin, susacaksın eğer susmazsan gözünün içine baka baka aldatır !
*dul kalmak kolay mı sanıyorsun ? (sanki aldatılmayı sineye çekmek kolay )
*çocukların var nereye gideceksin?
*çocuklarını babasız mı bırakacaksın ? (çocukları babasız bırakan anneymiş gibi yuhalanırcasına !)
*kocana kadınlık yapsaydın gözü dışarıda olmazdı ( en can alıcı laf )
*Bizim kocalarımızda vakti zamanında yaptı ama bak biz kazandık eşlerimiz yanımızda (sorsan adamın yaşı gelmiş 70'e yaş yetmiş iş bitmiş misali istesede aldatamaz )
*Tilkinin (koca) dönüp dolaşacapı yer kürkçü dükkanıdır ..(hani diyorum yüzsen derisini boynuna dolarsın, belirli bir hava katar en azından )
*Sabret kızım, dua et kızım, namaz kıl kızım, abdestsiz gezme kızım ..(eh dogru bunların hepsi zor anımızda yapmamız gereken dini vecibeler iki dua edeceğiz herif şaaaap kapımızda )
*sakın kocanı o kıza kaptırma, savaş ve kazan...Elalem der ki ; dul kadın, sahipsiz, kadın ...(e hani namaz kıl, dua et diyen aile büyükleri kimsesizlerin kimsesizi ALLAH niye diyemiyor peki o vakit? )

Aslında yazılacak çok şey var zira aklıma geleni bu kadar..

o kadar doğru ki....

mesleği var,çalışıyor niye bu kadar bağlı adama...adam desen midesi bulanıyormuş birlikte olduktan sonra ne kadar da komik bir savunma...bayan desen hala renkler tutmuyor diyor da başka bişey demiyor. anlamak çok zor.

unutmaya çalıştığın ya da affetmeye çalıştığın diyelim , kocanın basit bir aldatma teşebbüsü , ya da şeytana uyup bir seferlik yapıp pişmanlıktan öldüğü bir şey değil canım ( hoş öyle bile olsa affedilir mi bilemiyorum ) .....senin çıktığın yatağa girip, kocanın senin karşılık veremiyeceğin ! isteklerine karşılık veren bir kadın var ortada ! yazarken bile midem bulandı.....
kocan diyelim ki çok saf çok temiz !!! senin aşkından da ölüyor olsun hadi , nasıl yaşayacaksın o evde.....her tarafı kırklasan nafile aklından çıkmaz diye düşünüyorum..........ömür boyu bu ızdırabı yaşamak zor olsa gerek.......bence iyileşmeyecek yarayı kesip atmak lazım kangren olmasından iyidir.....

eşim kadına birdaha aramamasını söylemiş görüşmek istemediğini oda karına seni söyliycem diye tehdit etmiş ki söyledide keşke hiç öğrenmeseydim

arkadaşlar konu sahibi bence boşanmak istemiyor boşuna boşan demenin bir manası yok bence:44::44:

bu yazıyı yazan hıc mahcup degıl uzgunde degıl vıcdan azabıda duymuyor
bende yasadım ben kendım yakaladım bılen kısıler kesfettım ama kımse bana boyle cumlelerı kuramadı
şayet dogruysa bu evlılık orada bıtmıstır sadakat olmayan yerde ne kadar barınabılırsınkı?
ama bu maılıde kurcalamak gerekıyor bılmıyorum maılın yazım tarzı bana cok garıp geldı

canim öncelikle Allah yardimcin olsun

iletiyi okudum evet banada kadin kendisi yazmis gibi geldi
cünkü hic durumuna üzülerek yazilmis bir ileti degil ..

Kocan seni aldatmis evet zaten kendide kabul etmis ama evine felan geldigi yada kayinvalidedin durumu bilip bilmedigi kounusunda kafam karisik eger bu iletiyi o kadin müsfettesi yazdiysa ki bana öyle geliyor seni iyice kizidirmak icin , canini yakmak icin, ...............yazmis olabilir evine felan geldigini

Rabbim kimsenin basina vermesin benim basima gelse ne yapardim bilmem ama eger gercekden seviyorsan kocani ve kabul edebiliyorsan bu durumu ayrilma derim sana.. haa tabiki hicbisey yokmus gibi felan davranma bir müddet burnunu iyice bir sürttür özür dilerim ama köp..gibi pisman et baristiginiz zamanda aslaa ama asla acma bu konuyu bir daha
Cogu kadin kizicak bana bu yorumdan dolayi biliyorum ama ne yapicaksin ayrilipda bak hamilesinde kurtarmaya calis yuvani haa tabi yapabilicegini düsünüyorsan ama yok yapamam benim ruh sagligim bozulur diyosan ayril ozaman ..

haaaa sana kıyamadıgı için, o kadınla fantezi yapmak için böyle birşey yapmıs,
5-6 kereyse tamam o zaman fazla bişey değilmiş

yahuuuuu 1.5 senlik evlisiniz.15 değil. ki 15 senelik evli olsanız bile farketmez. çok pardonda sana kıyamadıgı için o kadınla fantazi yapıyorda bu adam aynı zamanda sana nasıl kıyıyor da aldatıyor ??

ya sana böyle bir mail gelmeseydi??? 5-6 kereyle kalacak mıydı hiç sanmıyorum. sen uyandırıldıgın için 5-6 kerede kaldı.
1.5 seneyi gectik evlenmeden once baslamıs birsey ne demek bu?
Aklımı kaçırırdım benim evimde benim esyalarımla benim yatagımda benim kocamla. tövbee tövbee
gerci emin değilsiniz evinize tam olarak gelip gelmediğine ama ihtimali bile "acaba" sorusu bile beyninizi kemirir durur

Son düzenleme:
Yok ben insanları anlamıyorum demek ki..
Mesela konu sahibini hiç anlamıyorum şu anda..
Çünkü benim görüşüme göre o adam,eşyasız meşyasız evden defedilir..
Kapı kapanır ve açılmaz hiçbir koşulda..
Hemen avukatla görüşülür,maddi manevi tazminat alınır.. Boşanılır.
Sonra şükredilir kurtulundu o adamdan ve o aileden diye..

Kanmayın lütfen..
Anlık bir aldatma değil ki,düpedüz iki ayrı hayatı varmış eşinizin..
Anlık aldatma da affedilmez de.................

Son düzenleme:
Öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım çok dertliyim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var.........
1 buçuk senelik bir evliliğim var 28 aralık çarşamba günü hamile olduğumu öğrendim henüz sevincimi tam yaşayamadan birgün sonra işyerime gelen bir maille dünyam resmen başıma yıkıldı eşimin gelen mailde eşimin beni 2 seneden beri aldattığı yazılıydı ve birlikte olduğu kişinin telefon numarası o numarayı aradım kadın ilişkilerinin olduğunu kabul etti eşim yılbaşı gününe kadar inkar etti yılbaşında doğruları açıkladı ben o anda yıkıldım yeni evliyim hamileyim hala şaşkınım düşündüğümde içim yanıyor kendime eşime konduramıyorum eşimle konuştuk sadece bir macera olduğunu 5 6 kere sadece cinsel birliktelik yaşadığını fantezileri olduğunu bana kıyamadığını beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi şimdi napıcağımı bilemiyorum kadını araştırdım fotoğraflarını gördüm kendimle kıyaslayamam bile gerçektende keşke benden güzel olsaydı en azından çok etkilendi derdim.üstelik eşim bana o kadınla her birlikte olduktan sonra midesinin bulandığını benden çok utandığını söyledi şimdi nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum eşimi seviyorum ayrılmak istemiyorum ve ilkkez onu bukadar çaresiz gördüm ama onu affedemiyorum ne yapmalıyım hanımlar bana yol gösterin lütfen..........

gelen mail ;

selam ...

sana söyleyeceklerim çok kolay şeyler degil ve kabullenmeside kolay degil .! ama gördüğüm kadarıyla sen hiçbirşeyin farkında degilsin ben sana çok üzüldüğüm için bu maili atarak bazı şeyleri seninde bilmen gerektiğini düşünerek yazıyorum .şuana kadar susarak sadece vicdan acabı yaşadım ben şunu bilmen gerekiyorki kocan S...N SENİ ALDATIYOR ! sen bunu biliyormusun ? annesi ablası abisi hatta kadar bütün aile biliyor p.....z....de annesi yapıyor. ve kızı kendi evinde bulıuşturuyor oğluyla ve kız senin evinede girip çıkıyor sen bunları biliyormusun ? belki inanmazsın ama eşyalarına kadar tarifte ediceğim koltukjların grı beyaz masan beyaz sandalyelerin vişne en acısıda yatak odan beyaz tüllerinde siyah hatta.Sen sabah işe gidiyorsun kız senin evine gidiyor yatagın dahi soğumadan ne acı degilmi ? hiçmi dikkatini çekmedi evindeki birşey ne bileyim bir koku falan çünkü kocan olacak adi adam yatagını paylaştı bu kızla ! hiçmi şüphelenmedin sen ya dedikleri gibi çok safmışsın ne yazıkki ! bu adam taaa seninle tanıştığından bu yana seni aldatıyor senle birlikteyken m...de birlikteydi annesin arkadaşı kızıylada ...vee cananlada hepsiyle evleneceğim diye çıkıyordu hatta cananla hiç ayrılmadı 2 yıldır hala birlikteler .hiçmi anlamadın kocanın bir sevgilisi olduğunu ? canan kim söleyim annesinin ablasının yiğeninin kuaförü yeride ümraniyede eminim canan isminide çok duymuşundur kaynanan olacak karektersiz telefonda konuşurken arkadaşımın kızı diye bahseder yalanını kimse anlamsın diye okadar karektersiz bir aileki midem bulanıyor bunlardan sana karşı çok güzel oynuyorlar hemde çok güzel birşey anlamayasın diye. sen nasıl bir adamla evlenmişsinki annesinin beyniyle yürüyor yazık etmişsin sen kendine kızım .. sen sabahın köründe işteyken kocan evde gününü gün ediyor.okadar midesiz ve genişler işte .eger bunları onlara söylersen hiçbirşeyi ispat edemezsin kızım çünkü kızn elindeki delilleri yok ederler sendew hiçbirşey ispat edemezsin eger biraz akıllıysan eger kızn numarası bu kızla konuş kendi gözlerinle gör ondan sonra ne yapacagına kendin karar ver

532 ............. bu numarayı istersen önce kocanın cebinden gir ve gör ne olarak kayıtlı şimdilik bukadar ....

siz olsaydınız ne yapardınız yuvamı yıkmalımıyım kadınla telefonda konuştum okadar basitki onun için değer mi ?

yazmayı unuttum okadar kafam doluki ailesinin haberi yok tarif ettiği eşyalar renkleri bazılarının da tutmuyor ama neolursa olsun aldatıldım ........

kadın basitte kocanız ne peki?
5-6 kere olması durumu sizin açınızdan hafifletiyor mu bilmem ama fısıltısı bile yetmeli..
eşyaların renkleri tutmuyor diyip kendinize bir çıkış arıyorsunuz sanırım ama bence bu pek takılacak bir nokta değil.herkes her şeyi kabul etmiş malesef
çok üzücü bir durum..eşinizin ailesi bu işin içinde mi bilemem ama 1.5 senelik evliliğinizde 2 senedir aldatılıyor olmanız karar vermeniz için yeterli sanırım
Allah yardımcınız olsun

itiraf etmiş bide utanmadan sadece 5-6 kere cinsel birliktelik oldu demiş. daha ne olsun.

kararı sen vermişsin. ne oluyor kadınlara anlamıyorum.

eşin bu hatayı yaptı ama affedip kabul etmek de bence en az onun yaptığı şey kadar midesizlik.

5-6 kereden bişey olmuyosa bunu basite indirgeyerek konuşuyosa adam konu sahibi sorsaydı bende 5-6 kere başka bi adamla birlikte olsam söz 7 olmıcak dese ne derdi acaba?

kadının yazdığı herşeyi geç........kocan kendi itiraf etmiş yahu !!!!!!! kusura bakma yuva senin koca senin birşey demiyorum tabi sen affetmek istiyorsun gibi geldi bana:37: ben olsam tekmeyi basardım nasıl iğrençliktir bu ya? bunları yapan ve itiraf eden bir adamı seviyorum demek kendime ettiğim en büyük hakaret olurdu :20:

ayrıca madem renklerin tutmamasına bu kadar taktınız;size maili atan kadının arkadaşıymış.yani maili atan evinizi direkt görmemiş.kadının anlattıklarıyla aklında kalanları yazmış.ayrıca renk tutmuyor dediği hiç yanından da mı geçmiyor.o kadar alakasız renkler mi söylemiş..yoksa siz tek bir yanlış rengi bile çıkış olarak mı görüyorsunuz..
ayrıca sizin için önemli olan evinizde aldatıp aldatmaması mı?

kimse görmek ıstemeyen biri kadar kör olamaz... hem 1.5 yıldır evlisiniz hem 2 yıldır aldatılıyorsunuz...birde kadına basıt dııyorsunuz... bence sız affetmişsiniz bile ne yapayım dıye sormanız sadece fıkrınıze destek bulabılmek belkı...ama bu iğrenç bı durum...bi kereye mahsus yanılıp aldatsa hadı belkı bir şans daha vermeye gönüllü olmanızı anlarım...

peki siz düşkün bir durumda mısınız ona mecbur musunuz ekonomık olarak? bir işiniz varmış sizi tatmın etmıyor mu kendınıze guwenemıyor musunuz tek başınıza geçinebilmek içn yada aileniz felan yok mu destek olabilecek?

konu fake gibime geliyor.. Kadin aldatilacak , aldatildinigi kocasi onayliyacak daha onla birlikte olcak eger gercekten öyleyse o kadinda kadinlik gururu yoktur bence.. adam aldattim diyor kadin hala evimi, düzenimi yanlis yazmis diyor.. sayet konu dogru ise bir an önce kendinize gelin aksi takdirde o boynuz o kulagi daha cooook gecer.. ben olsaydim kaynanayi, kocayi ve o kadini cümle aleme rezil ederdim.

sen bu adamı boşamayıp affedersen ödüllerin en büyüğünü veririsin gidip gelip yazdınmı diye bakıyorum eşinin annesinin ablasının yeğeninin kuaförü ca...n aldatmış eşin seni şimdi çözdüm acıkcası sen bu adamı boşamazdan bana dert olucak resmen

Konu sahibesinin ve affet eşini diyenlerin şunu kendine sorması lazım?

Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın AMA;

Sizler eşlerinizi aldatsanız hemde kocanızla yattığınız yatakta,eşinizle yaşamadığınız fantezileri yaşamak adına..Olayın devamı ne olurdu?

a) Eşiniz sizi ve sevgilinizi öldürebilirdi.

b) Eşiniz sizi kapının önüne koyardı.Bütün çevrenizde adınız afedersiniz O.... ya çıkardı.

c) İyi ihtimalle dayak ve hakaretle kurtulabilirdiniz.

d) Kocanız gelen mailde evinizin eşyalarının renginin yanlış olduğuna takılırdı.Sizde defalarca özür diler sadece 5-6 seferdi dersiniz.Oda karımı seviyorum ayrılmak çok zor olur affetsem mi acaba diye düşünmeye başlar..

Bakın hanımlar Türkiyede bu sorunun cevabı hep aynı şıklar A,B,C..Türkiye'de hiç D şıkkı olmaz.

Ama kadınlar bu durumla karşı karşıya kaldıklarında çevrelerindeki,ailelerindeki herkes hep D şıkkını yapmasını bekler.Ve onu kimse anlamaz.

Karar tabiki sizin..Ama benim midem bunu asla kaldıramazdı

Back
X