Ah şu kk yüzünden arama geçmişim nelerle doluGoogleye rektal duş yaz, görsellere tıkla, seveceksin, duş hortumundan daha konforlu.
Plastik hortum sicak suda yumuşuyo, iyi fikir aslindaKırk yıldır sekis yapiyorum hiç duş baslığını kullanmadım öyleama aklıma sokuyordunuz ya yapmayın
Tıpanın ışıklısı da varmış hemi de led.Ah şu kk yüzünden arama geçmişim nelerle doluvar ya bdv'de eşler birbirinin arama geçmişine bakıyor. Biri benimkine baksa öyle şeylerle dolu ki kk sayesinde. Rektal duş, hentai, xnxx, anal tıpa...
Ayrıca misafirin gel bak nasıl sokuyorum diye sana soylemez üzülmeYo dostum yoooo düşünmek istemiyorum.
Benim gibi yap kapat 0 gecmisAh şu kk yüzünden arama geçmişim nelerle doluvar ya bdv'de eşler birbirinin arama geçmişine bakıyor. Biri benimkine baksa öyle şeylerle dolu ki kk sayesinde. Rektal duş, hentai, xnxx, anal tıpa...
Ahahha lan biri bana alsın hadi lan çok istiyom sokar yakarım ışıgı puhahahaTıpanın ışıklısı da varmış hemi de led.
Kumandası var bi de ya ahdbdhdh çok güzel.Ahahha lan biri bana alsın hadi lan çok istiyom sokar yakarım ışıgı puhahaha
Kız one atsana bi kumandayla ne yapiyoruz baslık nerelere gidiyorKumandası var bi de ya ahdbdhdh çok güzel.
Ben duş başligi olayini yeni ögrendimBelki sokmuyordur da tazyikli su fışkırttırıyordur. Öfff anam be, hakikaten şimdi gördüğüm her duş başlığına şüpheyle yaklaşacağım.
O tıpayıda burası sayesinde öğrendim. İnternete yazdım trendyolda falan satılıyormuş taşlı tuşlu bişi biri yazmış ki mor taşlı istedim pembe geldi ahahah ya gerçekten hayatı bu kadar seviyor musunAh şu kk yüzünden arama geçmişim nelerle doluvar ya bdv'de eşler birbirinin arama geçmişine bakıyor. Biri benimkine baksa öyle şeylerle dolu ki kk sayesinde. Rektal duş, hentai, xnxx, anal tıpa...
Tıpa ne plug gibi mi kız? Bordo mavi ışıklısı varsa alalım, kocalarımız çıldırsınTıpanın ışıklısı da varmış hemi de led.
BurdaKız one atsana bi kumandayla ne yapiyoruz baslık nerelere gidiyor
Kırmızı noktalı yayına bağlandı iyiceKız one atsana bi kumandayla ne yapiyoruz baslık nerelere gidiyor
İyyyy totiste o hortumu hissediyorum şu anmerhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
benimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorumKusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım ama kendi eviniz yok, köyde kaynananızla beraber yaşıyorsunuz. Oradan kovulup ailenizin yanına sığınıyorsunuz. Şu halinizle bir de milletin evinde duş başlığını çıkarıp hortumunu makatınıza mı sokuyorsunuz, ne ilginç hayatlar. Düşünüyorum da biri banyomdaki duş hortumunu böyle bir şeye maruz bıraksa bir de ben kovardım evden herhalde sjsjsjjs
Kocan Trabzonlu diye yorumladımTıpa ne plug gibi mi kız? Bordo mavi ışıklısı varsa alalım, kocalarımız çıldırsınBibibella
Nerde satiliyo,işik dogru yolu bulmak içinmiTıpanın ışıklısı da varmış hemi de led.
Neyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.Ayrıca misafirin gel bak nasıl sokuyorum diye sana soylemez üzülme
Ay yeminle kahkaha attımNerde satiliyo,işik dogru yolu bulmak içinmi