- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.393
Ahahahahah bu ne, daha güzelleri varHayırlı bir şey tavsiye etsen şaşardım
Eki Görüntüle 3211145
Hayır şekilli şukullu kıvrımlı toplu çeşitleri olan bir aparat, asıl amaç ne tam anlamadımBunun altındaki o yuvarlak şeylerin bi işlevi var mı yoksa şair bir şeyler mi anlatmaya çalışmış?
Bunun birkaç fonksiyonu var galiba.Hayır şekilli şukullu kıvrımlı toplu çeşitleri olan bir aparat, asıl amaç ne tam anlamadım
Pahalıda he meret. Hortuma devamHayır şekilli şukullu kıvrımlı toplu çeşitleri olan bir aparat, asıl amaç ne tam anlamadım
Ben fakirim su hortumuna devamHayır şekilli şukullu kıvrımlı toplu çeşitleri olan bir aparat, asıl amaç ne tam anlamadım
Sizin gibi net anlatmiyolar
Kusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım ama kendi eviniz yok, köyde kaynananızla beraber yaşıyorsunuz. Oradan kovulup ailenizin yanına sığınıyorsunuz. Şu halinizle bir de milletin evinde duş başlığını çıkarıp hortumunu makatınıza mı sokuyorsunuz, ne ilginç hayatlar. Düşünüyorum da biri banyomdaki duş hortumunu böyle bir şeye maruz bıraksa bir de ben kovardım evden herhalde sjsjsjjsmerhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
Evet temizlik şartanal seks nasıl oluyo sanıyorsunuz mecbur öncesinde temizlik yapmak lazım lavmanla. yapmamak büyük bir risk bence
Hahahshshdhdhdhd bi daha evim harici bir yerde yıkanamam heralde.Kusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım ama kendi eviniz yok, köyde kaynananızla beraber yaşıyorsunuz. Oradan kovulup ailenizin yanına sığınıyorsunuz. Şu halinizle bir de milletin evinde duş başlığını çıkarıp hortumunu makatınıza mı sokuyorsunuz, ne ilginç hayatlar. Düşünüyorum da biri banyomdaki duş hortumunu böyle bir şeye maruz bıraksa bir de ben kovardım evden herhalde sjsjsjjs
Ay evet ya valla nasıl bi cesaret buKusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım ama kendi eviniz yok, köyde kaynananızla beraber yaşıyorsunuz. Oradan kovulup ailenizin yanına sığınıyorsunuz. Şu halinizle bir de milletin evinde duş başlığını çıkarıp hortumunu makatınıza mı sokuyorsunuz, ne ilginç hayatlar. Düşünüyorum da biri banyomdaki duş hortumunu böyle bir şeye maruz bıraksa bir de ben kovardım evden herhalde sjsjsjjs
İnşallah evine çok misafir gelmiyordur. Bize gelmiyor çok şükür.Hahahshshdhdhdhd bi daha evim harici bir yerde yıkanamam heralde.
Hahahaha yaaa margaKusura bakmayın gerçekten çok şaşırdım ama kendi eviniz yok, köyde kaynananızla beraber yaşıyorsunuz. Oradan kovulup ailenizin yanına sığınıyorsunuz. Şu halinizle bir de milletin evinde duş başlığını çıkarıp hortumunu makatınıza mı sokuyorsunuz, ne ilginç hayatlar. Düşünüyorum da biri banyomdaki duş hortumunu böyle bir şeye maruz bıraksa bir de ben kovardım evden herhalde sjsjsjjs
Hoşgeldin yeni fobiHahahshshdhdhdhd bi daha evim harici bir yerde yıkanamam heralde.
Yazın taşındık, yabancı girmedi henüz banyoma neyseİnşallah evine çok misafir gelmiyordur. Bize gelmiyor çok şükür.
Asla yapmam öyle bişeyi hem günah hem sağlık açısından bence yapma sende bidaha
Kutsal kaseden sonra kutsal duj başlığı. Hayırlı olsunKırk yıldır sekis yapiyorum hiç duş baslığını kullanmadım öyleama aklıma sokuyordunuz ya yapmayın
Yo dostum yoooo düşünmek istemiyorum.Hahahaha yaaa margaduş başlığının başına neler geldi bir düşün bakalım