- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.666
Bende bi kere denedim zevk az aldim, acemilik olduValla ben bi kere denedim ama çok da gerekli olmadığına karar verdim. bir kere hazırlık süreci uzun lavman yap onu yap bunu yap. Hatta dümdüz öldüm öldüm dirildim diyebilirim ama sevgilim için durum tam tersiydi yüzüne bakınca resmen nur indi adama hiç olmadığı kadar öptü sevdi beni sonrasındaama yine diyorum ki değmez ben kendi adıma zevk alacağımı düşünmüyorum o kadar acı çekmeye değmez bence. Ama bunu düzenli yapan çok zevk alan kadınlar var. hatta oyuncaklar bile var bunun için. belki biz sorunuz
Şimdi çag atladik anal seks konusuyoruz,gelişme var15 sene önce burada oral seks dendiğinde taşlıyorlardı.
Ben üstteki pozisyonda degildim bilmiyordum ilk yaptik, sert degildi eşim yavaş yapti, kayganlastirici az kullandikmerhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
kontrolü siz alın cidden fark ediyor ☺Ben üstteki pozisyonda degildim bilmiyordum ilk yaptik, sert degildi eşim yavaş yapti, kayganlastirici az kullandik
Ögrenmiş oldum tesekkur ederimkontrolü siz alın cidden fark ediyor ☺
Onu sık yapmıyorsundur inşallah. Bağırsak tembelliği yapıyor. Duş hortumu sokmak yerine rektal duş aparatı alabilirsin.merhaba ☺ ben anal ilişkide lavman kullanmıyorum bu banyoda kullandığımız duş başlığını yerinden çıkarıyorum içeriye su veriyorum kaka gelmeyene kadar yapıyorum. daha sonrasında kremle masaj yapıp o bölgeyi yumuşatıyorum.eşim kayganlaştırıcı kullanıyor üstteki pozisyonu ben alıyorum ve bütün hakimiyet bende oluyor yoksa partnerim sert olup canımı yakıyor. alışınca zevkli oluyor zaten sizde bu şekilde deneyebilirsiniz ☺☺
Ben yan pozisyondaydim, birdaki sefere üstte olmayi deneyecem.kontrolü siz alın cidden fark ediyor ☺
Duş başligi ile sadece o bölgeyi yikiyormusOnu sık yapmıyorsundur inşallah. Bağırsak tembelliği yapıyor. Duş hortumu sokmak yerine rektal duş aparatı alabilirsin.
Duş başlığını çıkarıp içine su veriyorum demiş.Duş başligi ile sadece o bölgeyi yikiyormus
sık yaptığım birşey değil 4 5 ayda birOnu sık yapmıyorsundur inşallah. Bağırsak tembelliği yapıyor. Duş hortumu sokmak yerine rektal duş aparatı alabilirsin.
İçine su veriyorum ne ya ahahah kahkaha attımDuş başlığını çıkarıp içine su veriyorum demiş.
anal seks nasıl oluyo sanıyorsunuz mecbur öncesinde temizlik yapmak lazım lavmanla. yapmamak büyük bir risk benceİçine su veriyorum ne ya ahahah kahkaha attım
Googleye rektal duş yaz, görsellere tıkla, seveceksin, duş hortumundan daha konforlu.sık yaptığım birşey değil 4 5 ayda bir
Yav tüm sırrı bozdun yaanasıl oluyor anal seks sanıyorsunuz mecbur öncesinde temizlik yapmak lazım lavmanla. Tersi büyük bir risk
Ay çok fena oluranal seks nasıl oluyo sanıyorsunuz mecbur öncesinde temizlik yapmak lazım lavmanla. yapmamak büyük bir risk bence
Hayırlı bir şey tavsiye etsen şaşardımOnu sık yapmıyorsundur inşallah. Bağırsak tembelliği yapıyor. Duş hortumu sokmak yerine rektal duş aparatı alabilirsin.
Bunun altındaki o yuvarlak şeylerin bi işlevi var mı yoksa şair bir şeyler mi anlatmaya çalışmış?Hayırlı bir şey tavsiye etsen şaşardım
Eki Görüntüle 3211145
Bunuda ögrendim tesekkurlerGoogleye rektal duş yaz, görsellere tıkla, seveceksin, duş hortumundan daha konforlu.