- 11 Aralık 2018
- 39.730
- 246.264
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Haberleri izlemiyorum sanırım bir 5-6 senedir. Haber denen şey yok çünkü tv’de. Siz izlediğiniz için ayarlarınız bozulmuş sanıyorum. Suçu şeytana atmayın bu tip şeylerde. Tamamen insanın kendi isteği ve tercihleri, şeytanlık bir durum yok.Siz uzayda yaşiyorsunuz herhalde. Haberleri izlemeniz yeterli. Şeytan azdirinca saten gecelige gerek kalmiyor. Oyle tepki veriyorsunuzki sanki dunyayi daha anlamamiş 5 yaşinda çocuksunuz. Ben oyle biriyle evli degilim tavsiyen icin tesekkurler. Bu hanim da oyle biriyle evli diyilse ne mutlu ona.
Gelinine tecavuz eden kayinpeder haberi, otobusde kiza tecavuz edib olduren sofor haberi, 5 yasindaki kiza tecavuz edip olduren dograyan haberler Turkiyeden çikmiyormuydu ben mi yalniş hatirliyorum? Masumlugunuz bozulmasin okumayin benim yazdigim gibi yorumlar. Evet dunya toz pembe. Siz eve misafir alin. Hatta siz işde olunca baş başa da birakin. Bu guven meselesi degil. Bu onlem meselesi. Ve olasi bir senaryo. Hemen gidip seks yaptilar da demedim zaten. Hoş manzara da degilironi yaptığınızı düşünmek istiyorum.yoksa insan kuzeniyle mutfakta karşılaşınca ne olacakmış ki.daha neler duyacağım şu sitede
Haddini aşma artik. Terbiyesizliyin de siniri var. Senin o iyrenc yorumuna cevap niteliginde mesaj yazmak bile anlamsiz. Tecavuz, kadin cinayetleri turkiyede girla. Neredeyse turkler isimlerini yazdirdi bu konuda Siz hala masumu oynayin. Yuru git be. Hadsiz.Haberleri izlemiyorum sanırım bir 5-6 senedir. Haber denen şey yok çünkü tv’de. Siz izlediğiniz için ayarlarınız bozulmuş sanıyorum. Suçu şeytana atmayın bu tip şeylerde. Tamamen insanın kendi isteği ve tercihleri, şeytanlık bir durum yok.
Benim aklıma hiç sizin düşündüğünüz gibi şeyler gelmiyor mesela. Çünkü öyle bir şey yapmayı düşünmem. Kuzenime, arkadaşıma, evimde kalan herhangi bir karşı cinse yürümem. Aklınıza geliyorsa, bunları düşünebiliyorsanız vardır bir sorun...
Bu bahsettiğinizin tadına doyulmuyor da işte bilmeyen ne anlasın. Zamanı biraz daha uzatmak istemek sevdikleriyle birlikteKalacak yer değil işte mesele. Herkes bir şekilde kalacak yer bulur. Birlikte zaman geçirmek, geçirilen zamanı biraz daha uzatmak mevzu. Herkes çalışıyor. Arkadaşını akrabasını görmeye, zaman geçirmeye gelen de hafta içine program yapmıyordur zaten.
Ay şaka gibi biraz kuzeni arkadaşımızla gece su içerken karşılaşsak ne olur ki? Bunlar ne kadar hastalıklı düşünceler Allahımironi yaptığınızı düşünmek istiyorum.yoksa insan kuzeniyle mutfakta karşılaşınca ne olacakmış ki.daha neler duyacağım şu sitede
mantığınıza şaştım kaldım.tecavüzcü şoför var diye toplu taşıma kullanmasın mı kadınlar?eşini öldüren adam var diye de kimse evlenmesin o zaman.bir iki sapık kuzen var diye de tüm kuzenleri kimse yaftalamasın.benim için de çoğu üye için de kuzen kardeştirGelinine tecavuz eden kayinpeder haberi, otobusde kiza tecavuz edib olduren sofor haberi, 5 yasindaki kiza tecavuz edip olduren dograyan haberler Turkiyeden çikmiyormuydu ben mi yalniş hatirliyorum? Masumlugunuz bozulmasin okumayin benim yazdigim gibi yorumlar. Evet dunya toz pembe. Siz eve misafir alin. Hatta siz işde olunca baş başa da birakin. Bu guven meselesi degil. Bu onlem meselesi. Ve olasi bir senaryo. Hemen gidip seks yaptilar da demedim zaten. Hoş manzara da degil
Muhtemelen o frekansı yakalayabildikleri insanlar yok hayatlarında. İlkokuldayken anne babalarımızla misafirliğe gittiğimizde uyuma numarası yapıp birlikte kalmaya çalıştığımız çocukluk arkadaşımla şimdi ben kocamı o karısını alıp geliyor yine birlikte kalmaya çalışıyoruzBu bahsettiğinizin tadına doyulmuyor da işte bilmeyen ne anlasın. Zamanı biraz daha uzatmak istemek sevdikleriyle birliktebizim kardeş gibi gördüğümüz arkadaşlarımız var baya eski geçmişimiz. Birbirimizde kalırız duş vs rahatlıkla alırız. İzleriz birbirimizi ve muhabbet hiç bitmesin isteriz. Onlar bize gelir kalır giderken bizi davet ederler öyle uzar bir gün daha bazen tam tersi. Veya en kötü iki gün onlarda kalsak dönüşte hem bırakma hem biraz daha zaman gecirme yaparız. Doyamayiz sohbete. Ama bakıyorum baya bı insan kaciriyormus böyle güzel zamanları. Ne kötü.
Siz bu uslupla doğru bişey anlatmak isteseniz bile karşıya geçecek dusunce yanlış gelir. Bu nasıl bir üslupHaddini aşma artik. Terbiyesizliyin de siniri var. Senin o iyrenc yorumuna cevap niteliginde mesaj yazmak bile anlamsiz. Tecavuz, kadin cinayetleri turkiyede girla. Neredeyse turkler isimlerini yazdirdi bu konuda Siz hala masumu oynayin. Yuru git be. Hadsiz.
Su içmek çok seksi bir eylemdir. Gecelikle su içmek wuhuuu... şimşekler çakar kocamız elden giderAy şaka gibi biraz kuzeni arkadaşımızla gece su içerken karşılaşsak ne olur ki? Bunlar ne kadar hastalıklı düşünceler Allahımbende kendimi paranoya sanırdım. Neleri varmış eşime soyliyimde şükür etsin bana
tüm dünya da böyle şeyler yaşanıyorda ama insan kocasının birine tecavüz edip parçalara bölecek potansiyele sahip olduğunu anlar heralde , kocam birine tecavüz edip doğramasın diye misafir engelleyeceğime adamı yollarım evden en azından kendi can sağlığımıda düşündüğüm için. alemsiniz yani.Gelinine tecavuz eden kayinpeder haberi, otobusde kiza tecavuz edib olduren sofor haberi, 5 yasindaki kiza tecavuz edip olduren dograyan haberler Turkiyeden çikmiyormuydu ben mi yalniş hatirliyorum? Masumlugunuz bozulmasin okumayin benim yazdigim gibi yorumlar. Evet dunya toz pembe. Siz eve misafir alin. Hatta siz işde olunca baş başa da birakin. Bu guven meselesi degil. Bu onlem meselesi. Ve olasi bir senaryo. Hemen gidip seks yaptilar da demedim zaten. Hoş manzara da degil
Ne kadar kotu ya. Bence çok sanssiz bazı insanlar hayatlarında böyle sevip vakit geçirmek isteyecekleri insanlar yoksa. Veya tam tersi onların gelip bikac gün kalmasını dört gözle bekleyen kimse yoksa.Muhtemelen o frekansı yakalayabildikleri insanlar yok hayatlarında. İlkokuldayken anne babalarımızla misafirliğe gittiğimizde uyuma numarası yapıp birlikte kalmaya çalıştığımız çocukluk arkadaşımla şimdi ben kocamı o karısını alıp geliyor yine birlikte kalmaya çalışıyoruz
birde döndü dolaştı türklere getirdi lafı türkler adını yazdırdı diye he çünkü dünyada birtek türkler yapıyor böyle allahım yaaamantığınıza şaştım kaldım.tecavüzcü şoför var diye toplu taşıma kullanmasın mı kadınlar?eşini öldüren adam var diye de kimse evlenmesin o zaman.bir ikis apık kuzen var diye de tüm kuzenleri kimse yaftalamasın.benim için de çoğu üye için de kuzen kardeştir
Siz uzayda yaşiyorsunuz herhalde. Haberleri izlemeniz yeterli. Şeytan azdirinca saten gecelige gerek kalmiyor. Oyle tepki veriyorsunuzki sanki dunyayi daha anlamamiş 5 yaşinda çocuksunuz. Ben oyle biriyle evli degilim tavsiyen icin tesekkurler. Bu hanim da oyle biriyle evli diyilse ne mutlu ona.
konu nerelere evrildi teee allahımmbirde döndü dolaştı türklere getirdi lafı türkler adını yazdırdı diye he çünkü dünyada birtek türkler yapıyor böyle allahım yaaa
diken diken oldum sus sus
Ya hahahahahahahSu içmek çok seksi bir eylemdir. Gecelikle su içmek wuhuuu... şimşekler çakar kocamız elden gider
Haddini aşma artik. Terbiyesizliyin de siniri var. Senin o iyrenc yorumuna cevap niteliginde mesaj yazmak bile anlamsiz. Tecavuz, kadin cinayetleri turkiyede girla. Neredeyse turkler isimlerini yazdirdi bu konuda Siz hala masumu oynayin. Yuru git be. Hadsiz.
Onun kocası öyle diyilmiş ama şeytan azdırabilirmişYa hahahahahahahvalla arkadaşı gecelikle su icerken gördü diye hallenecek olan kocaları varsa bu da çok kötü. İnsanda biraz irade olur ya hu. Beraber denize vs de gidemez o düşüncedeki insan yakın arkadaşıyla falan. Eşi kızı bikinili görecek
Yazım tarzından yabancı uyruklu olabileceği sonucuna vardım. Kendi milletini aşağılamıyor olabilir.Tüm milletleri tanır mısınız ? Bir insan kendi milletini bu denli rahatça nasıl aşağılar ?
Kavganın seyrini değiştiren mesaj da geldiKizin ailesi izin vermemeli ilk once. Neler duyuyoruz dunyadan. Ne malum akşam su içerken mutfakta gecelikle karşilaşmayacaklari eşinle?) Neyse dizilerde boyle olurda hep. Birine evini açmak çok iyi birseydir tabiki ama malesef şeytan ensede hazir konumda.
sabahlığı yok muymuş hele bir sorsanaYa hahahahahahahvalla arkadaşı gecelikle su icerken gördü diye hallenecek olan kocaları varsa bu da çok kötü. İnsanda biraz irade olur ya hu. Beraber denize vs de gidemez o düşüncedeki insan yakın arkadaşıyla falan. Eşi kızı bikinili görecek