Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim?

Onun kocası öyle diyilmiş ama şeytan azdırabilirmiş

Ovvv bikini çok fena... o ne öyle iç çamaşırı gibi. Şeytan azdırır, bikini yasaklansın
Kocasını dışarı da gondermesin ya seytan azdirirsa düşünsene adımı bı anda şeytan azdırdı adam naapsin mecbur devamını getirecek şeytan azdirmis adamlık bişey yok irade neydi? Ama yok şeytan azdirmis

Onun kocası öyle diyilmiş ama şeytan azdırabilirmiş

Ovvv bikini çok fena... o ne öyle iç çamaşırı gibi. Şeytan azdırır, bikini yasaklansın

bu kadın milleti çok komik oluyor bazen.
hala gülüyorum
şeytan dürtüyor şeytan azdırıyor karaktersiz adamlarla evlendik demiyorlarda
hayır anlamıyorum kendi kuzenine yürüyeceğine inandığın bir adamla nasıl sevişebiliyorsun?

Kendi kocalarında sorun yok, bizi uyarıyorlar diggat edin kocalarınızı şeytan azdırmasın diye. Tamamen amme hizmeti

Yorumlarinizi okumadim. Ama fazlaca begenmedimler ve yorumlar oldugu için genel olarak yazip zaten stresli donemimi sizlerle daha da strese sokmuycam. Ya ben anlatamiyorum ya da sizlerin anlama kapasitesi yok. 3 maymunu oynuyorsunuz. Sanki taze fidan dallarisinkz sanki dunyadan haberiniz yok. Arkadaş ben gitdiler sevisdiler demedim. Kuzene zaten yan gozle bakmak bile insanliga sigmaz. Sadece ayni evde kalirlarsa hoş manzaralar olmaya bilir. Ve ben bunu onun eşini tanimadigim için soyledim. Ben ne bileyim bu hanimin eşinin ahlak durumu nedir? Olasi bir ihtimal sadece. Ve konu sahibi de rahatsiz oldugunu belirtmiş. Dalgasina yazilmiş bir yorum. Amma da abartdiniz haa. Biri kotuyse herkes kotudur demedik zaten. Çağ çok çirkin. Ben kendi kuzenlerimle kardeş gibiyim. Bizim için oyle senaryonun imkani yok. Eşime guvenirim eşim de bana. Evimde de 2 hafta bekar bir ogrenci agirlamişligim var eşimle. Ve kendim de bir hafta başka yerde kalmişligim bekarken. Boyle olayin ihtimali bile olamaz. Ve kudrolabmi ne birinin yazdigi yorumda belritdiginin aksi olarak evimizde tv yok. Turkiye haberleri heryerde karşimizda. 3 maymunu oynamanin anlami yok. Ahlak derslerinize hiçç ihtiyacim yok çok sukur. Yorumalrinizi okumiycam. Hepinize saglikli guzel gunler

Kudrobordo’dan sonra kudrolab da olduk çok şükür

Okumadiysaniz Kudra nin yorumunu nasıl gördünüz?

ben bilmem öyle yazmış ensesindeymiş
benim şeytanım yok kocamın varmış az önce öğrendim.
erkek dr a da gitmiyordur o zaman.saçını da kestirmiyordur boyatmıyordur erkek kuaföre.buralara kadar gider bu konu.ha dini inancı böyledir onlara saygım var haklılar ama şeytan doldurur adam üstümüze saldırır vs normal düşünceler değil

Çok şükür biri mantıklı bir şey söyledi. Konu sahibi zaten öyle bir teklif gelirse nasıl söylerim diyor ve gün belirtmiyor. Ki sizinde dediğiniz gibi gelen kişi ha diye ev bulamaz bu dönemde bu zamlarda 1 2 haftaya bile zor ben Antalya'da okurken bile bulamıyordum ha bulursa da büyük şans derim yani o süre zarfında bence rahat 2 haftayı bulur en az kadında kalacak. Birde herkes kuzeniyle çok iyi olmasından bahsetmiştim bende kuzenlerimle büyüdüm fakat konu sahibi eşinin kuzeniyle yakın değil bir şey değil istemiyor yani bu kadar basit öyle bir beddualar almış ki insanlık ölmüş diyenlere insanlık ölmüş diyorum ben de kız sanki sokakta kaldı da içeri almıyor sanar görende. Yorumlar kulaktan kulağa konu değişir ya aynı öyle ilerlerdi biri 2 3 gün diye laf attı ortaya diğeri '' ayyyyy 2 3 gün misafir etmeyene Allah düşürmesin kimseyi '' diyor asdfghjk. 3 günlüğüne gezmeye gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…