Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim?

Yok öyle demiyoruz kız sanki gelmek istedi de konu sahibi almıyor diyoruz daha çok.
2-3 gün denmedi evet 2-3 hafta da denmedi. Hele o kuzen gelicem hiç demedi. Okey?

Şeytan bizim çevrede gezmiyor sanırım. Eşimin ensesinde bi tek ben olabilirim. Yırtarım o şeytanın ağzını ben o da kimmiş benim herifimin ensesinde

Çocukluk arkadaşımla(erkek) aynı şehirde göreve başladık. Ayrıca eniştemin yeğeni olduğu için ailecek de görüşürdük. Sonra kuzenimle sevgili oldu. Eşimle de tanışınca iyi anlaştılar.

Aynı şehirde yaşıyorduk izni olunca gelir bizde kalırdı. Hatta bizim evde pijaması bile vardı Ya da eşimi alır kendi evine götürürdü.

Bizdeki de ne genişlik canım

Yok öyle demiyoruz kız sanki gelmek istedi de konu sahibi almıyor diyoruz daha çok.
2-3 denmedi evet 2-3 hafta da denmedi. Hele o kuzen gelicem hiç demedi. Okey?
Aynen demedi işte denilmeyen şeyler üzerine baya tartışmalar çıktı ama varsayım üzerine olmuş gibi yorumladık hepimiz. Ama yorumun başlarında çok fazla 2 3 günlüğüne niye kabul etmiyorsun diyenler oldu hatta onlara da aynı yorumu yapmıştım.

Varsayım konunun kendisi zaten. Kuzeni gelicem dememis eşi belki gelebilir diye araniriz demiş. Yani daha aranmamislar bile. Kuzenin haberi bile yok gelme mevzusundan şuan konudan anladığımız. Ama konu sahibinin başlığı ortada nasıl kurtulabilirim? Sizce de çok abartı değil mi bu durumda?
Zaten bu kadar uzak olduğu bir insanda insan gelse bile ne kadar kalabilir? Gelmesi varsayimsa bu da varsayım yani 2-3 gün hadi kalsın 1 hafta. Bu kadar uzaklık en fazla buna izin verir ve gider zaten kızda. Naapcak istenmediği bu kadar belliyken eve mi coreklencek. Yani bı 1 hafta agirla ondan sonra konus bunu anlarım. Ama en baştan bu asla istemiyorumu haliyle çoğu kişi anlayamadı ben dahil.

Eşiniz ve siz Türk müsünüz ? Türk Milleti'ni rahatlıkla aşağıladığınız için emin olamadık.

İyi bari , siz misafir olur ve misafir ağırlarken; şeytan kimseyi azdırmamış!!

aynen öyle.eşim göreve gidiyor kadın personellerle başka şehire hatta ülkeye.aklıma gelmez kötü bir şey.kardeş gibi oldular çalışa çalışa .kadınların eşlerinin de aklına gelmez.

Kocanıza sahip çıkın, eve dişi sinek bile girmesin mazallah şeytan azdırır falan neme lazım.
Böyle yanlışlıkla her gördüğü kadına şeytan dürtü azdı potansiyeli adamlara yaşamak zor olmuyormu? Bu adamları şeytan işte, otobüsde, uçakta azdırmıyormu mesela? Malum kadınlar yaşamın her alanında varlar ya hani, şeytan azdırmadığı günü oluyormu merak ettim. Yada şeytan belirli kadınları görüncemi azdırıyor?
Allahım böyle kafalar nasip etme.
Çok amin

ne zor bir hayattır böyle yaşamak.adli vakalar var diye market çalışanı adamdan tut bindiğimiz otobüs şoförüne iş arkadaşımıza çocuğun erkek öğretmenine dek şüpheyle yaklaşarak yaşamak.yabancı erkeklere mesefeli olmak başka ki ben de öyleyimdir ama paranoyakça şüphe duymak da bambaşka bir şey.hele yakın akraba aklıma bile gelmez

Gelinine tecavuz eden kayinpeder haberi, otobusde kiza tecavuz edib olduren sofor haberi, 5 yasindaki kiza tecavuz edip olduren dograyan haberler Turkiyeden çikmiyormuydu ben mi yalniş hatirliyorum?

Tecavuz, kadin cinayetleri turkiyede girla. Neredeyse turkler isimlerini yazdirdi bu konuda Siz hala masumu oynayin.

Biri kotuyse herkes kotudur demedik zaten. Turkiye haberleri heryerde karşimizda. 3 maymunu oynamanin anlami yok. Ahlak derslerinize hiçç ihtiyacim yok çok sukur.

bizim ahlak dersimize ihtiyacınız olmadığını söylediğiniz ülkemizden ülkenize askerlerimiz sizi korumaya gitti , o öcü olarak gördüğünüz sapık dediğiniz erkeklerimiz sizlere destek verdi ,bir azeri olarak kardeş olarak siz türkleri böyle görün böyle konuşun diye mi koruduk sizleri ? kınıyorum. utanç duyuyorum yazdıklarınızdan. eminim azeri kardeşlerimizde sizin adınıza utanmışlardır.

Verdiği örneklerde okadar iğrençki
Gelinine tecavüz eden kp den girmiş, çocuklara taciz eden sapıklardan çıkmış.
Yani eşine bunları yakıştırıyor öylemi?
Bunları yakıştırdığı bir adamla, aklının ucundan geçecek bir adamla ne işi olur insanın? Eve hiçmi biri gelmeyecek, kuzeni geçtim anne, kardeş, hepsini geçtim ilerde kızı oldu diyelim??
Çok korkunç gerçekten çok korkunç.
Bende yabancı erkeklerle mesafeliyim, çok tanıdıklarımla bile vıcık vıcık olamam. Onlar ayrı konu, ama mesafe farklı şeytan azdırır farklı ya

Yazım tarzından yabancı uyruklu olabileceği sonucuna vardım. Kendi milletini aşağılamıyor olabilir.
Ben hatırlıyorum o üyeyi. Azeri kendisi. Eşinin ailesi ( kv kp görümcesi) onların evine yerleşmek istiyordu, hanımefendinin eşi de güya istemiyor gibi davranıp sesini çıkarmıyordu. En son ne oldu bilmiyorum tabi

Kendi eşine yaskıştırmıyor, o yapmaz ama milletin kocasını şeytan dürtebilirmiş

o yüzden mi türkiye haberleri gırla türk erkekleri bilmem ne yazmış.
e bura sapık dolu madem dönsün ülkesine zorla mı tutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…