- 2 Temmuz 2020
- 54
- 1
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
Istemiyorsanız açık olun direk söyleyin kabul etmediğinizi , kız size gelince surat asıp triplere girmeyin sonra..İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Evlilik geçmişinizi bilemem ama böyle bir muhtaç kalma durumunda insanlara yardım etmek bir çeşit insanlık borcudur. İlla ki reddetmek istiyorsanız gayet rahat hayır diyeceksiniz zira bunun kibar yolu bence yok.İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
Eşinin ailesi geldiğinde, yatak odasını kilitleyen biri için birkaç gün misafir ağırlamak olağanüstü korkunç gelebilir tâbi, haklısınız.Niye herkes sokakta kalmis, dag basinda ac acikta kalmis gibi davranıyor. Atanmis kocmaan insan, misafirhneler var oteller var. Millet cebinden cikacak 3 kuruş icin el aleme zahmet vermekten cekinmiyor butun olay bu. Gitsin napiyosa yapsin. O ile atanirken samimi olmadigi kuzene mi guvendi
Devamlı kalmayacak sonuçta 1 hafta 10 gün ev bulana kadar yeni atanmış birine yardım etmek elinize yapışmaz bence.İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?