- 10 Ekim 2014
- 31.476
- 140.783
- Konu Sahibi bilinmeyen40
kesinlikle öyle...
buradan bir arkadaşımın başına geldi hatta konu da açtı
1 haftalığına diye kocasının anne babası gelmiş bir kışı geçirme kararı almışlar kalmışlar ve bundan sonra her kış orada kalacaklarının hayalini kurmuşlar
ben bostan korkuluğumuyum evin hizmetçisi miyim ev üstüne ev olmuyor diye eşinden ayrıldı birkaç ay oluyor
her ay en az 5 konu açılıyor burada xxx ler geldiler gitmek bilmediler ve çok yoruldum diye, edebiyle gelip kalıp gidene kim birşey diyebilir ki zaten . . .
bu konuyu planlı programlı davetler eş dost muhabbeti veya acil sağlık sorunu sebebiyle hastaneye gelen biri için gibi yorumluyorlar kendi hayatlarında kuzenlerini davet edip nasıl eğlendiklerini anlatıyorlar e size iyi eğlenceler siz eğlendiniz diye başkaları da sizin gibi eğlenmek zorunda mı başkalarının da eğlence ve görüşme arzuları farklı belki allah allah...
Herkes kendi cevresine gore yorumluyor aslinda. Mesela benim ailemde de 3 gun diye gelip 1 ay kalmaz kimse yani zaten ailede " işim cikti sizde yatiliyim" diye bir şey kimse yapmadi bize zaten. Yani bekarken ailemin evinde de boyle işi dustu diye yatili kalmaya gelen olmadi bize hiç.
Dolayisiyla kuzenim kalmak istese kendini yayar diye dusunmem ben zaten uzayacak bir mevzuda ben gelip kalacagim demezdi bu sekilde. Kendisi istemez basta.
Ama herkesin ailesi boyle değil. Konu sahibi endiselenmekte hakli kalma işi uzayabilir gayet bu acik gorunen bir şey.
Kuzenin bebegi için yurtdisina gittim tabi ki otelde kalmadim. Ama taaa Turkiyelerrrdenn yollardan geldim gelmişkennn biraz kalayim demedim. 2 gune geldim.
Burda ailesiyle arasinda 3 saat mesafe var diye 1 hafta yatili kalan insanlar var uzaktan geliyoruz diye. Yani herşeyyy olabiliiiiirrrr. Zaten kalmaz, belki kalmazla olmaz.