- 10 Ekim 2014
- 31.476
- 140.784
-
- Konu Sahibi bilinmeyen40
kesinlikle öyle...
buradan bir arkadaşımın başına geldi hatta konu da açtı
1 haftalığına diye kocasının anne babası gelmiş bir kışı geçirme kararı almışlar kalmışlar ve bundan sonra her kış orada kalacaklarının hayalini kurmuşlar
ben bostan korkuluğumuyum evin hizmetçisi miyim ev üstüne ev olmuyor diye eşinden ayrıldı birkaç ay oluyor
her ay en az 5 konu açılıyor burada xxx ler geldiler gitmek bilmediler ve çok yoruldum diye, edebiyle gelip kalıp gidene kim birşey diyebilir ki zaten . . .
bu konuyu planlı programlı davetler eş dost muhabbeti veya acil sağlık sorunu sebebiyle hastaneye gelen biri için gibi yorumluyorlar kendi hayatlarında kuzenlerini davet edip nasıl eğlendiklerini anlatıyorlar e size iyi eğlenceler siz eğlendiniz diye başkaları da sizin gibi eğlenmek zorunda mıbaşkalarının da eğlence ve görüşme arzuları farklı belki allah allah...
Kalacak yer değil işte mesele. Herkes bir şekilde kalacak yer bulur. Birlikte zaman geçirmek, geçirilen zamanı biraz daha uzatmak mevzu. Herkes çalışıyor. Arkadaşını akrabasını görmeye, zaman geçirmeye gelen de hafta içine program yapmıyordur zaten.Şehir dışından gelen arkadaşlarim genellikle Ankara ile bağlantısı olan insanlar ve burda kalacak yerleri oluyor. Diğer çift halinde görüştüğümüz insanlarda Ankara da olanlar bilir yollar Uzak olduğu için arabayla gelip gidiyorlar .eşimin şehir dışından gelen erkek arkadaşlari oldu tabi ki kalmalı ağırladık ben dozunda olan şeyleri seviyorum sadece bir gece ağırladım bu zamana kadar çalıştığım için zaten sabah yedi de gidip akşam yedide geliyordum .
Ya kalırsaaaaa, eyvahlar olsun nasıl kurtuluruuuuum demekle de olmaz. İnsanız iletişim kurabiliyoruz. Biri bizde kalmak isterse müsaitlik durumumuzu konuşarak anlatabiliriz. Burda dikkat edilmesi gereken nokta “isterse”...Yani herşeyyy olabiliiiiirrrr. Zaten kalmaz, belki kalmazla olmaz.
İşte sizinle anlaşamadigimiz nokta bu herkes sizin çevrenizdeki gibi anlayışlı olmuyor .keşke dediğiniz gibi plan ve program dahilinde olsa herşey güzel kalır.Kalacak yer değil işte mesele. Herkes bir şekilde kalacak yer bulur. Birlikte zaman geçirmek, geçirilen zamanı biraz daha uzatmak mevzu. Herkes çalışıyor. Arkadaşını akrabasını görmeye, zaman geçirmeye gelen de hafta içine program yapmıyordur zaten.
Sonra işte ne oluyor biliyor musunuz vay bizim çocuğu kapının önüne koydular . Bı idare edemediniz ortalık yıkılır . Gencecik bekar kız vicdansızlar sizi diye tefe koyarlar klasik Anadolu ailesi tarzı . Keşke iletişim işe yarasaYa kalırsaaaaa, eyvahlar olsun nasıl kurtuluruuuuum demekle de olmaz. İnsanız iletişim kurabiliyoruz. Biri bizde kalmak isterse müsaitlik durumumuzu konuşarak anlatabiliriz. Burda dikkat edilmesi gereken nokta “isterse”...
Ya kalırsaaaaa, eyvahlar olsun nasıl kurtuluruuuuum demekle de olmaz. İnsanız iletişim kurabiliyoruz. Biri bizde kalmak isterse müsaitlik durumumuzu konuşarak anlatabiliriz. Burda dikkat edilmesi gereken nokta “isterse”...
Kizin ailesi izin vermemeli ilk once. Neler duyuyoruz dunyadan. Ne malum akşam su içerken mutfakta gecelikle karşilaşmayacaklari eşinle?) Neyse dizilerde boyle olurda hep. Birine evini açmak çok iyi birseydir tabiki ama malesef şeytan ensede hazir konumda.İyi akşamlar eşimin halasının kızı oturduğumuz şehire atandı. Eşim beni ararlar belki kalacak yer bulana kadar sizde kalalım diyebilirler dedi. Tabiki ben kızın bizde kalmasını istemiyorum. Kız eşimle de öyle samimi değil bildiğim kadarıyla. Şimdi ola ki böyle birşey olursa ailesi eşimi arayıp böyle birşey isterse, nasıl reddedebiliriz yani ne soylemeliyiz?
öyle olsa girip okuyup çıkmak yerine bu bu durumlardan dolayı korkuyorum diye yazardı bence.İşte sizinle anlaşamadigimiz nokta bu herkes sizin çevrenizdeki gibi anlayışlı olmuyor .keşke dediğiniz gibi plan ve program dahilinde olsa herşey güzel kalır.
Ama malesef bazı yerlerde ailelere çevreye sınırlı davranmazsan evi kendi evleri gibi sahiplenip yaşayan insanlar ölüyor. Şimdi konudaki konu sahibi linclenmis ya belki o da biliyor bu kuzen gelse peşinden ailesi bizim çocuğun evini yerleştirmeye geldik diye gelecekler ve sonra kuzenin ailesi ile görüşmeye eş ailesi de gelir kalırlar . Bakın şimdi şu durum size uzak ihtimaldir belki de aile ve arkadaş ilişkileriniz hoştur ve iliskileriniz duzeylidir ondan garipseyebilirsiniz. Bazı ilişkilerde elini versen kolunu kaptiracagini bilirsin asıl mesele bu .
konu sahibinin eşi konu sahibine kuzenimin ataması olmuş belki gelirler belki kalırlar belki ararlar haberin olsun demiş(samimiyetleri yok görüşmüyorlar )21 sayfa ne konuştunuz neyi irdelediniz ki, gavga mı var burada?Yoldayım da okuyamıyom pöff merak ettim. Bi özet atacak hayırsever var mı?
Daha neler artık. Karısı içerde uyurken kuzenini gecelikle (kuzen de bihter heralde saten gecelikle geziniyor evde) gördü diye hallenecek adamlarla evlenmeyin gözünüzü seveyim. Yuh yani, senaryoya bak.Kizin ailesi izin vermemeli ilk once. Neler duyuyoruz dunyadan. Ne malum akşam su içerken mutfakta gecelikle karşilaşmayacaklari eşinle?) Neyse dizilerde boyle olurda hep. Birine evini açmak çok iyi birseydir tabiki ama malesef şeytan ensede hazir konumda.
Ay neyse dizilerde oluyormuş zaten.D
Daha neler artık. Karısı içerde uyurken kuzenini gecelikle (kuzen de bihter heralde saten gecelikle geziniyor evde) gördü diye hallenecek adamlarla evlenmeyin gözünüzü seveyim. Yuh yani, senaryoya bak.
Ay neyse dizilerde oluyormuş zaten.
konu sahibinin eşi konu sahibine kuzenimin ataması olmuş belki gelirler belki kalırlar belki ararlar haberin olsun demiş(samimiyetleri yok görüşmüyorlar )
konu sahibe ararlarsa kalmalarını istemiyorum (çünkü gelecek olan kişi ev bulana kadar kalacakmış süre belli değil) ararlarsa nasıl hayır diyebilirim diye sormuş
konu sahibine yabani,kötü,karaktersiz vs dediler bunu diyenlere ben ve bazı arkadaşlar niye herkes süresiz ve belirsiz evini açmak zorunda mı ? dedik
açmalıymışız yalnız ve yabani olurmuşuz iyiki bir evimiz eşimiz olmuş ne yaşamışızda böyle saldırgan olmuşuzonların doğrularına göre insanlar yaşamak zorunda sanırım . evine biri geldiğinde yatak odasının kapısını kilitlemek zorunda kalanlarda çiğ insanlarmış bunu da eklemeden geçemeyeceğim , yani bir taraf herkesin ev ortamı farklı her misafir yerini bilmez 1 hafta diye gelip aylarca kalan var diyor diğer tarafta belki 2-3 günde ev bulur ne kadar kötüsün ne var gelse diyor (2-3 günde ev bulan nasıl buluyorsa bilemiyorum)
tarafını seç
Kocasini kiskandigi başka konulari varmiş o yuzden kuzeni de kiskaniyordur diye duşunuldu galiba ben de şey yapamadim.
Hanımlar konu sahibelerinin eski konularına bakmak isteyen profiline girip bakar lütfen üyelerin konu dökümünü çıkarıp eklemeyin, bazılarınızı da görüyorum üyenin anlık etkinliklerini atıyor konulara, rica ediyorum kim hangi konuyu okuyor, profilinde mi geziyor, banı mı kalkıyor, hangi konuları açmış gibi şeylerin peşine düşmek yerine konu içeriğine odaklanın.
Sağlık bakanlığı ataması oldu.Kızzz atama yok ki şu sıralar. Alan değişikliğinden kaynaklı yer değiştirme var, tayin gibi. Öyle değilse konu fakedir. Son zamanlarda mebde olan bi ‘yeni atama’ yok yani. Konu sahibi de cevap vermediğine göre yine uydurma bir konu. Şu sıralar bdvde çok fazla “gelip bize yerleşecek” konuları vartek tek alternatif deniyorlar gibi.
ironi yaptığınızı düşünmek istiyorum.yoksa insan kuzeniyle mutfakta karşılaşınca ne olacakmış ki.daha neler duyacağım şu sitedeKizin ailesi izin vermemeli ilk once. Neler duyuyoruz dunyadan. Ne malum akşam su içerken mutfakta gecelikle karşilaşmayacaklari eşinle?) Neyse dizilerde boyle olurda hep. Birine evini açmak çok iyi birseydir tabiki ama malesef şeytan ensede hazir konumda.
Siz uzayda yaşiyorsunuz herhalde. Haberleri izlemeniz yeterli. Şeytan azdirinca saten gecelige gerek kalmiyor. Oyle tepki veriyorsunuzki sanki dunyayi daha anlamamiş 5 yaşinda çocuksunuz. Ben oyle biriyle evli degilim tavsiyen icin tesekkurler. Bu hanim da oyle biriyle evli diyilse ne mutlu ona.D
Daha neler artık. Karısı içerde uyurken kuzenini gecelikle (kuzen de bihter heralde saten gecelikle geziniyor evde) gördü diye hallenecek adamlarla evlenmeyin gözünüzü seveyim. Yuh yani, senaryoya bak.