Eşimin akrabasından nasıl kurtulabilirim?

Milletin kocasını şeytan azdırıyorsa o ne ki?
Konusahibinin eşinin kuzenini o ağırlasın ozaman, onun kocasını şeytan dürtmüyor madem.

boş boş konuşup sinir zıplattı işte.
tecavüzden pedofiliden girdi şeytan azdırıyordan çıktı. sonra geri vites yaptı hoş olmayan görüntüler olabilir onu dedim dedi.
benim kocam melek sizinkilerin şeytan ensesinde dedi.
evde karısından başka kadın görünce tecavüz eden bir ırk olarak görüyor türk erkeklerini sanırım. bu kadar korkuyla bu memlektte nasıl yaşıyor ona şaştım ben.
geldiyse dönüş yolunuda biliyordur halbuki

Haberleri temel alırsak ; ensest denen bir rezillikte var.

Şeytan azdırırsa! diyen insanın: bu durumda çocuk sahibi de olmaması lazım ; anne babasıyla , kayınvalide kayınpederiyle de görüşmemesi lazım.

Böyle yazınca durum ne kadar korkunç değil mi.

Ancak , bu denli ağır yorumları yazan üyeler :sonra kendilerinde asla böyle bir durum olmadığını ancak böyle olaylar olduğunu anlatmaya başlıyorlar.

Kimse de bu insanlara , o zaman neden milleti olabilecek en kötü düşüncelerle zehirleyip kışkırtmaya çalışıyorsun diye sormuyor.

Ben yinede kendi kocasından şüphelendiğini düşünüyorum nedense. Kendi irklarında eve gelen misafirleri görünce şeytan devreye giriyor bence.
Seninkini, benimkini niye dert etsin yoksa. Bize gelen misafirleri görünce şeytan eşimi azdırıyorsa o ne mesela?

Bakın kalmak isteyebilirler demis bence aramazlar sizi cözmüşlerse aramazlar..
Insanlar az cok kendilerini belli ediyorlar.
Sizin esinizi kiskanan biri oldugunuzu anlamislardir sanirim.
Suan dua ediyorum aramasinlar

Sen Türkleri asagilamadan once(zaten kurban ol) düzgün bir Türkçe ile yazmayi bil. ülke gündemini belirleyen en dikkat çeken haberleri yayınlayan 3 5 kanalı izlerken öğren bari. Yoksa dediklerin dikkate alınmayabilir
aferin takdir edilmesi gereken bir ailesiniz. evinizde ağırladığıniz bekar öğrencinin namusuna halel gelmemiş ya da sen gittiğin evde halel getirmemissin. Bu devirde zor deviri gectim Türkiye'de nadir insanlardansiniz brrravo

Trafik kazalarında bir sürü insan ölüyor, o zaman araba kullanmayalım.

o yüzden mi türkiye haberleri gırla türk erkekleri bilmem ne yazmış.
e bura sapık dolu madem dönsün ülkesine zorla mı tutuyoruz
İstanbul kadar nüfusu olmayan ülkelerden gelenlerin 85 milyon ve bünyesinde 72 millet olan Türkiye 'ye gelip abooooovv yapmasına çok gülüyorum ben.

Ben boyle olaylarda 2 taraftan bakiyorum genelde.. yardim edilse iyi ama genelde iyilik yapilan kisiler iyilikten anlamiyor isin tezegini cikariyor.. artik zamani geldi deyip gitmiyor.. bu da ev sahibine huzursuzluk veriyor. Kim ister yabanci birinin gelip aylarca ya da yillarca kalmasini evinde?

iyide kiz atanmis zaten sureklide kalmaz sizde ne olacak sanki bir hafta kalsa sonucta kuzeni. bence bunu sorun etmeniz sacma. ozel sebebi yoksa. temelli mi kalacak sizde yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…