Eşime iş bakmadılar, eşime iş bulmadılar, ilgilenmediler, eşya almadılar yardım etmediler... Beş para etmeyen adamla evlenmek için ısrar eden sizmişsiniz. Oğlu bu durumdayken bir anne böyle yapmaz ne demek? Oğlu öğrenci mi yoksa kazık kadar adam mı? Kadın niye evine eşya almasın yenilemesin? Bakmış büyütmüş okutmuş meslek sahibi yapmış, bi zahmet evini eşyasını evliliğini kendi halletsin. Ailesi elinden geliyorsa yardım etsin ama her şeyi onlar mı yapsın?
Çocuk mu bu huyu suyu değişsin? Adam hep böyleymiş sizin gözünüze perde inmiş. Öyle bir yazıyorsunuz ki eşiniz mükemmel ailesi kötü. Hayır kusura bakmayın kocanız beş para etmez biri ve siz de ailece zorla olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz. İş batırmış adama kredi çekip tekrar iş kurmak neyin nesi? Ailesi kredi çekip iş kursa belki arabayı ve 2 evi de batırır. Adam ne oldum delisi olmuştur, eşi ve ailesi pamuklara sarıyor toz kondurmuyor. Siz kimseleri dinlemeyip böyle adamdan o çocuğu yapacaksınız. Ailesiyle görüşmek istemiyormuş soğumuşmuş. Biraz ortalık durulsun görürsünüz o soğumayı. Babanızın kurduğu işten kazandığı paradan tırtıklayıp ailesine gönderdiğini öğrenince beni hatırlarsınız.
Ben anlamıyorum gözünüz mü kör oluyor kulağınız mı sağır oluyor? Gerekirse tek başına taş taşıyıp evini ailesini geçindirmenin yolunu bulmak zorunda olan adama kredi çekiliyor iş kuruluyor. İnsanda biraz utanma olması gerekmiyor mu? Karım yetmiyor bir de babası uğraşıyor benle demiyor mu?
Bu işin getirisini götürüsünü görmeden asla hamile kalmayın.