hiç kimsenin kv si benim kv yi geçemez :)evet maalesef var. ben 31 yaşında evlendiğim halde aynı şehirde yaşıyorum diye ilk evlendiğim haftalarda tek başıma dışarı çıkarken beni rahat bırakmayıp evde bütün gün benimle evde oturup (tayinim daha çıkmamıştı eşimin yanında olmak için yıllık izin kullanıyordum sanki kv ile vakit geçirmek için izin aldım), biraz yalnız çıkıp gezip hava almak istediğimi söyleyince eşime şikayet edip beni ortalarda bıraktı diye 10 günlük eşimle kavga etmemizi sağlamıştı. şimdi onunla markete bile gitmiyorum aylardır beni öyle soğuttu ki hiç içimden onla gezmek gelmiyor bütün bebek alışverişini kendi annemle yaptım ona fikir bile sormadım.
12 yıl oldu evleneli. üç çocuk var. daha geçen gün telefonda eşime: "çok üzgünüm. senin de başını yaktık grille evlendirdik" diyor. ölür müsün, öldürür müsün?
hiç kimsenin kv si benim kv yi geçemez :)
biz bir haftalık evliyken eşime yeni gelin adayları bakınıyordu.
sonra da ağlıyor oğlunun evine gelemediği için.Şaka gibi resmen
sonra da ağlıyor oğlunun evine gelemediği için.
Allah akıl fikir versin böylelerine.Beter olsun,hak etmiş gelmemeyi kırsın dizini otursun kendi evinde.
Allah akıl fikir versin böylelerine.
kendı sucun ve ailenınde sucu. daha asklerligını yapmamış evi olmayan adama kızını evlendırkyor. askerı bıtıp öyle evleneydın!!!!Görümcrlerim biri 7 biri 5 yasinda .. Tek basima giderim bilmiyorum degil her yere giderim ama yok iste izin yok dinlemeyim gitsem buyuk bi tartisma cikar hepsi bir olur ve bizi bosandirirlar onlada kalmaz gelir kafama sikarlar bunlarin adeti boyle bi gelin hizmet eder ve asla ayri eve cikmaz begenmezlerse ya kuma getirirler yaa bosandirirlar ama o gelin kafasina gore hareket edemez iste boyle zihniyetsizlik var boyle bi duzen var ve benim yapabilecegim tek sey beklemek esim gelsin zerre korkum olmaz hic birinden ceker giderim esimle ama burda sahipsizim param yok ustelik calismiyorum calisamamda onlar kadin calistirir ama esleri yakinlari calisamaz neyse anlaticak cok sey varda neyse ...
değişmez hem hazır hızmetcı hem bkalım gelır gelmez iş bulabılcekmıKonu sahibi durumuna çok üzüldüm ama kocan askerden gelince durumun değişeceğini sanmıyorum, kv alışmış hizmetçi gb kullanmaya hayatta yollamaz, kabile gb yaşamaya devam edersiniz...
Yaşın ufak zaten,madem evlenmeyi biliyorsun eşinede sözünü geçirmeyi bileceksin..
bu nasıl bir üsluptur ya, evlenmek istemiş evlenmiş ailesinden başkasına sormak zorunda değil.
Ne deme istediğimi anlayamadınız herhalde.
sizce de biraz sert yazmamış mısınız, kız zaten üzgün.
Sert olabilir belki ama gerçekler bunlar maalesef..
Çok ezdirmiş kendisini birazcık gözünün açılması lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?