- 24 Haziran 2011
- 23.308
- 48.409
- 798
eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs
Askerden önce hele de ailesinin yanına ilk evlenen sen değilsin. Tahmin bile etmemen saçma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs
benim kv öyle.Hala var böyle zihniyette olan aileler,bakma bizlere yanlış geliyor.
Evden bizden çıktı düşünceleri varsa oda olabilir..
Eskenden önce hele de ailesinin yanına ilk evlenen sen değilsin. Tahmin bile etmemen saçma.
benim kv öyle.
ben 25 yaşında evlendiğim ve ayrı evde yaşadığım halde aileni unut, onlardan çıktın, bizimsin demişti.
ben de niye sen mi doğurdun büyüttün? ne alaka demiştim.
kızları köye gidince kv evinde kalırlar, ana evinde kalmak ayıpmış. kp öldü kızlara miras düşmesin diye büyük oğlu ile katakulli peşinde.
gelini geçtim. kv kendi kızını da istemiyor bizden çıktı diye.Benim kızımda evli,düşündümde k.validesi böyle söyleyecek beni kimse tutamaz herhalde tutmasınlarda.
Zihniyet değişmesi lazım,gelini kendi malları gibi görenlerede ağzımı bozmak isterim..
benim kv öyle.
ben 25 yaşında evlendiğim ve ayrı evde yaşadığım halde aileni unut, onlardan çıktın, bizimsin demişti.
ben de niye sen mi doğurdun büyüttün? ne alaka demiştim.
kızları köye gidince kv evinde kalırlar, ana evinde kalmak ayıpmış. kp öldü kızlara miras düşmesin diye büyük oğlu ile katakulli peşinde.
gelini geçtim. kv kendi kızını da istemiyor bizden çıktı diye.
Görümcrlerim biri 7 biri 5 yasinda .. Tek basima giderim bilmiyorum degil her yere giderim ama yok iste izin yok dinlemeyim gitsem buyuk bi tartisma cikar hepsi bir olur ve bizi bosandirirlar onlada kalmaz gelir kafama sikarlar bunlarin adeti boyle bi gelin hizmet eder ve asla ayri eve cikmaz begenmezlerse ya kuma getirirler yaa bosandirirlar ama o gelin kafasina gore hareket edemez iste boyle zihniyetsizlik var boyle bi duzen var ve benim yapabilecegim tek sey beklemek esim gelsin zerre korkum olmaz hic birinden ceker giderim esimle ama burda sahipsizim param yok ustelik calismiyorum calisamamda onlar kadin calistirir ama esleri yakinlari calisamaz neyse anlaticak cok sey varda neyse ...Kaç yıllık evlisiniz siz,YAŞINIZ kaç ?
Anlattığınıza göre muhtemelen yaşınız küçük kimse bu kadar yükü taşımaz çünkü !
Eğer öyle ise neden bukadar erken evlilik yada şöyle diyeyim aileniz neden bukadar küçük yaşta verdi sizi
Hala hizmette acaba kusur yaptım diye kendinizde hata arıyorsunuz,peki görümceler kaçyaşında ?
Neden onlar kendi işlerini görmüyorlar,of çok soru var gerçekten!
Tek diyeceğim eşinizle görüşüp canım ben annemlere gidiyorum onları çok özledim demeniz.
Neden izin alıyorsunuz vermeyin şu yüzü ve tavizi !
Gideceğiniz zaman sadece nezaketen yarın annemlere bilet kestim çok heycanlıyım demek olay bu !
Görümcrlerim biri 7 biri 5 yasinda .. Tek basima giderim bilmiyorum degil her yere giderim ama yok iste izin yok dinlemeyim gitsem buyuk bi tartisma cikar hepsi bir olur ve bizi bosandirirlar onlada kalmaz gelir kafama sikarlar bunlarin adeti boyle bi gelin hizmet eder ve asla ayri eve cikmaz begenmezlerse ya kuma getirirler yaa bosandirirlar ama o gelin kafasina gore hareket edemez iste boyle zihniyetsizlik var boyle bi duzen var ve benim yapabilecegim tek sey beklemek esim gelsin zerre korkum olmaz hic birinden ceker giderim esimle ama burda sahipsizim param yok ustelik calismiyorum calisamamda onlar kadin calistirir ama esleri yakinlari calisamaz neyse anlaticak cok sey varda neyse ...
Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
maalesef öyle. kızları evlendiğinden beri daha bir gece geçirmiş değiller annelerinde, hepsi bayram tatil vb tüm günleri kv de geçiriyorlar.Ürperdim bir an okuyunca.
İnsan evladından vazgeçermi hiç ne demek bizden çıktı diye düşnmek..
Kayinbabam herkesin ortasinda agzina geleni soyler rencide eder ve herkese sevgi soyle sevgi boyle diye soyler esimi arar senin karin soyke yapti boyke yapti diye onu benden sogutur ve bosanmamiz icin bi bahane daha cikarbu kadargöndermiyorlar derken? kapıyı mı kitliyorlar, dövüyorlar mı, ben gidiyorum hadi görüşürüz deseniz ne yapıp durduracaklar sizi? cidden merakımdan soruyorum.
maalesef öyle. kızları evlendiğinden beri daha bir gece geçirmiş değiller annelerinde, hepsi bayram tatil vb tüm günleri kv de geçiriyorlar.