Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(

boşan o zaman. böyle manyaklarla ömür boyu akraba bile olunmaz.

Kayinbabam herkesin ortasinda agzina geleni soyler rencide eder ve herkese sevgi soyle sevgi boyle diye soyler esimi arar senin karin soyke yapti boyke yapti diye onu benden sogutur ve bosanmamiz icin bi bahane daha cikarbu kadar

Bunları kocana söylüyorsa kocanda ağzını açıp ne diyor acaba?

Off benim yıllar önceki halim. Eşim askere gitmeden evlendik, ayrı ev acmadılar, kv artık bize geçtin bizde kalacaksın dedi. (Gerçi sonra lafını etti senin karına baktık diye. Sanki ben bayılıyordum orada kalmaya.) Aynı ben de hep ev işi yaptım, sustum. Annemlere gitmek istediğimde yapmadığını bırakmadı.
Amaaan ne berbat şeylerdi yaşadıklarım. Hatırlamak bahsetmek bile istemiyorum ama sana tavsiyem herşey en başta olur. Ne yapacaksan şimdi yap, yoksa sonra ezen çok olur. Gitmek istediğinde açıkça söyle, eşin madem onay veriyor git. Bu ne ya.

sorun sizde
neden eşiniz askerden gelmeden evlendınız
ve neden aynı eve cıktınız
ve neden izin alıyorsunuz
gidiyorum deyın ve gidin
kendı aılenızde kalın madem eşinz askerde iken
neden onun ailesinde kalıyorsunuz
ve aileniz bu durumlara nasıl müsade ediyor???

Aşklarından gözleri kapalı bu ergen gençlerin ..

Ben en çok "böyle olacağını bilmiyordum bilseydim olmazdı" diye söylemelerine şaşırıyorum. İnsanlık tarihi 2 milyon yıllık tee o zamandan beri var bu sorunlar. Hata ettim aynı evi kabul ettim erken evlendim de, tamam da, bilmiyordum nedir. Hem anaları babaları nasıl izin veriyor yahu. Madem evlenip yuva kurmak derdindesin, elalemin evinde ne işin var demiyorlar mı? Bu yuva kurmak değil amacın ne demiyorlar mı? Kocan başında aylarca olmayacak öyle aile kurulmaz demediler mi?

İsterse konu sahibi veya durumu böyle olanlar kızsın, bu şekilde evlenmenin tek sebebi bir an önce yasal olarak sevişmek başka bir şey değil. Bu yaşadıkları şey evlilik değil çünkü.

burdaki mesele askerden önce evlenmek de değil,
bir kere kendi eviniz olmadan (burda ev sahibi olmaktan söz etmiyorum tek göz ve kira da olabilir) neden evlenirsiniz?
evlenmek, yuva kurmak değil midir? siz yuva kurmuyorsunuz ki başkasının yuvasına girip oturuyorsunuz
eğer kurulu düzeni olan bir eve sonradan gelirseniz o evin kurallarına uymak zorunda kalırsınız ki böyle de olmuş, e be kızım aklın nerdeydi, ne amaçla evlendin, ne hayal ediyordun, silah zoruyla mı verdiler?
bi de mükemmel bir hayatın varmış gibi bizi boşatırlar diye korkuyorsun, boşan da kurtul zaten bu hayattan, daha kötüsü ne olabilir ki, yaşadığın şey orta çağ köleliğinden başka bişey değil.

Senin ailen seni Korumuyorumu? Ustune kuma almak bosatmak bu kadar kolaymi? Ins ailen arkandadir yoksa bunlar seni çok ezer. Esin nasıl biri peki aynı zihniyete sahipmi ?nolur hayır de

Aynen katılıyorum sana,yapılan bu evlilikler ne kadar sağlıklı birde..
Aile için sıkıntı yok demekki,yeterki evlensin evinin kadını olsun mantığı güdülüyor.

Cok zor isin cook.
Cileli bir hayat.
Esin gelince ayri ev acabilecek mi?
Geliri yeterli mi?

Tövbe yarabbim ne anneler varmış öyle.
Kaının yüreğine indirecen yani giderek şakadanak gdecek bir gün.
on yıl önce daha da bu eve giremezsin dedim. o zamandır görüşmüyoruz çok şükür. kv ölmedi ama aşırı sigara içmekten kalp ve beyin damarları tıkanan kp kalp krizinden ölünce suçu bana yıkma fırsatını kaçırmadı.

Kırılma, üzülme ama sunu bilmalisin ki bizler icin şükür sebebi bir hayat yaşıyorsun.

eşin yoksa senin o evde ne işin var hizmetçilik yapıyosun. ailende kal eşin dönene kadar kimseden de izin almak zorunda değilsin. görümcelerinin hizmetçiliğini neden yapıyorsun yok kızıyormuş da bilmemne. çok ezmişler seni hep eşinin suçu..

Merak etme öyleleri domuz gibi oluyor valla.

Daha dinç ve zeki kaypak oluyor bu tipler.

En güzelini yapmışsın,görüşmemek akıl sağlığı için daha mantıklı..
Adamı hasta etmişsin baksana strese dayanamadı,sigaraya sardı tabi,suçluda hazır nasılsa.

evet maalesef var. ben 31 yaşında evlendiğim halde aynı şehirde yaşıyorum diye ilk evlendiğim haftalarda tek başıma dışarı çıkarken beni rahat bırakmayıp evde bütün gün benimle evde oturup (tayinim daha çıkmamıştı eşimin yanında olmak için yıllık izin kullanıyordum sanki kv ile vakit geçirmek için izin aldım), biraz yalnız çıkıp gezip hava almak istediğimi söyleyince eşime şikayet edip beni ortalarda bıraktı diye 10 günlük eşimle kavga etmemizi sağlamıştı. şimdi onunla markete bile gitmiyorum aylardır beni öyle soğuttu ki hiç içimden onla gezmek gelmiyor bütün bebek alışverişini kendi annemle yaptım ona fikir bile sormadım.

12 yıl oldu evleneli. üç çocuk var. daha geçen gün telefonda eşime: "çok üzgünüm. senin de başını yaktık grille evlendirdik" diyor. ölür müsün, öldürür müsün?

Kırılma, üzülme ama sunu bilmalisin ki bizler icin şükür sebebi bir hayat yaşıyorsun.
Yap evde hizmetci ol sanki kıymet bilecekler görümcelerini sen bakmak zorundamısın doguran baksın bırde ortalıgı dagıtmışlar diye şikayet ediyor.sen kendin kendini kurtara bilirsin ancak ne eşin nede annen baban sana yardımcı olamaz .Ne kendini ezdir nede karşındakini ez derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…