Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(

19 yaşındaymışsınız, kaçarak mı evlendiniz yoksa? Bu kadar eziyorlar sizi. Kendi başınıza otobüse, trene niye binemiyorsunuz? Neden illa birinin götürmesini bekliyorsunuz?

kayınvalidem yok diye sevinicem neredeyse bunları gordukce gunaha giriyorum.. ama cidden korkutucu ya benim basımda boyle biri olsaydı buyuk konusmak istemem ama hadi eyvallah der cıkar evime donerdim evlilik degil cin iskencesi mubarek

Yanlis anlamada niye askerden sonra evlenmedin? Zaten esin Yaninda olmucakti, az daha otursaydin 1 sene baba evinde. Boyle yasamayi kendin secmissin kusurabakma.

İzin alma, eşine soyle ve git. Kayınvalidenin iznine gerek yok. Ne vicdansizmis kaynanan.

bilet paran varsa al biletini, evdekilere söyle ve git. izin almayı bekleme. çok tepene çıkartmışsın, hala da ilgisiz miyim diyorsun.

güzel kardeşim sen esir misin, köle misin? o kayınvalide sizin ayrı eve çıkmanıza falan izin vermez. boğaz tokluğuna çalışan kölesi var, kim azat eder? 1 hafta ailene gitmene müsaade etmiyor, bir ömür boyu seni elinden çıkartmayı göze alır mı?

biraz dişini göster. hiç bir şeyin ucundan tutma demiyorum ama mesela yemeği yap, çekil odana. veya sen süpür peşinden görümceler silsin biri de toz alsın, çok küçük değillerdir sanırım 4-5 yaş gibi? kv de yemeği yapsın.

sen eşin askerden dönene kadar aynı böyle devam edersen hayatta ama hayatta seni bırakmazlar. yapma, yakma gençliğini.

valla canım
Bende doğuya gelin gittim
Adetin örfünde en alasını gördüm, yaşadım
Eşine söylerlerse halsizim hastayım de
Ne yani eşin bide gorumcelerine analik etmediğin için kızıyor mu sana
Valla canım bak ben kaynima 4 ay baktım koca adama
Hem maddi hem manevi
Dershanesine yolladık geldi yemeği önünde hazırdı
Ve kv bir gün bana kızım Allah senden razı olsun demeDi
Kimseye yaranamazsin
Boşver kendi bedeninin ve ruhunun kıymetini bil
O huzur gidince bir daha geri gelmiyor

19 yaşındaymışsınız, kaçarak mı evlendiniz yoksa? Bu kadar eziyorlar sizi. Kendi başınıza otobüse, trene niye binemiyorsunuz? Neden illa birinin götürmesini bekliyorsunuz?
Tek basima gitmeme hem esim hemde ailesi izin vermiyor. Kacarak evlenmedim bu arada

Eşine cok ümit baglamissin ama yanılacaksın gibi geliyor, ayri eve cikabilirsen sukret ama yinede sanmiyorum mutlu ve huzurlu bir evliliginin olacagini. Hayal kirikligina ugrayacaksin.
"Kvnin islerini, dedigini yapmazsam eşime şikayet ediyor." demişsin. Eşin arkanda olsaydı kvnin bunlari esine soylemesinden bu kadar korkmazdın bu bir. Eşin arkanda duracak bir tip olsa kimse sizi boşandıramaz buda iki. Ben bir haraket yaparken, bir laf söylerken, bir tavır koyarken aman kv eşime sikayet eder mi diye dusunmuyorum, korkmuyorum cunku haklıyım.

Ailene gitmene eşinin ailesi karar veriyorsa o yetkiyi bunlara veriyorsan mecbur onlari dinleyeceksin. Onlar ne diyorsa yapacaksin.

Tek basima gitmeme hem esim hemde ailesi izin vermiyor. Kacarak evlenmedim bu arada

Yazık, eşin de aynı kafadaymış. Ben sadece aile problemli sanıyordum. Ne vardı 18 deyince evlenecek? Evlilik çok mu matah birsey sence? Bu yaşta yakmışsın kendini. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…