• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(

Hadi sen gitmedin annengilin de mi aklına gelmedi gelip seni gormek

Kendinde kusur arama, kaynanan çok çakal bi kadın sen gidince kızları bir taraflarını yayıp yatamayacak... Sömürecek birini bulamayacak, temizlik kendine kalacak...

Bir sürü muhasebe yapıyor kendi kendine ve bu gibi sebeplerle hiç işine gelmiyor senin gitmen...

arkadaşlar gerekeni söylemiş ama..
6 AY ne demek yahu ? bi insan nasıl 6 ay ailesinin yanına gitmez

Neden diye mi soruyorsun? Cok basit...
Hizmetci gitmis olacka evden.
Boyle kaynanalardan nefret ediyorum.
Sen tek gidemiyormusun? Atla otobuse git.
Ben oslam kocam gelene kadar ailemde kalirdim.

Pardonda senin annen baban yok mu ne işin var kv evinde.bnmde eşim askere gitmedi ama gitmeyi düşünüyor ailem daha şimdiden kızımız askerden gelene kadar bizde kalacak diye kv tarafına resti çekti ailede biter iş tabi senin tavrında önemli

Yazıyı okumaya bile gerek yok başlık yetiyo zaten izin vermiyor ne demek ya onlar kim oluyorda izin vermiyor siz de hangi kafayla izin isyiyorsunuz ne saçma bu durum ya

Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk :KK43: kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
Ben söyliyim niye böyle yapıyor.. Çünkü sen annenlere gidince ev işleri ona kalacak ta ondan

O kaynananın hiç mi annesi olmamış, hiç mi özleyip de gitmemiş. İçi çürümüş kötülükten bazı kaynanaların.:sinirli:

Kimseden izin alman gerekmez.Atla otobuse yada trene git.Bu arada annen ve baban olanlardan haberleri varmi.Nasil boyle rahat 19 yasindaki kizin evlenmesine izin vermisler..Benim kizim olsa birak evlendirmeyi sacinin telini vermem.

Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk :KK43: kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
19 yaşında evleniyor mi ya? Ben o yaşta uni okuyordum

Sen o evin külkedisimisin ezdirme kendini hizmetcimisin evet yapilir ayni evde yasiyorsun ama bu kadarda degil kaynana eline vermisin ipleri zor bundan sonra artık balkabağından at arabasi olmasını beklersin

Benim kvde de istemiyo gidip gelelim hele kalmaya geldiğimde sitemkar sözler.. ama onu takan var mı?? Tabi ki hayyıııırrr :)) başımda eşim var senden izin alcak değilim.. üstüme gelme 2 3 ayda bi gelir giderim sana da burnunun dibindeyken dedim hiç seslenmedi..

İzin verirseniz tepenize binerler.. emir erleri yapmışlar sizi zaten.. kimse ailenizle görüşmenize engel olamaz eşiniz bile :KK66:

Kusura bakmayında, sizin kv.gelin degil eve hizmetçi almış, Siz giderseniz mazallah işleri kim yapacak.Kendinizi bu kadar ezdirmeyin.

Ben sormazdım. Eşime söylerdim anneme gideceğim, para lazım diye (param yoksa şayet, varsa direk şu gün annemler bekliyor canım derdim). Kaynanamada şu gün gidiyorum derdim. Bitti bu kadar!

Evlenince neden hizmetçi moduna giriliyo yada kabul ediliyo biri açıklayabilir mi?sen bi ananın evladı değil misin sende insan değil misin neden gelinler hizmetçi muamelesi goruyo mantığı ne.Eli ayağı tutmaz yaparsin ama durduk yere hizmetçilik neden

10 gun izin kullaniyorsa karisina ayiracak o zamani gel bi de sizinkileri ziyaret etmis olalim hem de biraz da sen ailenin yaninda kal demeli...Eşin bunu düşünmüyor da sen 10 günlük iznini mi düşünüyorsun şimdi.. .Daha olmadi kendi ailenle görüş abi,baba vs böyle böyle bir durum var sizin yanınıza gelip biraz kalmak istiyorum ama müsade etmiyorlar beni gelip alabilir misiniz diye ondan sonra eşinle görüş güzellikle konuşarak canim de beni götürüyor musun eğer goturemiyeceksen babama söyledim gelip alacaklar de haberi olsun... ha kendin de gidersin ama bu sefer de kv yanındasın gelin aldı başını gitti olur o yüzden sen kendi aile büyüklerinden birisine soyle gelsin alsınlar..

Evlenince neden hizmetçi moduna giriliyo yada kabul ediliyo biri açıklayabilir mi?sen bi ananın evladı değil misin sende insan değil misin neden gelinler hizmetçi muamelesi goruyo mantığı ne.Eli ayağı tutmaz yaparsin ama durduk yere hizmetçilik neden
Canım o mantıkta olanlar tek kelimeyle vicdansız. Kendi tırnaklarina bir çöp bile degsin istemezler..bu kadar beyin var

Back