Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(
- Konu Sahibi Fruma
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayinvalide evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
Ben söyliyim niye böyle yapıyor.. Çünkü sen annenlere gidince ev işleri ona kalacak ta ondanKızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 36
- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
19 yaşında evleniyor mi ya? Ben o yaşta uni okuyordumKızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Benim kvde de istemiyo gidip gelelim hele kalmaya geldiğimde sitemkar sözler.. ama onu takan var mı?? Tabi ki hayyıııırrr :)) başımda eşim var senden izin alcak değilim.. üstüme gelme 2 3 ayda bi gelir giderim sana da burnunun dibindeyken dedim hiç seslenmedi..
İzin verirseniz tepenize binerler.. emir erleri yapmışlar sizi zaten.. kimse ailenizle görüşmenize engel olamaz eşiniz bile
İzin verirseniz tepenize binerler.. emir erleri yapmışlar sizi zaten.. kimse ailenizle görüşmenize engel olamaz eşiniz bile
- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 39
- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- 21 Mart 2016
- 210
- 162
- 23
- 34
- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.586
- 83
10 gun izin kullaniyorsa karisina ayiracak o zamani gel bi de sizinkileri ziyaret etmis olalim hem de biraz da sen ailenin yaninda kal demeli...Eşin bunu düşünmüyor da sen 10 günlük iznini mi düşünüyorsun şimdi.. .Daha olmadi kendi ailenle görüş abi,baba vs böyle böyle bir durum var sizin yanınıza gelip biraz kalmak istiyorum ama müsade etmiyorlar beni gelip alabilir misiniz diye ondan sonra eşinle görüş güzellikle konuşarak canim de beni götürüyor musun eğer goturemiyeceksen babama söyledim gelip alacaklar de haberi olsun... ha kendin de gidersin ama bu sefer de kv yanındasın gelin aldı başını gitti olur o yüzden sen kendi aile büyüklerinden birisine soyle gelsin alsınlar..Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 23 Eylül 2016
- 2.015
- 2.586
- 83
Canım o mantıkta olanlar tek kelimeyle vicdansız. Kendi tırnaklarina bir çöp bile degsin istemezler..bu kadar beyin varEvlenince neden hizmetçi moduna giriliyo yada kabul ediliyo biri açıklayabilir mi?sen bi ananın evladı değil misin sende insan değil misin neden gelinler hizmetçi muamelesi goruyo mantığı ne.Eli ayağı tutmaz yaparsin ama durduk yere hizmetçilik neden