Nikahim var ama ailem kocamin yanina gitmeme izin vermiyor

annenler gelenkçi bakıyolar, nikahın olmuş ama düğün olmadığı için elalem ne der diye düşünüyolar bence. o senin resmi dini kocan olmuş, kalmanda bi sakınca yokki.

Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Bence ailen haklı, keşke en başında riske girmeyip nikah kiymasaydiniz çünkü düğün günü bile ayrılanlar var siz şimdi nikahliyiz diye rahat olacaksınız ya sonra işler istediğin gibi gitmezse. Başta sen kendin için tek gitmemeyi istemen lazım. Ablan gelemiyorsa başka birini bul. Ailenin yerinde olsam bende ayni tepkiyi verirdim. Siz evli değilsiniz bu arada imam nikahı olarak yani, imam nikahının amacı duyurmak yani dugun yapmaktır. Kimsenin bilmediği nikah nasıl geçerli olsun? Tehlikeli sularda yüzmeyin, dugununuzu bekleyin.

Back