Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(
- Konu Sahibi Fruma
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayinvalide evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Birinin mi götürmesi gerek. Kendiniz gidemiyo musunuz? Birilerinin miKızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Neresinden başlasam..birinin mi götürmesi gerek. . ailene tek gidemiyo musun? Ailene gitme Kararlarını kendin veremiyo musun.. izin istersen vermez tabi.. seni hizmetçi almışlar. Bu yaşta evlenirsen olacagın budur. Bunlar daha küçük şeyler.. sustukca daha neler göreceksin..Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 10 Mayıs 2014
- 3.403
- 7.004
- 358
Tatlım bak şimdi diyeceklermi iyi oku. Öncelikle bavulu topluyorsun ve İZİN İSTEMEDEN biletini alıp ailenin yanına gidiyorsun. Evlenecek yaşa geldiğine göre yalnız başına yolculuk yapabilirsin. Sonra eşin dönünceye kadar ailenin yanında kalıyorsun. Eşin gelip ayrı bir ev açana kadar da o evden bir yere gitmiyorsun. Aksi takdirde olacakları da söyleyeyim. Eşin askerden döndüğünde ayrı eve çıkmayacaksınız. Kaynanan alışmış hazıra. Oh bedava temizlikçi, bedava çocuk bakıcısı. Bırakır mı seni? Bırakmaz. Üstüne bir de sen çocuknyaparsın. Mutsuz mutsuz yaşarsın. Az akıllı olun canım yaa.
- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
Yapacagin şu senin izin alacagin tek kisi kocan izin alacaksin gideceksin boylelerine bu yarar. Kendi kizlari bu durumda olsaydı goremeselerdi ortaligi yıkarlardı eminim. Sende insan evladi degil misin? Hemde kim götürecek ne demek otobus ucak tren ne icin var kuzum?Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- 698
- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
O zaman benim.konularima birgun denk gelirsen sakin okuma canim ayaküstü sinir.krizi gecirirsin. Gerci ben bosandim artik kurtuldum dunya varmisCunku sizi gelin olarak degil hizmetci olarak goruyor.
Bunu yapan kaynanalarin da, buna goz yuman aile kardes es dost ve diger herkesin de iki yakasi bir araya gelmesin.
Boyle birseye nasil boyun egebilirsiniz aklim almiyor sinirlerim kabariyor ya!
- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
O kadarini bilmiyorum canimda iste kiz kendini ezdiriyo kocada arka degil anlamadmOnu desede k.peder arızalı bir tip,oğlunu dinleyeceğini hiç zannetmem..
Niye biri seni götürmeli onu anlamıyorum. Bu arada senin yerin esin yokken kendi ailenin yani. Ben ne kayinpedere güveninin ne de kayinbiradere. Resmen kV ye hizmetçi diye seni bırakmışlar. Öyle otobüste tek başına yola çıkan uygun değil de KP ve kayinbirader ile ayni evde oturman mi uygun allahıni seversen.
Baban gelsin o alıp götürün seni, dön dediklerinde de babam musait değil o musait olunca geleceğiz dersin.
Baban gelsin o alıp götürün seni, dön dediklerinde de babam musait değil o musait olunca geleceğiz dersin.
- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Eşinde 20-21 yaşlarda sanırım? Yani o yaşta bir erkek ailesine ne kadar baskın olur bilemem zaten ailesinin gözünde oda kendi kararlarını veremeyecek yaşta görüyorlardır. Bu yüzden hakimiyet ailesinde. Umarım eşin baskın bir karekterdir. Konuşacağım değil de sen git sorarlarsa kocam izin verdi de üstüme at diyebilirdi. Benim eşim böyle yapar mesela...Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Bu kaynanalarin gelinim benim yanımda kalacak merakı nedir hiç anlamıyorum? Benim eşimin mesleği Asker'lik yani 20 sene bu işi yapacak .3 aydır eşim görevde idi ve ben kendi Annemin evindeyim .nerden çıkarıyorlar kayinbirader,kayınpederimle tek bağım eşim yani onlar yabancı adamlar eşim yanımda yokken .tabi ki de kalmam yanlarında .bana dün kayınvalidem tuba benim yanımda kalman gerekirdi dedi kusura bakmayın Anne ama Kocam yanımda yoksa benim yerim Annemin yanıdır dedim .hele ki ailemle görüşmeme izin vermeyecekler. Üzüldüm sana canım ama kendini çok ezdirme sen o eve Gelin gittin hizmetçi veya köle değil. Allah yardımcın olsun.
- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Bedensel bir engeliniz mi var da tek başınıza gidemiyorsunuz anlamadım ben???
Yani illa bi erkek nezaretinde mi gitmek gerekiyor uzun yola.
Onca yıl tek başıma yola gittim geldim hiç başıma bir şey gelmedi gece bile yolculuk yaptım yani.
Ama kaynana da haklı gerçi bulmuş bedava hizmetçi ve çocuk bakıcısını neden göndersin ki?
Bir de stres topu gibi sinirini de sizden çıkarıyormuş ohh ne güzel dünya.
Yani illa bi erkek nezaretinde mi gitmek gerekiyor uzun yola.
Onca yıl tek başıma yola gittim geldim hiç başıma bir şey gelmedi gece bile yolculuk yaptım yani.
Ama kaynana da haklı gerçi bulmuş bedava hizmetçi ve çocuk bakıcısını neden göndersin ki?
Bir de stres topu gibi sinirini de sizden çıkarıyormuş ohh ne güzel dünya.