• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(

Köle İsaura'nın vücut bulmuş halisin konu sahibi
Yorumları okumadım ama ailen sen evlenince tüm haklarını karşı tarafa mı hibe etti ?
Gel özledik diyeceklerine gelip alıcaz desinler..

evet maalesef var. ben 31 yaşında evlendiğim halde aynı şehirde yaşıyorum diye ilk evlendiğim haftalarda tek başıma dışarı çıkarken beni rahat bırakmayıp evde bütün gün benimle evde oturup (tayinim daha çıkmamıştı eşimin yanında olmak için yıllık izin kullanıyordum sanki kv ile vakit geçirmek için izin aldım), biraz yalnız çıkıp gezip hava almak istediğimi söyleyince eşime şikayet edip beni ortalarda bıraktı diye 10 günlük eşimle kavga etmemizi sağlamıştı. şimdi onunla markete bile gitmiyorum aylardır beni öyle soğuttu ki hiç içimden onla gezmek gelmiyor bütün bebek alışverişini kendi annemle yaptım ona fikir bile sormadım.
hiç kimsenin kv si benim kv yi geçemez :)
biz bir haftalık evliyken eşime yeni gelin adayları bakınıyordu.

kv ne esine biraz diş gostermen gerekiyo..
seni çok pıstırmışlar...
Her şeyine evet anne yaparım anne dersen oyle olur
hem illa seni birinin goturmesi mi gerekiyo annene.kendin git.bi bucuk saatlik yol ustelik.
annemin evi giderim de
her seye karismasina izin verme

neden diye isyan ediyorum sizin gibi insanları görünce. işe izin almamakla ben bileti aldım gidiyorum demekle başlayabilirsiniz. çok merak ediyorum eşinizin altından şeyi filan mı var o yüzden mi katlanıyosunuz bu duruma...

Konu sahibi durumuna çok üzüldüm ama kocan askerden gelince durumun değişeceğini sanmıyorum, kv alışmış hizmetçi gb kullanmaya hayatta yollamaz, kabile gb yaşamaya devam edersiniz...

Görümcrlerim biri 7 biri 5 yasinda .. Tek basima giderim bilmiyorum degil her yere giderim ama yok iste izin yok dinlemeyim gitsem buyuk bi tartisma cikar hepsi bir olur ve bizi bosandirirlar onlada kalmaz gelir kafama sikarlar bunlarin adeti boyle bi gelin hizmet eder ve asla ayri eve cikmaz begenmezlerse ya kuma getirirler yaa bosandirirlar ama o gelin kafasina gore hareket edemez iste boyle zihniyetsizlik var boyle bi duzen var ve benim yapabilecegim tek sey beklemek esim gelsin zerre korkum olmaz hic birinden ceker giderim esimle ama burda sahipsizim param yok ustelik calismiyorum calisamamda onlar kadin calistirir ama esleri yakinlari calisamaz neyse anlaticak cok sey varda neyse ...
kendı sucun ve ailenınde sucu. daha asklerligını yapmamış evi olmayan adama kızını evlendırkyor. askerı bıtıp öyle evleneydın!!!!

konu sahibi Fruma Fruma
ailenin zihniyeti nasil ?
"oraya gelin gittin oraya aitsin gelme " seklinde mi
esin ne dusunuyo
"ailenin evi tabi ki git" demiyor mu
yoksa
"anaci" biri mi
kv kp n yobaz zaten belli ...ama kv kp seni sikayet ettigi zaman esin ne diyor nasil tepki veriyor
ve sen kacarak mi evlendin

Back