- 18 Temmuz 2023
- 1.205
- 4.129
- 27
- Konu Sahibi parlayanyldz
Oğlu herkesin icinde annem konusmayı bilmez demiş. Bu çok kırıcı, kadına üzüldüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunDua edeceğim ben sizin için de
Çok haklısınız
Bu konuda haklısın. Bir şey diyemeyeceğim ben suan ki içinde bulunduğun durum için söyledim. Zaten eşine en fazla aşkım nerde kaldiniz vs dersin gizli saklı bir konuşma olmaz diye dedim.Bir kere bize geldiklerinde arkadaşım aramıştı ve özel bir konuydu. Yanında uzaklaşıp başka odaya gittim konuştum. Vajinusmustum duysun istememiştim. Ama odanın kapısının önünde buldum onu. Arkadaşımın kız oldugunu biliyordu zaten de işte yine de kötü hissettim
Bana siz de kayınvalide tarafı da anlayışlı insanlar gibi geldiniz. İnsan yeri geliyor annesiyle babasıyla problem yaşıyor. Olabilir. Sonuçta hatam var diye kabul etmişsiniz. İlerisi için bence zamanla her şey daha kolay halloluyor. Çünkü birbirini tanıyor insan. Ben üç yıllık evliyim. Eşimi daha bu sene huyu suyu noktasında tanıyorum diyebiliyorumAma kaynanam da konuşmuyordu. Bana açıklama da yapmadan hastaneye gitme mevzusunda ısrarla beni yok saydı. Ben buna çok bozuldum.
Ben anlatıyorum siz anlamıyorsunuz. Zaten kapıyı kapatma konusunda haksızım diye ama eşim o an üstüme çok geldi diye çok üzgünüm ve gergindim.
Aslında hepsini severim. Sevmesem çok sık konuşmam ya da gitmek istemem. Oğlunu kıskanıyor mu bilmiyorum ama evet yaşlı değil. Zaten 2 erkek kardeşler sadece. Karnımda kayınpederim de iyi insanlar. Anlayışlı, konuşmasını bilen vs.Ben yazdıklarınızdan eşiniz ailesinden hoşlanmadığınızı çıkardım özellikle annesinden.
Annesi de herşeye müdahale eden tipik kaynana muhtemelen yaşı genç ve oğlunu kıskanıyor.
Eşinizde aman annem babam kırılmasın diye onların yanında yokmuşsunuz gibi davranıyor.
Çok benzer yaşadıklarımız.Aslında hepsini severim. Sevmesem çok sık konuşmam ya da gitmek istemem. Oğlunu kıskanıyor mu bilmiyorum ama evet yaşlı değil. Zaten 2 erkek kardeşler sadece. Karnımda kayınpederim de iyi insanlar. Anlayışlı, konuşmasını bilen vs.
Sadece müdahale sevmediğim için o anlarda istemsizce uzaklaştım kaynanamdan
Benden iyisini bulursa olsun. Zaten uzağız. Senede 10 15 gün görüyorum bu bana yeter.Çok benzer yaşadıklarımız.
O senin herseyine karışan kaynanan eltine melek olucak gör bak.
Umarım haklı çıkmam ama genelde böyle oluyor.
Bizde uzağız. Senede 10 gün falan görüyordum ama burnumdan geliyordu artık o kadarda görmüyorum.Benden iyisini bulursa olsun. Zaten uzağız. Senede 10 15 gün görüyorum bu bana yeter.
Kaynımın kız arkadaşı vardı. Kızı sevmemiş açık açık demiş mesela
Ben karışmam etmem deyip sevmediğini söylemesi de garip gelmişti
Yapmasın da zaten. İyi en iyisi böyle uzak olmak gerçektenBizde uzağız. Senede 10 gün falan görüyordum ama burnumdan geliyordu artık o kadarda görmüyorum.
Yeni gelini benden daha iyi olduğunndan değil.
Bana yaptıklarının hata olduğunu anladı. Ona yapmıyor.
Çok şükürYapmasın da zaten. İyi en iyisi böyle uzak olmak gerçekten