- 17 Ocak 2020
- 27.946
- 40.518
GozunaydınMüjdemi isterim esim annemle gayet sakin kiba
Müjdemi isterim esim annemle gayet sakin kibarca konustu ben onun kocasiyim dedi ve ailem ikna oldu cok sükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GozunaydınMüjdemi isterim esim annemle gayet sakin kiba
Müjdemi isterim esim annemle gayet sakin kibarca konustu ben onun kocasiyim dedi ve ailem ikna oldu cok sükür
Ay tesekkür ederim nasil mutlu oldum anlatamamGozunaydın
Ben düğün olmadan kalmanı onaylamıyorlar gibi düşündüö aynı olay eşimin arkadaşının başına geldi çünkü herşey tamam sadece düğün uok ailesi çok kızdı saçma ama herles onları konuştu düğün olmadan yaşıyolat diyeMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Mutlulugu kıskananlar dıyelım.Ben düğün olmadan kalmanı onaylamıyorlar gibi düşündüö aynı olay eşimin arkadaşının başına geldi çünkü herşey tamam sadece düğün uok ailesi çok kızdı saçma ama herkes onları konuştu düğün olmadan yaşıyolat diye
Geri kafalılar da uygunMutlulugu kıskananlar dıyelım.
Ben o zihniyete sahip olanların kafa yapısından bahsediyorum. Kimin ne zaman seviştiği zerre umurumda değil. Korunsunlar yeter. Evlilik oturup birbirini tanımadan hamile kalanlar gelip ağlaya ağlaya konu açıyor çünkü.Sanki bana dügün gecesi herkes bakire mi oluyor belki önceden iliski yasaniyor bunu kimse bilemez
Ailenizin yanında alın madem gelinliği böyle yapıyorlarsaMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Özgürce dolaşmasına izin veremeyecekleri kızlarını neden evlendirdiler o zaman çok saçma?Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Bu kadar muhafazakar oldukları için işte göz göze gelirlerse zina olmasın diyeMadem aile bu kadar muhafzakar neden imam nikahı için düğünü beklemediler?
Atı alan Üsküdarı geçmiş haminnem imamın verdiği yetkiye dayanarak zevkin doruklarına cıkmışlar İhrac damat olayı her türlü garantilemiş.Bu kadar muhafazakar oldukları için işte göz göze gelirlerse zina olmasın diye
Bizim milletin kafası da bir değişik. Nikah var sonuçta, kocişiyle istediği yere gider, istediğini yapar kime ne!?
Düğün denilen şey sadece kutlama değil mi? Kutlamaya neden bu kadar anlam yükleniyor ki? Düğüne kadar gelin çoktan hamile kalırsa millet hem nikahı hem bebeği kutlar işte, daha ne! Korona zamanı öyle olmadı mı?
Bu arada son gelişmeyi okudum.
Hoca efendi burada muhtemelen "sex" değil de "cima" kelimesini kullanmıştıriyi de yine bu nikahin varsa nikahli esinle fikfiki reddedersen melekler ağlar lanet eder diye de hadisler var. o ne olacak?
Cok agrıma gidiyor lanAtı alan Üsküdarı geçmiş haminnem imamın verdiği yetkiye dayanarak zevkin doruklarına cıkmışlar İhrac damat olayı her türlü garantilemiş.
Oo sosyetemsiAnnemle babam doğumumdan 5 gün önce nikah kiymislar. Aceleye gerek yok
Kadın için öyle erkek için sıfır sıkıntıCok agrıma gidiyor lan
Sevısmek için ne Cok insandan Izın alınıyor resmen
Anadan babadan imamdan devlet dairesinden.
Hayır yani yemek içmek mıçmaktan farkı ne ki bu kadar teferruata gırıyoruz.
İnsallah coklu evren, yüz kere dünyaya geliş, yeniden yine yine öyle bişeyler vardır ya. Konuyuda oyle baglayayım