- 17 Ocak 2020
- 27.942
- 40.505
Ay benim içinde sıfır sıkıntıKadın için öyle erkek için sıfır sıkıntı
Bidaha dogarım insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim içinde sıfır sıkıntıKadın için öyle erkek için sıfır sıkıntı
Sonuç olarak nerde yaşayacaksınız?Bizde hamile kalmak suan söz konusu bile olamaz iliskiye girsek dahi korunarak giriyoruz yani bunun bilincindeyiz ve benim evlendim diye önceden eve yerlesme gibi bi düsüncem de yok zaten yurt disinda yasiyorum ve 2 haftaligina gelinlik bakmaya gidicem bu kadar yani üstelik evliyim
Koordinatları önceden verebilsek keşkemAy benim içinde sıfır sıkıntı
Bidaha dogarım insallah.
Her yerde yaşarız sapyoKoordinatları önceden verebilsek keşkem
Sevişirsin diye korkuyorlar onlar için nikah değil bakirelik önemliMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Öyle deme deme zaman mekan mühim. Şimdi Arogtaki arogan kabilesinden birisiyle de zegz yapmak pek iç açıcı gelmiyorHer yerde yaşarız sapyo
Her yerde seks var
Benim annemde ev düzenlemek için giderken resmi nikahli olmama ragmen dikkat he daha evli degilsin demisti.Merhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi
Umarım eniştenin eli eline değmemiştirBenim annemde ev düzenlemek için giderken resmi nikahli olmama ragmen dikkat he daha evli degilsin demisti.
Tabi anne evli sayilmam icin sülalemin halay çekmesi gerekiyor merak etme dikkatli olurum demiştim.
ahahahahaha Anneler işte herkes evindeki kızını sütten çıkmış ak kaşık sanıyor.Umarım eniştenin eli eline değmemiştir
Hiç dinleme. Düğün olsa ne olmasa ne nikahın var o artık sana helal. Düşündükleri buysa zaten sorun yok. Ne aileler var ya biz nişanlıyken evimizde yalnız kaldık evimizi düzenledik kimse karışmadı. Zaten yaşımızı başımızı almışız izin mi alıcaz? Bir de senin kocan adam. Gelip alsa seni kimse bişey diyemez. Şu saçmalıklardan vazgeçilse artıkEvet tek kalmicam zaten kocamla birlikte kalicam ama annemler bunu kendileri düsünemiyor mu bana tek nasil kalacaksin diye soruyor annem
Bende yurtdışnda yaşıyorum eşim türkiyedeydi gittim walla çünkü sürekli gidip ayarlanacak bir durum değil ben diktirmiştim gelinliği prova için mecburdumMerhaba bayanlar 4 aydir evliyim hem resmi hem dini agustosta dügünümüz olucak ben yurt disinda esim ise türkiyede yasiyor agustosta dügünümüz olucak o yüzden ocakta gelinlik bakmaya gidecegim esimin yanina ama ailem izin vermiyor ablamla gitmemi söylüyorlar ablamda isim var diye gelemiyor benimde tek gitmeme izin vermiyorlar evde tek nasil kalacaksin diyorlar yani ne yapmaliyim veya napabilirim sasirdim kaldim ailemin böyle birseye karisma hakki var mi